Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mr draga moja, joj potpuno te razumem...koji ti je danas dan od ET? kod blasti savetuju 12 dana...može i na 10 ali ako bude mala beta, opet moraš ponavljati...
joj jako navijam za tebe...

Danas 7.dan..... Meni stavili 14-og dana da vadim betu, a prošli put 12-og- a oba puta blaste. Možda zato što je ovaj put FET, ko će ga znati.... Elem, samo da ja ne dobijem prije bete (kao prošli put), a sve ostalo ću lako :D
Pa Zsukice, jesi se ti nama oporavila od onog nesretnog postupka? Nemoj nam samo reći da si potpuno odustala! Imaš li još besplatnih pokušaja ili ćete o svom trošku dalje? :zag:
Hvala za navijanje i podržku, valjda vas neću razočarati :manikir:

joooj tek 7.dan...ma nećeš dobiti, nemo tu da baksuziraš...

Ma nisam ja klonula duhom, ovaj put mi bilo mnogo lakše, dan dva i guraj dalje. puno znači kad već imaš jedno dete...
Ja se iskreno nadam prirodnjaku. više nemam poverenja u lekare. kako me odradiše u Betaniji, kosa mi se diže...ne bih viš išla na vto...mislim da za pokrajinski program možeš da se prijaviš u svakoj budžetskoj godini po jedanput. neko mi reče da i grad daje pokušaj za drugo dete, nisam ni proveravala.
ma to ćemo mi na starinski način!

ljubim te i da ti prođu ovih 5 dana što brže!

Trudnice moja! Ja sam imala tako bledu crtu da se jedva videla. A beta bila preko 3 stotine! Uradi sutra betu! Joj! Nego da nisi nedavno primila pregnil? Onda zna pokazati pozitivan rezultat, ali samo ako si je baš recimo juče prekjuče dobila!

Trudnice moja! Ja sam imala tako bledu crtu da se jedva videla. A beta bila preko 3 stotine! Uradi sutra betu! Joj! Nego da nisi nedavno primila pregnil? Onda zna pokazati pozitivan rezultat, ali samo ako si je baš recimo juče prekjuče dobila!

Zsukice moja mila, kako si me samo utješila nemaš pojma!!! :heart: :cmok2:
Pregnil primila na dan transfera i poslije toga mi nisu dali nikakvu terapiju, čak ni utrogestan. O, Bože, da li je moguće ?!
Sutra idem da vadim betu, nadam se da će sve biti ok.
A može li se postaviti slika ovdje na temi i zna li iko kako? Htjela bih da vidite :rumenko:

može, slikaš, sačuvaš na kompu, pa kad pišeš poruku imaš napredne opcije, i ikonicu ubaci sliku! ajd ajd slikaj da vidimo, ja još uvek čuvam moj testić, zalepila sam ga u bebeći album :)

- - - - - - - - - -

ako si na telefonu ne znam kako...

unnamed.jpg

Uživo se jasnije vidi :(

Vidim je MR!!!!! i moja je bila takva!!!!! ja sam mislila da mi se priviđa, majke mi! a sama kući, muž je već bio otišao na posao ahahahhahah ladno sam skinula naočare, stavila sočiva i ponovo pogledala!
joooooooooooooooooj kako se radujem, iskreno se nadam da će beta sutra sutra biti pozitivna. mislim biće sigurno, čim ti se pokazalo 9 dnt! baby rapid meri od 25 mikronečega...
držim fige jako jako! nisi prokrvarila jel?

Vidim je MR!!!!! i moja je bila takva!!!!! ja sam mislila da mi se priviđa, majke mi! a sama kući, muž je već bio otišao na posao ahahahhahah ladno sam skinula naočare, stavila sočiva i ponovo pogledala!
joooooooooooooooooj kako se radujem, iskreno se nadam da će beta sutra sutra biti pozitivna. mislim biće sigurno, čim ti se pokazalo 9 dnt! baby rapid meri od 25 mikronečega...
držim fige jako jako! nisi prokrvarila jel?

Al si luuuuda :D Skinula naočare i stavila sočiva :D :D :D Ja digla muža iz kreveta (to je bilo pred polazak na posao, u 6 ujutro), a on onako blijed ide za mnom, a srce mu ja čujem koliko lupeta :D
Nisam prokrvarila i nemam nekih naznaka da ću. Inače mene leđa bole kad treba da dobijem, a sad ne osjećam leđa uopšte, samo neka "dešavanja dolje na sredini donjeg stomaka" :D

joj super za nedolazeću mecu!

ja sam iz kupatila išla da vadim krv, i tamo izmislila priču kako je jaaaaaako hitno bla bla, lagala nešto da mi rezultat bude gotov za sat veremena ahahahhaha
plakala sam kad sam ga podigla, svi su me tešili u labu, a ja kažem lude žene plačem od sreće!!!! one mislile da ne želim trudnoću ahahhahahah naopako.

joj super za nedolazeću mecu!

ja sam iz kupatila išla da vadim krv, i tamo izmislila priču kako je jaaaaaako hitno bla bla, lagala nešto da mi rezultat bude gotov za sat veremena ahahahhaha
plakala sam kad sam ga podigla, svi su me tešili u labu, a ja kažem lude žene plačem od sreće!!!! one mislile da ne želim trudnoću ahahhahahah naopako.

Eh, da mi je tvoja beta sutra...... :worth: :sad2:
Jedva čekam sutraaaaa........
:zag:

Drage moje ženice, libra, jelena, vesnicice, zsuki, hvala vam na podršci, puno mi znači kad znam da imam vas ovdje jer ipak, pored svih ljudi kojima sam okružena, vi najbolje razumijete kako je nakon borbe ugledati tračak nade jer ste i same prošle sve ovo :heart:
Odlučila sam da ću betu vaditi sutra jer se bojim da je danas još uvijek mala pa da ću se samo nasikirati. Ali ! Duga crtica na testu se danas jasno vidi :zurka:
Rado bih vam stavila sličicu, ali ne znam šta bi administratori rekli, a možda bi to bilo i off topic :think:
Uglavnom, mece nema ni u najavi, nema nikakvog mrljanja,..... Samo Bože daj da tako i ostane.....
Ljubim vas sve puno, najviše :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Drage moje ženice, libra, jelena, vesnicice, zsuki, hvala vam na podršci, puno mi znači kad znam da imam vas ovdje jer ipak, pored svih ljudi kojima sam okružena, vi najbolje razumijete kako je nakon borbe ugledati tračak nade jer ste i same prošle sve ovo :heart:
Odlučila sam da ću betu vaditi sutra jer se bojim da je danas još uvijek mala pa da ću se samo nasikirati. Ali ! Duga crtica na testu se danas jasno vidi :zurka:
Rado bih vam stavila sličicu, ali ne znam šta bi administratori rekli, a možda bi to bilo i off topic :think:
Uglavnom, mece nema ni u najavi, nema nikakvog mrljanja,..... Samo Bože daj da tako i ostane.....
Ljubim vas sve puno, najviše :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

MI SMO SVI UZ TEBE I SVIM SRCEM NAVIJAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :zper: :klap:

hahahahaahahhaha šta sam ti rekla!!!! ko moja, preslikana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joj MR nemaš pojma kako si me obradovala!!!!! ljubim te u trudni stomačić!

- - - - - - - - - -

:cvet::cvet::cvet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Hvala mila moja zsukice! još nisam svjesna.......... :klap: Ne mogu da vjerujem da se vatromet ispaljuje zbog mene! :D Jeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! :cmok2:

- - - - - - - - - -

Bravo! Čestitam, svako dobro.

Hvala puno! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back