Da dopunim pitanje... Da li vam je bilo bitno, tj. da li vam je za "pravilan" raskid bio neophodan kvalitetan zaključak?
Ja sam sam se recimo baš mučio sa svojom bivšom neka dva meseca da zaključimo stvar i ne mogu da opišem koliko je to bilo iscrpljujuće, jer sam pre svega ja tražio način da prekinemo skroz sponu između nas dvoje i obezbedim sebi i njoj slobodu u jednom pravcu nakon naše veze...
S tim da je to baš teško kad u pitanju nije bila ni svađa, ni neka prevara, ni neki animozitet, već samo nekompatibilnost koja je kulminirala u lošu energiju...
I onda se naša veza završila prilično tupavo, moram priznati... Porukom koju sam ja sastavljao celi dan...
S tim da smo imali pre toga dva, tri prilično iscrpljujuća susreta koja nisu stavila tačku, a opet je na meni bila veća težina sažimanja stvari jer inače sam ja više emotivno vukao vezu od nje...
I onda prosto kada od nje nisam dobio podjednaku afirmaciju o kraju, više uživo nisam mogao ni da se izlažem... Pa sam sve iskucao, poslao, a zatim promenio broj.
Mislim, glupo zvuči verujem, ali stvarno bolje nisam umeo, a vala nije ni ona.
I danas baš nešto kontam, kakav krš zaključak.