ludacice moja,naravno da ima nade...sekret je normalan i u trudnoci.iz iskustva ti govorim,jer nosila sam 20nedelja moja tri nikad prezaljena andjela...videces da je ovaj tvoj andjeo eskim,pravi borac...topi sneg u svome gnezdu,pa zato sekret...Ikice,ja sam prvu VTO radila na betaniji,nemam nista lose da kazem za njih,zaista.ceo tim je ucestvovao u terapiji,pracenju ovulacije,punkciju mi je radila dr dunja tapst,biolog njena majka magistra nada tapst,koja je odmah na transferu rekla da je ovo 99%blizanacka trudnoca i ne daj nam boze trojke...bila je 100%u pravu.da zaboravih reci da je transfer takodje radila dr dunja.drugu VTO sam takodje zelela da uradim sa istim timom i na istom mestu,ali nisam mogla jer se ne dozvoljava placanje u drzavnim bolnicama,a dr je na porodiljskom odsustvu...15 maja joj je bio termin,nadam se da je sve bar kod nje proslo u najboljem redu!!!imam nekoliko prijateljica koje nisu bas bile zadovoljne tretmanom na pomenutoj klinici,cak stavise bile su uzasnute...ali to je individualna stvar ili samo cista sreca ili nesreca!!!Pazarko moja mila,rekoh ti i neki dan da cemo turisticki,u soping,sve sa bebama i kolicima,nas dve,njih dvojica i nekoliko nasih andjelcica,vrlo brzo,nadam se,tj verujem u to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zakazala sam konsultacije u segedinu,kod dr Zadorija,sledeci Nadina uputstva i smernicu ka uspehu.2.7 u 14h sam tamo.jedva cekam,veruj mi jer me jako zanima njegovo misljenje.Nado ako nas jos uvek citas,hvala ti na nesebicnoj podrsci koju si nam dala i ljubim te i ja mnogo i pomazi stomacic umesto svih nas koje ti zelimo iskrenu srecu i blagostanje!!!pozdrav svima na ovim stranicama od mene.PAZARKA,poljubac i za tebe,naravno i za eskimcica jos veci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oh sreco moja,kako si me obradovala,znam da je najgore kad stojis na mrtvoj tacki i nista se ne desava .....sad konacno znas na cemu si,znas da ces biti u rukama jednog vrhunskog strucnjaka,i samim tim sanse su vece i za uspeh....ljubim te i nadam se da ce ti ovih mesec dana brzo proc...........ljubim j ivonu i nadu,jer oni su mi svetla tacka u ovim danima[ne moram da vam kazem kako se secam].............bojim se da ni ovog puta nece biti nista,jer sam danas imala slabo krvarenje,kao najava nadolazecoj mengi.....,nista,moracete me tu trpeti nekoliko dana,dok se ne oporavim i ne olizem svoje rane............dijana ,mozda se vidimo mi u segedinu kod dr.......volela bih da te upoznam,bezobzira koji bi povod bio

,i gacice su mi kvasne,kao da sam se upiskila-sorry zbog detaljnog opisa,ali bas je i takve boje
,a kako podnosis vrucine?????...........a samnom,hm svasta nesto...mislim da ce nakon ovoga moj ginekolog da me posalje kod psihologa
,tri dana sam imala slabo krvarenje ,krene pa stane
.........nemoguce je imati ovakve bolove i visoku betu
...........i sve iz pocetka

.....jaoj moram tek sutra ,planiram da mu se kampiram isred ordinacije,ali do tada vec cu jedan test da uradim........mamicu im njihovu