- Poruka
- 89.439
Ne razumem..Pa ne baš. Imovina se gubi i ovako u braku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem..Pa ne baš. Imovina se gubi i ovako u braku.
Pa eto moralno gledano nije smelo/trebalo doći do varanja
zašto je neko od supružnika zapostavio onog drugog? I da li je previše očekivati da zapostavljeni deo te zajednice udje u razgovor sa partnerom ? Valjda je to normalna procedura i tako treba postupiti
Ako im nije lepo humano je rastati ili razići se
Потпишете уговор пре брака да у случају јасно дефинисане преваре онај ко је преварио сноси те и те последице.
Не препоручујем присилу а још мање свеобухватне законе.
Kad se razvedu gubi se imovina.Ne razumem..
Jeste ali ova je ukljucivala sudo masinu.Kad se razvedu gubi se imovina.
Ako je muškarac više radio i kupio stan na primer on gubi stan da bi žena sa decom živela u njemu.
aaa.. ako je on više radio, neko mu se o deci više brinuo... na primer..Kad se razvedu gubi se imovina.
Ako je muškarac više radio i kupio stan na primer on gubi stan da bi žena sa decom živela u njemu.
Lično, kad bih se razveo poslednja bitna stvar bi mi bila imovina.Jeste ali ova je ukljucivala sudo masinu.
ko te isprebija tako hahaKad se razvedu gubi se imovina.
Agreed, ali opet se dosta toga gubi razvodom.aaa.. ako je on više radio, neko mu se o deci više brinuo... na primer..
mrzi me na ovoj temi da se objašnjavam u detalje..
Kasirka iz maksija..

Život.

Možda i forum.

znala samKasirka iz maksija..![]()

Mozes li da nam prevedes ovo?
Ni manje ni više nego krivično?
Znači ništa prekršaj, već državnog odvjetnika uposliti da kazneno proganja milijune švalera i švalerki?
Ili bi osnovala nekakve milicije za moral i ćudoređe, kao što muslimani imaju?
Dok dođe vikend i manjak posla, krenu ti se ovakve opasne ideje motati po glavi.
![]()
![]()
Svaku vezu bi morao da registruješ...Varanje u vezi će biti potpuno izbačeno u roku od 5 godina. To sputava slobodu i stvara diskriminaciju.
jedino ako ti trebaju poreske olakšice. Kažeš, na ovu sam potrošio ovoliko, na ovu onoliko...Svaku vezu bi morao da registruješ...
Šta si sad reko?Svaku vezu bi morao da registruješ...
na kasirku iz maxija je spiskao 30.000 rsd.jedino ako ti trebaju poreske olakšice. Kažeš, na ovu sam potrošio ovoliko, na ovu onoliko...
mora da priloži račun da se vidi šta je kupio. Hrana, piće, prašak za veš.. sve se to računa. Dalje, kurtoni, pena za brijanje i žileti (za njenu depilaciju), plastična kesa za njene tampone,...na kasirku iz maxija je spiskao 30.000 rsd.
Meni ovo više na slovenski vuče.
Ako bi moglo pojasnjenje ovoga.na kasirku iz maxija je spiskao 30.000 rsd.