Vaš hobi

Da vas pitam za hobi , podstakao me je veliki broj ljudi i dece na platou ispred hotela Moskva, koji razmenjuju slicice.
Mislila sam da je taj hobi zamro ili je u smanjenom broju ali ocigledno da nije , pa me zanima:

Imate li vi neki hobi sa kojim trošite svoje slobodno vreme i uzivate u njemu i ako ga imate koji je to ?

Letim na flight simulatoru(pre toga x-plane) i to full letove od planiranja rute,paljenja i taksiranja,leta do prilaza i sletanja, plovim i igram world of warships kad mi je do destrukcije, malo Fantasy premier Lige, pišem recenzije hotela i mesta na trip advisor i booking(u mirovanju trenutno), malo se igram u lightroom sa raw fotografijom u poslednje vreme, učim nemački mada to nije hobi više potreba i pre svega dangubim ovde :lol:

I pre dve godine sam zaista išao do Terazija da menjam sličice. U jednom trenutku mi je zatrebala neka mini promena,neki eskejp iz svakodnevnice i rešio sam da napravim flešbek u deinjstvo da skupim Rusija 2018 svetsko prvenstvo naravno paninijeve sličice.
Imali smo i ovde mini berzu na temi negde na forumu, slali poštom i nalazili se. Na kraju sam i skoknuo do Terazija da završim album i bilo mi je sasvim cool iskustvo. Ljudi kulturno razmenjuju,tate sa sinovima,preprodavci i sl. raznog sveta bilo. Uživao sam tih par meseci ali realno nije mi to dugoročni hobi. Prošao momenat i moje interesovanje.

Poslednja izmena:
za ovu dvojicu ne znam da li su nesto ulovili ali su svakako uzivali u svom hobiju
20201108_114506.jpg

Skupljam racune

A sad ozbiljno lutanje po prirodi, fotkanje tu i tamo, prelistavanje raznoraznih muzickih pravaca i gledanje emisija o kuvanju. Kad mi bas dosadno i ne znam sta cu sa slobodnim vremenom kopam po religiji, istoriji, teorijama zavere, kosmologiji, biologiji itd, poduzu je spisak

moj hobi je mazenje macke. u tome jako uzivam i opustam se uz to

Zanimljiv hobi, a jel mazis uz il niz dlaku?

Tokom godina sam napravio solidnu filmsku kolekciju sa fokusom na starije filmove, a poseban deo čine vestern filmovi snimani u periodu 1935-1969. Ima 200-tinak tih vesterna. Ne znam otkud tolika ljubav prema tom žanru, verovatno niko mojih godina ne gleda vesterne, ali eto...

Zadnjih par godina sam počeo intenzivno da kupujem knjige i ako ovako nastavim, biće to nezanemarljiva biblioteka. Uglavnom istorija, istorijski romani i popularna nauka.

Back