buudala
Stara legenda
- Poruka
- 77.215
Nije samo sport ako živiš od toga.To je sport.
Tada je profesija, a ne hobi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije samo sport ako živiš od toga.To je sport.
Ne kazem da u teoriji ne moze biti ali-sta treba da pecas i koliko da upecas-da bi prodao i zaradio dovoljno za zivot od toga?Nije samo sport ako živiš od toga.
Tada je profesija, a ne hobi
U praksi pribor takmičara košta kao kuća prosečnog stanovnika SrbijeNe kazem da u teoriji ne moze biti ali-sta treba da pecas i koliko da upecas-da bi prodao i zaradio dovoljno za zivot od toga?
Dobro i? Sta to dokazuje? A ti kao profesionalac koristis bambus stapove jel? A zivis od toga? izmice mi poenta...U praksi pribor takmičara košta kao kuća prosečnog stanovnika Srbije
Meni je pecanje hobi.Dobro i? Sta to dokazuje? A ti kao profesionalac koristis bambus stapove jel? A zivis od toga? izmice mi poenta...
I ja...iskorišćene..Skupljam salvete.
Da vas pitam za hobi , podstakao me je veliki broj ljudi i dece na platou ispred hotela Moskva, koji razmenjuju slicice.
Mislila sam da je taj hobi zamro ili je u smanjenom broju ali ocigledno da nije , pa me zanima:
Imate li vi neki hobi sa kojim trošite svoje slobodno vreme i uzivate u njemu i ako ga imate koji je to ?
moj hobi je mazenje macke. u tome jako uzivam i opustam se uz to