TNI i meni je jako žao, Bože kroz šta sve prolazimo...
ja bih se ovde složila sa Mašom, ovo jeste donekle rešenje...
TNI jako mi je žao što ti se sve to dogodilo...
Ono što sam htela da ti kažem je sledeće: NE SAŽALJEVAJ SEBE, glavu gore i u nove pobede!!! Tvoj problem nije baš nerešiv, da su te osakatili, jesu, to je činjenica, ali rešenje postoji. Taj jedan jajovod koji su ti "oštetili" možeš,odnosno moraš da podvežeš i rešen je problem. Znam da je teško, ali podji od toga da su ti jajovodi bili oštećeni (kao recimo kod mene) i da je jedini način da dodješ do bebe da ih podvežeš i odeš na vantelesnu. Tebi bar ostaje jedan zdrav jajovod i sa tim jednim imaš šansu i prirodno da zatrudniš, što ti ja od sveg srca želim!! Ajd glavu gore i javljaj nam se sa lepim vestima!
Pozdrav
inače, rekla sam vam da ja imam jedan zdrav jajovod, ali vam nikada nisam rekla zašto je drugi neupotrebljiv: sa nekih 11 godina sam imala operaciju slepog creva, koja nije prošla dobro, pošto sam dobila neke bakterije u bolnici, rana nije htela da zaraste, 8. dan kada su mi vadili konce rana se potpuno otvorila, i svašta nešto... i tako provela sam tamo 21 dan, i sanirali su sve... 19 godina posle, nakon laparoskopije pred vantelesnu mi saopštavaju da mi je taj desni jajovod neupotrebljiv, pošto je (kako sam ja shvatila, tada za vreme op. slepog creva) ostao zakačen za ''nešto'' i da je, kako sam ja rasla u visinu, on rastao samnom. ja imam 180 cm, a jajnik desni mi je nekih 6-7 cm iznad linije u kojoj je levi (i to ''vazdušnom linijom'' ako mogu tako da se izrazim, stvarnu dužinu mi nisu rekli pošto je sav izuvijan) :shock:
a što se tiče onog Tulića, ja ne mogu da verujem. Zvezdice, ti ako si ušla u program za vantelesnu, a on se tako ponaša, menjaj ga, nije jedini, sve i da je najbolji :x meni je moja dr drugi put kad me je videla, dala broj mob. i ja je zivkam kad god mi nešto nije jasno... ne znam šta bih mu uradila da mi tako dva puta pomeri sve za ceo mesec :x
imam blagi osećaj da to ovde u NS ide malo normalnije i ljudskije