- Poruka
- 51.813
Gde si ovo snimio?
Da znam, da se ne zaletim bajsom...![]()
od CK kad krenes ka "Asterix"-u tj. kruzni tok na uscu (kod recne mornarice) ali sa lece strane prema Zemunu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si ovo snimio?
Da znam, da se ne zaletim bajsom...![]()
prezirem moj kraj
Danas sam nesto vozio kroz tu famoznu ulicu i zaista nisu mogli da odaberu bolju ulicu koja bas oslikava Z.Djindjica.
Kad je pogledas onako siroka sa dosta traka ,sredjena ....ma super ali onda kad krenes da zaglavljujes na svakih 10 metara na semaforu na crveno pa da ti se smuci zivot.
zato su mu kod nas dali malu ulicicu od 100 metara sa jedne strane samo filozofski fakultet sa druge strane park tako da nema problema sa semaforima ,milina jedna![]()
Danas sam nesto vozio kroz tu famoznu ulicu i zaista nisu mogli da odaberu bolju ulicu koja bas oslikava Z.Djindjica.
Kad je pogledas onako siroka sa dosta traka ,sredjena ....ma super ali onda kad krenes da zaglavljujes na svakih 10 metara na semaforu na crveno pa da ti se smuci zivot.
Upravo tako i u Nisu, samo sto se ovde zove "Bulevar dr. Zorana Djindjica".![]()
Sta je dubokoumni pisac hteo da kaze postavljanjem ovakve glupe teme?
nista............sem da nas podseti koliko je glup
i da se pohvali da ima , jadan, auto![]()
A ti nemash pa mu zavidish. Nije u tome tvoja tuga vec shto imash bicikl, a ne znash da vozish.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()