VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

pa da, evo, JA VARAM mog muza :)
i to ga varam sa muzem jedne FORUMASICE :per: samo pstt, nemoj nikom da kazes.
cekam oprost. :rumenko:
je l neke koja se na ovoj temi izjasnila kao verna?:lol:
definitivno moram da nabavim knjigu "koju igru igras" mislim da ce mi biti korisna i u zivotu i na forumu:lol:
jedna forumasica mora da ode u new york da bi prevarila,onda joj prevara ima smisla:lol:
neka druga kaze da zene varaju srcem:dash:
ali najbolje je da ljudi varaju partnera jer zele da zavaraju sebe:think::super:
eto,niko ne razume prevaru ali svi znaju zasto/kako/koliko:)

pa ako je volis kako mozes varati? :confused:

Nemam pojma - nisam pisala o sebi, nego o svojoj prijateljici, tako mi je ona objasnila. Meni je jasan onaj deo u kome se kresnes sa nekim ko te privlaci. Jasno mi je i da seks sa nekim drugim sam po sebi ne govori nista, niti mora da promeneni ili umanji ljubav koju osecas prema svom stalnom partneru... na prevari je meni ruzan taj deo u kome lazes i radis svom partneru iza ledja, a njega/nju bi povredilo da to znaju... i onda se valjda ljudi dele na one koji razmisljaju u stilu "sto ne zna, ne moze da ga/je povredi" ili "to je samo moja stvar" i one koji se posle osecaju krivi, a verovatno ima i ljudi koji veruju da imaju pravo (nekako su ga zasluzili) da varaju... i naravno postoje ljudi koji su apolutno monogamni u svojoj ljubavi, pa nikada ni ne pozele nikoga drugog :) nemam pojma, meni je uvek bilo potrebno da zivot sto vise pojednostavim, ne da ga komplikujem... takodje, nisam impulsivna po prirodi, i prilicno sam disciplinovana... zato mi je mozda i lako da zagovaram vernost - hbg. ja nikada ni nisam bila u iskusenju... a i odlucila sam se za ozbiljno vezu tek kada sam bila sasvim sigurna da je moja radoznalost u potpunosti zadovoljena :)

Poslednja izmena:
definitivno moram da nabavim knjigu "koju igru igras" mislim da ce mi biti korisna i u zivotu i na forumu:lol:
jedna forumasica mora da ode u new york da bi prevarila,onda joj prevara ima smisla:lol:
ali najbolje je da ljudi varaju partnera jer zele da zavaraju sebe:think::super:
Чак' мало, ја се нисам изјаснила овако како кажеш.:lol:

e izvukla si iz konteksta pogresan zakljucak...
mogla bih i u tokio i tamo bi imala smisla!
:cool:

Varamo li? Je l to opet neka tema o grupnom sexu?:eek: Dokle više....
kakva zabluda:eek:
covek je postavio uopsteno pitanje kako shvatam,a da sam u pravu govori mi to da vecina misli kao ja.:manikir:

@tema-ne varam muza,jer ga i nemam.kad sam ga imala nisam ga varala,jer sam vospitana da je brak svetinja.
ali,posto sam sad starija pa i mudrija jelte,smatram da umereno varanje partnera uopste nije lose za brak,cak sta vise,osvezava ga.
umereno-znaci da druga strana nikada ne sazna,i da porodica ne trpi zbog toga-u smislu cestog odsustvovanja od kuce i u materijalnom smislu afkors

A ne, nisi u pravu, seks radi seksa je najgori oblik varanja. Ako ti to uradis s nekim zbog seksa, a taj isti seks imas kod kuce, to je onda dno dna... Ali ako se probude emocije i ukapiras da si se opasno zeznula i da covek tvog zivota nije taj sto spava pored tebe, vec neko ko te tajno ceka i krade te na kratko, onda pozdravljam... Srce je to... Kad bi se mom muzu to desilo i kad bi dosao da mi kaze, kunem ti se u sve da bih ga podrzala... I da ne koristim sad vec otrcane fraze da je ljubav pokretac svega, ali da je chudo, jeste...

Lilu razumem te ali nista nije crno belo , da bi se emocije probudile potrebno je nesto vise, izmedju ostalog i sex , meni je bitnije kada i kako se probude te emocije i zbog cega etc etc da bi doslo do sexa , .......ali ako se upustis u avanturu jedino radi sexa pa se tek onda probude emocije .... onda neznam sta je ispravnije....nisam bila u takvoj situaciji ali mislim da ga ne bi prevarila pre nego sto rascistim s njim , jer po meni mora da nesto ne stima ako se odlucis na takav korak , a ako ne stima prekini zapoceto pa teraj dalje. takva sam ..........konvencionalnih shvacanja ....a mozda ga jos uvek volim pa zbog toga tako razmisljam .......

A ne, nisi u pravu, seks radi seksa je najgori oblik varanja. Ako ti to uradis s nekim zbog seksa, a taj isti seks imas kod kuce, to je onda dno dna... Ali ako se probude emocije i ukapiras da si se opasno zeznula i da covek tvog zivota nije taj sto spava pored tebe, vec neko ko te tajno ceka i krade te na kratko, onda pozdravljam... Srce je to... Kad bi se mom muzu to desilo i kad bi dosao da mi kaze, kunem ti se u sve da bih ga podrzala... I da ne koristim sad vec otrcane fraze da je ljubav pokretac svega, ali da je chudo, jeste...

Kako si ovo dobro napisala... Tačno da tačnije ne može biti...

I ja se pitam...
Vrlo originalno....
I dubokomisaono pitanje.....

Nemojte tako,covek se dvoumi da li da prevari zenu,pa hoce da se uveri da nije usamljen u svojoj gresnosti,i da li su mu razlozi ispravni.C,c,c nevaljali covek :thumbdown:
Na hiljadu tema sam pisala da sam zestoko protiv prevare,da tako nesto nikad ne bih uradila osobi koju volim.Ako bih shvatila da volim drugog,a ne svog muza,razvela bih se istog trena.Isto tako prevaru nikad ne bih oprostila,koliko god da ga volim i da umirem za njim,nikada ga ne bih primila nazad,jer ocigledno on mene ne voli i nije vredan moje ljubavi.

Back