aha.......skroz si u pravu....
a ko je u pravu........api me za ka*ru![]()
Shta, suvishe ti je mali, pa ga moramo istezati da poraste?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha.......skroz si u pravu....
a ko je u pravu........api me za ka*ru![]()
OK je to, ulica, bulevar, trange frange... ali da li je ovo DOVOLJNO?
Ja sam za to da BU promeni ime u Crveni Univerzitet Karl Ma... ovaj, Zoran Djindjic.
Hahahahaha, ne! "Zuti Univerzitet Zoran Dr Djindjic"! TO je ono pravo!
bul. kize se proteze pored 100% vojnih blokova (u poslednjih par god oko arene ima i lovatora) ali je recimo u 21., 22., 29.,30. bloku pretezno bila vojna lica koji su po starim ubedjenjima glasali za SPS, kada je promenjen naziv ulice BULEVAR AVNOJ-a to je bio svojevrsan sok i zabadanje prsta u oko. naravno kao i mnoge slicne situacije to je trajalo kratko i cuveni protesti kod B-92 tako da mogu samo da izrazim svoje misljenje da ulica ko ulica naziv ko naziv a kad se KOMUNISTI opet ujedine ne bi me iznenzdilo da se preimenuje u BULEVAR BATE ZIVOJINOVICA - VALTER-a
Ma tu ako sada imas 20% vojnih lica . Jedan moj ortak zivi u jednom od tih blokova i 80% tih stanova je promenilo vlasnike u zanjih 15-ak godina .
pa i bila je poenta da se gurne prst u oko sto dublje! ali uvek cu ulicu zvati Bulevar AVNOJ-a....
Danas sam nesto vozio kroz tu famoznu ulicu i zaista nisu mogli da odaberu bolju ulicu koja bas oslikava Z.Djindjica.
Kad je pogledas onako siroka sa dosta traka ,sredjena ....ma super ali onda kad krenes da zaglavljujes na svakih 10 metara na semaforu na crveno pa da ti se smuci zivot.
Hvala.Bićete obavešteni, ne brinite, mislim da, sve u svemu, to neće biti pre septembra, ali, do Sajma knjiga, trebalo bi...
(zena bila 100% brdjanka, rodjena, udata, skolovana i zaposlena na BB)
dragannz - a na mestu gde je arena je bilo najjace sankanje blizu 21.-om.....omatorilo se opasno
Tajna jeAko nije tajna, ko ti je izdavac?
uhhh .... rodio se i skoro 27 godina proveo na vracaru ....
ps: DOSLI DIVLJI I OTERALI PITOME......