причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
e, ako si i ti u blokovima (ovim našim), ima da se preselim negdePrepoznatljivo za nas iz blokova...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ako si i ti u blokovima (ovim našim), ima da se preselim negdePrepoznatljivo za nas iz blokova...
Znam da ti je cast sto sam bas iz tvog bloka.Zahvaličeš mi se ima vremena..
Postovani sugradjani, ostavicu vas ovde da caskate a za fotke sam na razglednici otvorio temu NOVI BEOGRAD-foto,
koga interesuje neka zvirne s vremena na vreme, prokomentarise i doda neku svoju fotografiju Novog Bg-a
Po meni su bitne karakteristike nekog kraja pogled (što podrazumeva da taj kraj bude na nekom brdu) i postojanje parkova.
Pa brate realno, Banovo ti je Brdo i ima Koshutnjak...Po meni su bitne karakteristike nekog kraja pogled (što podrazumeva da taj kraj bude na nekom brdu) i postojanje parkova.
Glasam za Banoovo brdo i Cerak.Mislim da su to bas lepa naselja,sredjena,imaju sve sto treba.
A kakva je Visnjica?Znaci,ne Visnjicka banja nego bas Visnjica.Ima li nekoga ko je odatle?Koliko otprilike treba do Trga republike autobusom 32E?Ima li tamo prodavnica?Kakon je sredjeno naselje,ima li kanalizaciju itd?