VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

sta mislimo jel lakse za podneti da muz ima ljubicu dok je u braku sa nama ili uredan razvod zbog sto mu se svidja ljubica, kao nije je diro,
ali za koju znas da ce s njom biti posto sutne tebe ?
meni mozak udara u neki zid kad ocu da pomislim na tu temu , pa ajde neko vec . . .

sta mislimo jel lakse za podneti da muz ima ljubicu dok je u braku sa nama ili uredan razvod zbog sto mu se svidja ljubica, kao nije je diro,
meni mozak udara u neki zid kad ocu da pomislim na tu temu , pa ajde neko vec . . .

Već sam rekla na temi, da ja cenim odanost kao najveću svetinju, kada sam u vezi s nekim. Da mi se danas sutra nešto tako desi, da taj neko moj ima nekoga s strane a u braku smo na primer kao u pitanju...nakon svega šta me strefilo u životu, doviđenja i prijatno. Nisam nikada bila u braku, nemam to iskustvo, ali jedno znam, ako ti se brate mili dopadne neka druga i ode njoj, ja ću da joj čestitatm. A, kao drugo, meni ne mora da ga vraća. Ne, nikako. Ja ne uzimam ništa, posle nekoga.Pole mene, očito da, da, meni to neki Usud, vole da mi otimaju. :) Znači, imao si, nećeš. Molim lepo. Šta ćeš da radiš posle mene, savršeno em briga. Hoće biti s pola grada ili sam. Ja više oko takvih stvari ne lupam mozak svoj. Za ove dve i po godine sam shvatila kako muški mozak funkcioniše i po kom principu. Nije mi se dopalo, ali shvatam po kom fazonu i automatizmu sve to ide. Nekada mi se povraćalo od takvih pomisli, da je neko pipkao i dirao što sam ja volela, i iz kože sam htela da iskočim, jer mi jeste bilo stalo. Danas mi je na primesu toga, ravno, kao kakvom mrtvacu. Meni više ništa u mozak ne udara, a ne da će to. :mrgreen:

Jadna Jeco,odmah na temu neyebitza.:lol:

Jel tebi dobro? :think: A, što sam po tebi ja neko jadna, moliću fino?

Ja sam oduvek zamisljala svaleraciju kao cist sex u stilu, on te vara - ti ga uhvatis, pokrvite se a on se jadnicak pravda kako je to bila greska nacinjena usled neke trzavice.

Od skoro primecujem novi tip svalera...covek je u urednom braku, ne hebe svalerku vec se udvara mesecima kao da je najslobodnija ptica na grani...uvek me zbuni kombinacija zene-kamena temeljca i devojke koja dodje neka vrsta stimulansa...

Back