VAŠ KRAJ

Od zelenila nema ni z. Od mirisa samo miris zapaljenih guma. Trotoari ne postoje. Welcome to Marinkova bara! Zato ne volim ovaj kraj. I htela bih da se vratim u Zemun... :sad2:

Mogli bi da naprave jos staza po nasipu izmecu nehruove i gandijeve starne nasipa, da se na keju stalno odrzavju koncerti,jos kada bi se akva park sredio kej bi bio super mesto.

Novi Beograd... i stvarno je najlepski kraj u gradu... da mi nije faxa ne bih uopste prelazila mostove, sve imam ovde...

Jeste! Odrasla sam na Novom Beogradu ... u kraju gde su zasadili cveće i drveće ... Otkad sam se preselila na Karaburmu, ne mogu da se povratim ... nemam želju da prošetam, ne znam ni jednu ulicu ... :( Nedostaje mi ona širina i prostor ...

Jeste! Odrasla sam na Novom Beogradu ... u kraju gde su zasadili cveće i drveće ... Otkad sam se preselila na Karaburmu, ne mogu da se povratim ... nemam želju da prošetam, ne znam ni jednu ulicu ... :( Nedostaje mi ona širina i prostor ...

Slazem se sa vama koji tvrdite da je Novi Beograd extra!Ja sam se preselio sa Vracara na Novi Beograd.Blok 70,znam odmah cete reci Kinezi,i tu cu se sloziti sa vama.Ali Sava mi je nea 300 metara od kuce.Zelenilo svugde u naokolo.Predivno mi je.:ok:

KONJARNIK REPUBLIKA.....
Okolina Sindje i trznog centra Konjarnik pa moze i Cirila....
KMFK
watermark

Sindja - Cirilo IDEMO ZAJEDNO !

Vec dugo zivim na Vracaru koji je postao uzasan za sve nas stare vracarce koji znaju kako je On nekada izgledao.Bezim u Mirijevo ili u Brace Jerkovic , pa molim sve koji imaju lepu ili ruznu rec za neka od dva navedena naselja da to i napisu.
spartak.gif

Ja zivim u Brace Jerkovic i mogu ti reci da je jako lep i miran kraj (uslovno receno) dosta se izgradilo u poslednje vreme ima 2-3 nova trzna centra a takodje ti ne treba mnogo vremena do grada. Ako nemas auto ima autobusa za sve delove grada 26 do trga, 18 do zemuna, 50 do banovog brda....
Pozz

Back