VAŠ KRAJ

I love New Belgrade:heart:Najvishe mi se svidjaju blokovi (zgrade), piramida, zapadna kapija, mesto oko buvljaka i većina kupovnih centara...:)Jednostavno, nema nishta shto bi predstavljalo vishak za NBg;)

joj to sto si pobrojala su mi najgori delovi, ruina X)

no, odkad su tamo napravili Delta City
kraj je nekako zivnuo u mojim ocima :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ma blokovi su zakon, pusti njih ;)

Prilozi

• blokovi.com.jpg
    blokovi.com.jpg
    108,5 KB · Pregleda: 21
Krompir, ja sam u tamo ul. Zorana Djindjica blizu carine.

Taj kraj od arene pa do mene je meni najlepsi, mozda i u celom Beogradu.

Mada mnogo volim i Trg Republike, Knez, Terazije.. znaci strogi centar :mrgreen:

Krompir, ja sam u tamo ul. Zorana Djindjica blizu carine.

Taj kraj od arene pa do mene je meni najlepsi, mozda i u celom Beogradu.

Mada mnogo volim i Trg Republike, Knez, Terazije.. znaci strogi centar :mrgreen:

navijacice "centar" a?:mrgreen:
ja mislio sa nekih brda ali kad si vrec sa Novog daj malo solidarnosti....ceo Novi Beograd je meni najlepse mesto za zivljenje u Bgd-u. sad me mrzi da objasnjavam.

pozdrav svim zdravim ljudima odakle god da su a na prvom mestu da su iz BEOGRADA

navijacice "centar" a?:mrgreen:
ja mislio sa nekih brda ali kad si vrec sa Novog daj malo solidarnosti....ceo Novi Beograd je meni najlepse mesto za zivljenje u Bgd-u. sad me mrzi da objasnjavam.

pozdrav svim zdravim ljudima odakle god da su a na prvom mestu da su iz BEOGRADA

pa Novi i jeste najlepsi.. by far :mrgreen:

cak i to sto zovem ruine mu daju neku posebnu draz X)

aj da satanizujemo one koji nisu sa novog XD :mrgreen: LOLz

zivela sam na nbgu ceo svoj zivot....i skoro se preselila u drugi kraj....ali nisam dugo izdrzala....tako da sam se vratila u stari kraj....i najbolji je i najlepsi.....ni jedan drugi ne moze da se meri s njim....

pa Novi i jeste najlepsi.. by far :mrgreen:

cak i to sto zovem ruine mu daju neku posebnu draz X)

aj da satanizujemo one koji nisu sa novog XD :mrgreen: LOLz

ajde :hahaha:
ja imam tri voodoo lutkice za pocetak je dosta ;)

na prvom mestu smo novobeogradjani ali pre toga smo LJUDI PAMETNI ZDRAVI VASPITANI.....
sve volim ali svoj NOVI BEOGRAD najvise...pozdrav za sve i "stolicicu = hoklicu" :bye:

jedino sto fali nbg su neki klubovi, kao sto ima u starom delu bg, voleo bi kada bi na nbg postojalo mesto kao sto je kst.

e pa sreco nema KST ali na REDHOUSE pored guje deo savskog nasipa kod bloka 70 ima tako dobrih svirki ROKCINA na vise nacina ! subotom su "Kalkuta" i oni sviraju da ne poverujes....

u zemunu imas fest mada zabusavaju ali KST je KST....
i nije dzaba Novi Beograd najveca spavaonica :mrgreen: ali zato NAJLEPSA :bye:

Back