VAŠ KRAJ

Ma ima preko puta IDEA supermarketa tj ispred Mercedesa pici biciklisticka staza kad ono BOOM!!! autobusko stajaliste hahahaha!!!! To je isto fora. Moram da slikam jednom kad budem prolazio.

Nije samo tu, evo ja sam isto to uslikao i u 64 bloku, užas!

Za sve blokadžije: dođite i na forum sajta blokovi.com da se družimo :pivce:

Prilozi

• 18-08-08_1709.jpg
    18-08-08_1709.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 9
Biciklistichka staza je vrhunac idiotizma i prepuna je raznih zamki svuda... Na svu srecju imam street BMX :D

Pa kako za koga. Za onoga ko je drpio debele pare tu to nije idiotizam. Najjaci je ovaj deo recimo u Milentija Popovica kod Sava Centra.Uradili tu biciklisticku a ona polovina sto bi trebalo da bude trotoar je sva u rupama da bukvelno ne moze da se ide tuda pa pesaci normalno idu biciklistickom.
Takodje dobre su im one sipke sto su stavili samo mi nije jasna njihova svrha sem da se neko izlomi.Pre nedelju dana sam kod Holidey Inn-a video bas nekog klinca izlomi se na te sipke.

Steta samo za ime ulice nekako je Bulevar AVNOJ-a lepse zvucao mada generalno nisam neki pristalica davanju imena ulica po politicarima. Bolje da su nazvali tu ulicu Bulevar Sljiva,Lubenica,Pasulja,Macaka.......bilo sta

P.S.-Pa mi smo komsije ,skoro

Pa kako za koga. Za onoga ko je drpio debele pare tu to nije idiotizam. Najjaci je ovaj deo recimo u Milentija Popovica kod Sava Centra.Uradili tu biciklisticku a ona polovina sto bi trebalo da bude trotoar je sva u rupama da bukvelno ne moze da se ide tuda pa pesaci normalno idu biciklistickom.
Takodje dobre su im one sipke sto su stavili samo mi nije jasna njihova svrha sem da se neko izlomi.Pre nedelju dana sam kod Holidey Inn-a video bas nekog klinca izlomi se na te sipke.

Pa za njih nije, al za vecjinu jeste... Nego, shipke sluzhe bash da se ne padne sa bajsa dok chekash kola da prodju il tako neshto... I, da, na mnogo mesta je trotoar ostao izrovaren...
Nego, obrati pazhnju i na onu stanicu kod piramide, gde je ona velika cvecjara... Taksi stanica, i tu je skretanje blago biciklistichke, ali na tom skretanju stoji neki shaht izdignut koji se ne vidi od taksija koji tu stoje... Ili mnoge staze koje zavrshavaju u frizhiderima trafika...

Steta samo za ime ulice nekako je Bulevar AVNOJ-a lepse zvucao mada generalno nisam neki pristalica davanju imena ulica po politicarima. Bolje da su nazvali tu ulicu Bulevar Sljiva,Lubenica,Pasulja,Macaka.......bilo sta

P.S.-Pa mi smo komsije ,skoro

zdravo skoro komsijo..'''| mah_mah'''|
skroz se slazem da imena ulica ne traba da se daju po politicarima... malo su 'teski'... no ako su zasluzili da se za njih zna, onda mora da ima i neki drugi nacin...

svidja mi se ova ulica macaka ili lubenica.. ja sam ulicu duginih boja ili bujnog proleca

Mislim da niko nije dobio ulicu,samo par godina nakon smrti(nema veze sto je atentat)
morao bi da prodje bar neki period,pa sa odredjene istorijske distance da se donosi odluka o nazivu ulice...

Danas sam nesto vozio kroz tu famoznu ulicu i zaista nisu mogli da odaberu bolju ulicu koja bas oslikava Z.Djindjica.
Kad je pogledas onako siroka sa dosta traka ,sredjena ....ma super ali onda kad krenes da zaglavljujes na svakih 10 metara na semaforu na crveno pa da ti se smuci zivot.

pa, ako je lepo sređena, što ti smeta da u njoj provedeš malo više vremena? kreneš ranije od kuće i uživaš.
p.s. meni se sviđa ta ulica, ali - ceo novi bepgrad je sad u tom fazonu.

Nisi me razumela ja obozavam tu ulicu i lepa je i srecena jos kad bi stavili cvece na banderama kao sto ima u centru grada to bi bio pravi pogodak,samo sa konstatova da je on bio veliki covek i naravno da je zaslusio jednu od najlepsih ulica u novom beogradu.Mislim da sem zorana i nenad bogdanovic treba da dobije ulicu.

ma savaki deo nbg je najlepsi kraj a jos kada izacete iz blokova i krenete prema ostruznici to je pravi raj za uzivanje,ali za bleju sa ortacima najlepse mesto je ipak vukov spomenik.

Ja Zemun obozavam,naravno i centar,ali u Zemunu sam svaki dan...Prelepo je...Ja sam iz Batajnice,i super je,ali ovaj prvi deo,blizi gradu,jer ovaj drugi,kao drugo mesto....

Moj kraj na prvi pogled i nije nesto lep....Puno sivih zgrada koje umeju da deprmiraju.Ali ja ga volim.ne samo zato sto sam tu odrasla,vec jer ima neku sirinu i neki svoj duh.
Zivim u brace jerkovic.
A kada bih mogla da biram koji je najlepsi deo grada to bi bio Zemun,oko Gardosa i Dorcolski kej.

..meni se ne svidja ono blokeji u naslovu..valjda smo blokci....i ne svidja mi se shto ima onoliko splavova na keju..mogli bi malo da ih prorede, recimo da izbace svaki drugi ili barem da oslobode one stepenice shto vode do reke..

Back