VANZEMALJCI NAPADAJU U NOVEMBRU

Ova vest je objavljena na www.weekywordnews.com a inače koncepcija tog sajta je da su sve vesti potpuno izmišljene. Postoje i kao tabloid a kod nas u Srbiji su izlazili kao list Zona sumraka. Koliko mi je poznato oni su u vlasništvu saentologa.
filip:rtfm:

Ispravka sajt je www.weeklyworldnews.com

Ukoliko volite naučnu fantastiku , parapsihologiju, misterije, teorije zavera posetite naš sajt www.sciencefiction.org.rs

filip predsednik i osnivač ‚‚SCI&FI‚‚ udruženja

Nebitno da li jesu ili nisu, elementarna inteligencija nas navodi na jedno pitanje... I da su videla ta tri broda i da su otkrili da se krecu ka zemlji, mada o svemu tome nema ni iole relevantnih dokaza, kako su dosli do saznanja da ce napasti zemlju... Da li mozda vanzemaljci pricaju engleski... :think:

Nooo ali mora da su uhvatili Independence Day ... i shvatili da je logicno da dodju u USA...jer je USA jedina zemlja u koju slecu vanzemaljci .....cak i ne znam zasto se vi iz Evrope uopste uznemiravate hehheh .

Нибуру 21. септембра 2011 улази у орбиту Земље и тад нам је најближа. Шта ће бити кад буде излазила из ње веруј да ме не занима.

Kako moze da te ne zanima? :) P.S. Zar ne bi bila vidljiva planeta da je tako blizu? Pogotovu planeta te velicine. :) Koliko se ja secam onoga sto sam citao kod Sicina, jako je golema.

Kako moze da te ne zanima? :) P.S. Zar ne bi bila vidljiva planeta da je tako blizu? Pogotovu planeta te velicine. :) Koliko se ja secam onoga sto sam citao kod Sicina, jako je golema.

Аха. сад долазимо на терен провокације зашто је не видимо. То можеш да продајеш клинцима а не мени.
Голема тј. поголема.

Аха. сад долазимо на терен провокације зашто је не видимо. То можеш да продајеш клинцима а не мени.
Голема тј. поголема.

Nije uopste provokacija!!! I ne "prodajem" ja vec ugledni naucnici. Kako mozes da vidis ostale planete suncevog sistema, a ne mozes da vidis "pogolemi" Nibiru?!

Zalosno je sto neki ljudi prolaze osnovnu skolu uopste, ali dobro, obavezna je zakonom.

Nije provokacija?! I ne prodajem ja vec ugledni naucnici. Kako mozes da vidis ostale planete suncevog sistema, a ne mozes da vidis "pogolemi" Nibiru?!

Zalosno je sto neki ljudi prolaze osnovnu skolu uopste, ali dobro, obavezna je zakonom.

А што питаш мене кад ми сам кажеш њен датум изласка из наше орбите. Значи верујеш а истовремено покушаваш пипањем да потврдиш своју веру.

Inace, neka neko objasni ove objekte (mrlje, sta god). :think:

aaa27b9ab4fa133863d02d7e223cad4c.jpg

40d597959553c3cbd21a09312a86862d.jpg

Moguce je naci na koordinatama:

19 25 12 -89 46 03 - the first large object
16 19 35 -88 43 10 - a cylindrical object
02 26 39 -89 43 13 - the object as a circle

Ukucajte ih na http://www.sky-map.org/

Izvor: http://www.examiner.com/ufo-in-canada/3-very-large-objects-space-flying-to-earth

Back