Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
A 'oče l' za pare da dezintegrišu neke opasne ljudove kojima dugujem dosta keša?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes' a sam preCednik Hamerike će, kao Putin, da zahjaše F16 i juriša na Borg kocku, a wing do wing uz njega nekakva budala, pijanica koja zaprašiva polja kuruza iz vazduha... sve uz "god save us all" dramatični uzdah...
Al naj u tome je što shebavaju ameriku, poruše sve živo a ostatak sveta ne diraju![]()
A 'oče l' za pare da dezintegrišu neke opasne ljudove kojima dugujem dosta keša?
Čekaj, čekaj... I da dođu, otkud se zna da će nas napasti?
...a Milan Tarotan će izvaditi špil i pokušati svoju prevaru, da "odradi levate", Džej će da skače oko njih i pevati "Ko se s' nama druži, pipak mu je duži", a Tadić će da im uputi izvinjenje.
OndaK će najpatriotske snage zemlje izneti sliku Nikole Tesle i pitati "Da li ste ga videli, gore?" a usamljene i razvedene krampe će se doterati i nabaciti mini val tipa "pusti me da kriknem".
Leskovćani će da raspale roštilj, a malinari traktorima da blokiraju put do broda da ne bi slučajno ovi trubaduri iz Guće navalili na prefinjene uši svemiraca.
Sad, da sam ja vanzemaljac, uništio bi taj cirkus momentalno, rastočio planetu u molekule i uhvatio se noge, daleko, daleko u galaksiju....
Samo se vi zezajte.. Nemoj posle da bude kuku majko!!!
...a Milan Tarotan će izvaditi špil i pokušati svoju prevaru, da "odradi levate", Džej će da skače oko njih i pevati "Ko se s' nama druži, pipak mu je duži", a Tadić će da im uputi izvinjenje.
OndaK će najpatriotske snage zemlje izneti sliku Nikole Tesle i pitati "Da li ste ga videli, gore?" a usamljene i razvedene krampe će se doterati i nabaciti mini val tipa "pusti me da kriknem".
Leskovćani će da raspale roštilj, a malinari traktorima da blokiraju put do broda da ne bi slučajno ovi trubaduri iz Guće navalili na prefinjene uši svemiraca.
Sad, da sam ja vanzemaljac, uništio bi taj cirkus momentalno, rastočio planetu u molekule i uhvatio se noge, daleko, daleko u galaksiju....
Ja sam veceras u Zrenjaninu videla NLO.To je bilo negde oko 23h.
Inace je ovo drugo pojavljivanje,prvi se pokazao 14 juna.
BEČ - Američki naučnici iz malo poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planete Ceeba (Zeeba) napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list Ost...
dalje
http://www.kurir-info.rs/planeta/vanzemaljci-napadaju-zemlju-u-novembru-101889.php
Nisam našao snimke za to što tvrdi SETI pa bi molio ako neko može da nabavi neki video snimak i date vaše komentare šta mislite o tome?
Nemojte da ste naivni, to je samo prica za ovce koje ne znaju nista o stvarnosti oko sebe....ovi satanisti koji vode svet ce da organizuju ovu laznu invaziju kako bi jos vise oduzeli slobodu ljudima i konacno ih porobili.
Da, bice brodova i sranja, ali ce to sve biti tehnologija sa Zemlje, koja se skriva od obicnog naroda desetinama godina unazad...tako da ne nasedajte na te gluposti. U tim brodovima ce biti ljudi, ne vanzemaljci.
Ma vidim ti si mi bas upucen... Mora da to pise u Trecem Oku ili Zoni Sumraka....
Ne znam dal pise, ne citam novine, moras sam da proveris.