minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
Malo sam šta?
I kako te to navelo na pomisao da sam šizoidna?
...koliko ja znam doca do sada nikada nije pogrešio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo sam šta?
I kako te to navelo na pomisao da sam šizoidna?

Zašto DA / zašto NE??
Hrabri i pokajnici - olakšajte dušu i bit će Vam oprošteno saoproštenjem.....

...koliko ja znam doca do sada nikada nije pogrešio...![]()
)))))))
))A jesi li ti to stvarno trazila neki smisao u mom i minijevom lupetanju jutros? Rekoh ja, nije ti dobro pre kafe.![]()

...pomačinji bre te obrve...
...smisao...![]()
Nisu ovo obrve bre ovo su tanke pijavice devojacke.![]()
Al pomeriti se ne daju.

...aaa, onda moraju malo teže vežbice... ovako:
2. zavežeš kosu u rep, proturiš drvo ili metalnu šipku kroz kosu i uvrćeš... dokle god obrve ne dodju na vrh čela...
...onda naglo pustiš...![]()

To se ne pika. Samo pokreti snagom sopstvenih misica, sve drugo je prevara, laz, obmana. Jesu li te to ucili u skoli? Stidi se!

e ja to umem bez sipke, i onda mi se mrdaju usi![]()

A jesi li ti to stvarno trazila neki smisao u mom i minijevom lupetanju jutros? Rekoh ja, nije ti dobro pre kafe.![]()

majke ti?
ocito mi je smisao za humor postao tako uvrnut da ga vise niko ne razume..![]()

Doduse nemamo muza. Ne varamo.Doduse nemamo muza.
Znam jedan par gde muskarac svoju zenu vara pa otprilike jednom nedeljno. Onako javno, izadje sa drugarima pa upeca neku. To mi je toliko bljak. Ako ces vec da budes baja budi sa stilom pa varaj da niko ne zna a ne ovako. A zena mu je fantazija. Lepa, zgodna, pametna, izuzetna sa decom, ma sve. Drzi kucu pod kontrolom, pomaze mu u njegovom privatnom biznisu, bez nje bi bio niko i nista. Dzaba kad je stoka, ne moze ni da se pretvara da je postuje sakrivajuci se dok ebe tamo neku. Ne znam samo zasto ona to trpi, nemoguce je da ne zna sta se desava.
Hmmm, cisto sumnjam jer sam cula da je vec jednom leteo iz kuce zbog svog ponasanja. I ne verujem da je frigidna jer je on nikada ne bi ozenio da jeste, previse je dirty, bas ono perverznjak. Vidi mu se u ocima.Mozda joj se svidja takav odnos.
Mozda je frigidna pa imaju dogovor da zive tako.
Mozda vara i ona ali tako pametno kako bi ti preporucila i njenom muzu da niko ne zna.
Mozda...
Ljudi imaju svoje odnose, svoj zivot, svoj krevet i brak i naravno da neces znati zasto je kod njih tako kako jeste. Svaki par je prica za sebe i ne postoji univerzalan recept za srecu kod svih parova.
Da se razumijemo, ne varam i ne branim preljubnike ali isto tako ne mogu verovati da se mi iscudjujemo zasto neko DRUGI zivi onako kako se NAMA ne svidja.

Hmmm, cisto sumnjam jer sam cula da je vec jednom leteo iz kuce zbog svog ponasanja. I ne verujem da je frigidna jer je on nikada ne bi ozenio da jeste, previse je dirty, bas ono perverznjak. Vidi mu se u ocima.
Mislim da ga ona jednostavno previse voli i da zato prelazi preko svega. Takodje mislim da nece doveka jer sve ima svoje granice.
Ne iscudjujem se samo mi je zao, stvarno je jedna od najdivnijih osoba koje sam imala prilike da sretnem. Volela bih da je imala vise srece.

Zaobilazenje istine i laznim prikazivanjem a sve u cilju pribavljanja koristi za sebe i samo sebeSta to znaci varati?

ne varamo
mene su ucili da sve sto se radi iz srca i duse nije varanje![]()