VANZEMALJCI NAPADAJU U NOVEMBRU

Jes' a sam preCednik Hamerike će, kao Putin, da zahjaše F16 i juriša na Borg kocku, a wing do wing uz njega nekakva budala, pijanica koja zaprašiva polja kuruza iz vazduha... sve uz "god save us all" dramatični uzdah...

Al naj u tome je što shebavaju ameriku, poruše sve živo a ostatak sveta ne diraju :)

Ah, Independence Day. Volim taj film. Ne, stvarno volim taj film.

A 'oče l' za pare da dezintegrišu neke opasne ljudove kojima dugujem dosta keša?

ne znam to, valjda ne idu od sluchaja do sluchaja.
kazhu da imaju neke senzore za lociranje zlih reptilskih sila i prvo dezintegrishu reptilske centre, posle rima londona i vashingtona ce da przhe berlin pariz i njujork, onda bech losandjeles i madrid, a dalje josh ne mozhe da se predvidi. mi smo izgleda van te liste, izgleda su gledali shta emituju pojedini centri i na osnovu toga napravili listu prioriteta. ono shto je sigurno je da ce da spale olivud do temelja, kako cemo bez schwartzenegerovije filmova :rida: :rida:

Poslednja izmena:
...a Milan Tarotan će izvaditi špil i pokušati svoju prevaru, da "odradi levate", Džej će da skače oko njih i pevati "Ko se s' nama druži, pipak mu je duži", a Tadić će da im uputi izvinjenje.

OndaK će najpatriotske snage zemlje izneti sliku Nikole Tesle i pitati "Da li ste ga videli, gore?" a usamljene i razvedene krampe će se doterati i nabaciti mini val tipa "pusti me da kriknem".

Leskovćani će da raspale roštilj, a malinari traktorima da blokiraju put do broda da ne bi slučajno ovi trubaduri iz Guće navalili na prefinjene uši svemiraca.

Sad, da sam ja vanzemaljac, uništio bi taj cirkus momentalno, rastočio planetu u molekule i uhvatio se noge, daleko, daleko u galaksiju....

...a Milan Tarotan će izvaditi špil i pokušati svoju prevaru, da "odradi levate", Džej će da skače oko njih i pevati "Ko se s' nama druži, pipak mu je duži", a Tadić će da im uputi izvinjenje.

OndaK će najpatriotske snage zemlje izneti sliku Nikole Tesle i pitati "Da li ste ga videli, gore?" a usamljene i razvedene krampe će se doterati i nabaciti mini val tipa "pusti me da kriknem".

Leskovćani će da raspale roštilj, a malinari traktorima da blokiraju put do broda da ne bi slučajno ovi trubaduri iz Guće navalili na prefinjene uši svemiraca.

Sad, da sam ja vanzemaljac, uništio bi taj cirkus momentalno, rastočio planetu u molekule i uhvatio se noge, daleko, daleko u galaksiju....

ahahahahhaa:rotf::super::klap::zper:

Samo se vi zezajte.. Nemoj posle da bude kuku majko!!!

Ej Droid odakle ti tozla ??? Jel to spremno za ove sto jasu tiho oko jupitera,do duse sada su negde oko marsa posto je avgust ;) Nego sta ja da radim ja nemam tozle,imam samo gumane cizme od pokojnog dede koje nosim samo kada ne pada kisa i kada idem rad koprive svinjama da me koprivetina ne zari po tabani i izmedju prstiju.
A to za kuku majko, eno ode Rajko i Pavko frezom da sacekaju te letelice,vele; ma ajde ljudi s'nama jeste li svesni koliko ce tu biti starog zeljeza gde oni slete...ama pozurite da zauzmemo mesto,
Droid tebe ce prvog da nanjuse zbog tozle

Krugman: Svemirci rešenje za krizu

Vašington -- Nobelovac i možda najpoznatiji svetski zagovornik Džona Majnarda Kejnsa, Pol Krugman je odgovor na globalnu ekonomsku krizu potražio u invaziji iz svemira.

Krugman je izjavio da bi "ova prepreka", misleći na pretnju recesijom, bila gotova za 18 meseci kad bi naučnici otkrili pretnju iz svemira.

Naravno, svemirci koji napadaju Zemlju Krugmanu su samo pomoć da ilustruje svoj stav da nas iz krize može izvući samo masivna javna potrošnja.

U slučaju imaginarnog napada i inflacija i budžetski deficit postali bi sekundarna pretnja društvu i sve snage bi uložili u novu proizvodnju i napore da se odbranimo.

Jednaki efekat na američku privredu imao je Drugi svetski rat, kojim je napokon prevladana istorijska Velika depresija iz 30-tih godina prošlog veka.

Kejns, koji je poznat i kao začetnik makroekonomije, je bio veliki zagovornik državne intervencije kako bi se prevladao ekonomski pad. Naravno, Kejns je zagovarao gradnju infrastrukture i ulaganje u obrazovanje, a ne u rakete protiv svemiraca, ali koncept je isti.

http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2011&mm=08&dd=15&nav_id=532081

BEČ - Američki naučnici iz malo poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planete Ceeba (Zeeba) napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list Ost...
dalje
http://www.kurir-info.rs/planeta/vanzemaljci-napadaju-zemlju-u-novembru-101889.php

Nisam našao snimke za to što tvrdi SETI pa bi molio ako neko može da nabavi neki video snimak i date vaše komentare šta mislite o tome?

Ne nasedajte na gluposti, to je samo u sklopu plana svetske "elite" tj. satanista koji vode svet u cilju uvodjenja totalne diktature na Zemlji i oduzimanja svih sloboda ljudima.

To ce da se desi, s tim da u tim brodovima nece biti vanzemaljci vec ljudi, tj. to ce biti brodovi i tehnologija sa Zemlje, koja se desetinama godina razvija i skriva od obicnog naroda.

Nemojte da ste naivni, to je samo prica za ovce koje ne znaju nista o stvarnosti oko sebe....ovi satanisti koji vode svet ce da organizuju ovu laznu invaziju kako bi jos vise oduzeli slobodu ljudima i konacno ih porobili.

Da, bice brodova i sranja, ali ce to sve biti tehnologija sa Zemlje, koja se skriva od obicnog naroda desetinama godina unazad...tako da ne nasedajte na te gluposti. U tim brodovima ce biti ljudi, ne vanzemaljci.

Nemojte da ste naivni, to je samo prica za ovce koje ne znaju nista o stvarnosti oko sebe....ovi satanisti koji vode svet ce da organizuju ovu laznu invaziju kako bi jos vise oduzeli slobodu ljudima i konacno ih porobili.

Da, bice brodova i sranja, ali ce to sve biti tehnologija sa Zemlje, koja se skriva od obicnog naroda desetinama godina unazad...tako da ne nasedajte na te gluposti. U tim brodovima ce biti ljudi, ne vanzemaljci.

Ma vidim ti si mi bas upucen... Mora da to pise u Trecem Oku ili Zoni Sumraka....

Back