VAŠ KRAJ

Postovani sugradjani, ostavicu vas ovde da caskate a za fotke sam na razglednici otvorio temu NOVI BEOGRAD-foto,
koga interesuje neka zvirne s vremena na vreme, prokomentarise i doda neku svoju fotografiju Novog Bg-a

Glasam za Banoovo brdo i Cerak.Mislim da su to bas lepa naselja,sredjena,imaju sve sto treba.
A kakva je Visnjica?Znaci,ne Visnjicka banja nego bas Visnjica.Ima li nekoga ko je odatle?Koliko otprilike treba do Trga republike autobusom 32E?Ima li tamo prodavnica?Kakon je sredjeno naselje,ima li kanalizaciju itd?

Pa malo ce se oduziti jer kolegama IZRAELCIMA JE MALO 75000 KVADRATA pa su jurnuli na 125000..
Potrajace ali ce to biti jako dobra zona za stanovanje i sve ostalo....Mislim da ce tu biti cak i p+13 ili vise...
Koliko sam upucen traze se dve velike kule sa preko 13 spratova i vise...

Postovani sugradjani, ostavicu vas ovde da caskate a za fotke sam na razglednici otvorio temu NOVI BEOGRAD-foto,
koga interesuje neka zvirne s vremena na vreme, prokomentarise i doda neku svoju fotografiju Novog Bg-a

Pre neki dan sam se raskukakala kako na netu slabo ima fotografija Novog Beograda.

Hvala za temu i fotke, sjajne su! :)

Izvinjavam se za offtopic, interesuje me koje je najbolje saobraćajno povezano do centra(trga republike, z.venca) od nabrojanih. Do kojih se lakše dolazi, kad ovo kažem mislim da ne prolazi kod uska grla pa u gužvi da bus bude zarobljen 1h vremena?

Glasam za Banoovo brdo i Cerak.Mislim da su to bas lepa naselja,sredjena,imaju sve sto treba.
A kakva je Visnjica?Znaci,ne Visnjicka banja nego bas Visnjica.Ima li nekoga ko je odatle?Koliko otprilike treba do Trga republike autobusom 32E?Ima li tamo prodavnica?Kakon je sredjeno naselje,ima li kanalizaciju itd?

ja sam iz Banje (znači obožavam to naselje, stvarno), ali ti mogu ponešto reći i o Višnjici..
od Trga ti treba nekih 15-20ak min, isto kao za Banju, s tim što 35 skreće na brdo, a 32 nastavlja pravo, pa dođe otprilike isto...jedino što ide "malo" ređe (a može se pohvaliti i narodnjacima sa razglasa u busu :lol: )
prodavnica ima, škola ima, ambulanta ima...i pumpa, ukoliko je još tamo, nisam bila neko vreme..tereni isto, uz Dunav (zbog koga doduše leti ima komaraca često)..
lepo je naselje u suštini, mada se ne da porediti sa Banjom. a kanalizaciju, pa ima, pošto ima zgrada...(a i reka je blizu jel xD)

Back