Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala svima, ali jutros sam jako tužna :( Iako je beta juče bila 347, jutros se na ultrazvuku ne nazire plod :(
Moj doktor kaže da bi već trebalo da se vidi na uz i da najvjerovatnije nije uspjelo :'( Šta da radim? Ne mogu da vjerujem kolika tuga poslije onolike sreće juče........
Da li je neko bio u sličnoj situaciji? Da stvar bude gora, danas je mom mužu rođendan i trebalo je da budu lijepe vijesti, a sad smo utučeni do kraja :'(

Pozdrav devojke! Čitam redovno vaše razgovore. Uključujem se dok čekam da li ću imati sreće ovaj put. Ovo mi je treći pokušaj. Prva dva su bila u Nisu ovaj treći u Pronatalu. Danas mi je 7 dan nakon et i osećam se užasno.
Mr20 14 sve suviše rano radiš. Nemoj molim te da klones!
A i mom mužu je rodjendan sl nedelje baš kad treba da znamo ishod i bas mi je žao ako ću mu pokvariti rodjendan. ..

Danas ponovila betu u privatnoj laboratoriji i rezultat je 343,22, a juče je bila 347,00. Čak da uzmemo u obzir i da su različiti aparati, opet bi trebala biti bar za pola vrijednosti veća. Čini mi se da beta pada i da se ova priča privodi kraju. Bilo je suviše dobro da bi bilo istinito.
Grozno.

Danas ponovila betu u privatnoj laboratoriji i rezultat je 343,22, a juče je bila 347,00. Čak da uzmemo u obzir i da su različiti aparati, opet bi trebala biti bar za pola vrijednosti veća. Čini mi se da beta pada i da se ova priča privodi kraju. Bilo je suviše dobro da bi bilo istinito.
Grozno.

mr polako,sačekaj još koji dan i vidi šta će ti dr.reći...Nisam ulazila par dana i tek sad vidjeh i najljepšu i ovu drugu vijest...Ako nisi prokrvarila,ne paniči nego sačekaj još koji dan.Znam da je nama svima sad kao lako da pričamo i savjetujemo te i pretpostavljam kako je tebi...Ja sam i poslije ivf-a i fet-a prokrvarila oko 9-og dana :(.Ljubim te i nadam se da ću pročitati lijepu vijest :heart:

Danas ponovila betu u privatnoj labora
toriji i rezultat je 343,22, a juče je bila 347,00. Čak da uzmemo u obzir i da su različiti aparati, opet bi trebala biti bar za pola vrijednosti veća. Čini mi se da beta pada i da se ova priča privodi kraju. Bilo je suviše dobro da bi bilo istinito.
Grozno.

Ne mr, ne daj se. Koji ti je to dr koji posle nepune dve nedelje moze da vidiplod. Ako se beta radi na dve nedelje od ET, onda tek dve nedelje nakon bete moze da se vidi plod. Ovo sve je moze da bude a ne mora da znaci. Ne kloni, uradi betu u ponedeljak, to je nemoguce. Sigurno ces u ponedeljak znati

Ne zuri mnogo. Nisi trebala dan zadanom da radis betu. Trebala si posle prve da sacekas nekoliko dana. Sad miruj do ponedejka i ponovi betu tad.

Hvala vesnicice, hvala svima.... Najveca greska mi je sto sam isla na uz. Da nisam, ne bih se sada raspadala u komadice. Betu cu svakako ponoviti u ponedeljak, mada...
Ako se ne bude duplala, barem se nadam da ce se samo ocistiti, da necu morati na kiretazu jer se toga uzasno bojim. Ne preostaje mi nista drugo nego da cekam. Ko izmisli ovu betu j**em li mu.... uh!!! :kletva:

Mr pa hebemu mamicu. ne mogu da verujem. Mešak bi mogao da se vidi, za srčanu radnju je prerano. Meni se malo kasnije videlo sve pa je ipak bilo u redu. Beta mi je lepo rasla. Sačekaj ponedeljak I vadi ponovo. Bilo bi dobro u istoj lab.
Inače i ja sam se danas skenjala, računajući na scenario kao prošli put, posle neuspešne vto prirodnjak ali ćorak, dobila danas...

Mr pa hebemu mamicu. ne mogu da verujem. Mešak bi mogao da se vidi, za srčanu radnju je prerano. Meni se malo kasnije videlo sve pa je ipak bilo u redu. Beta mi je lepo rasla. Sačekaj ponedeljak I vadi ponovo. Bilo bi dobro u istoj lab.
Inače i ja sam se danas skenjala, računajući na scenario kao prošli put, posle neuspešne vto prirodnjak ali ćorak, dobila danas...

Ma vidio je nešto od jedva 2 mm, ali ne može reći da je GV, može biti bilo šta...
Baš smo bzvz..... Slaba ova godina, nikakva... A ko bi rekao.... meni se učinila lijepa brojka 347, kad ono crvc! Čekamo ponedeljak, šta da se radi, a u međuvremenu večeras na pićence, a sutra provesti dan na selu..... A da vam ne pričam kako mi raspoloženje varira- od očaja do toga da jedva čekam da dobijem i da se to sve završi.
Zar je ijedna žena zaslužila ovoliku muku? Teško da jeste.

Ne znam sta bih pametno mogla da ti kazem, ali znam da mi je mnogo zao.
Veliki sam emotivac i sve ovo zajedno sa vama prezivljavam, kao da ja svaki put sa vama sve to prolazim. Ne daj se budi hrabra pa u nove pobede

Evo veceras vec krenulo krvarenje, nadam se da ce biti obilnije i da ce se ocistiti sve kako treba. Neka se vec zavrsi ova agonija. Vesnicice, nemoj da se opterecujes, sta je tu je, cuvaj zivce. Izacicu vec nekako na kraj s tim, vec je lakse.
Pretvorih temu u turobnu, ne zelim da tako ostane, ima li iko ikakve pozitivne vijesti, da prekinemo crnjak? :)
Hvala vam sto mislite na mene, zelim vam puno, puno srece!
:-* za sve vas cure

Mr. Mnogo mi je zao,... :(
meni je danas 10 dpt.. vec imam simptome ciklusa, stomak boli, grudi bolele pa prestale ....do sada sam se nekako i držala ali sada već pucam po šavovima. Ovo mi je treća vto. Šta da vam kažem ... sve znate, mnoge ste sve ovo već prošle. Sva tri puta postupak prodje kao najhrabrija žena na svetu ali ovo posle transfera. ...pravi sam slabić :(

Mr. Mnogo mi je zao,... :(
meni je danas 10 dpt.. vec imam simptome ciklusa, stomak boli, grudi bolele pa prestale ....do sada sam se nekako i držala ali sada već pucam po šavovima. Ovo mi je treća vto. Šta da vam kažem ... sve znate, mnoge ste sve ovo već prošle. Sva tri puta postupak prodje kao najhrabrija žena na svetu ali ovo posle transfera. ...pravi sam slabić :(

Nela, to što imaš simptome ciklusa ne mora da znači ništa loše, imala sam ih i ja. Strpi se još malo do bete. A samim tim što ti je danas 10 dpt, značilo bi da ti već kasni dan-dva (zavisi koliko ti traju ciklusi)? Tješi se što još nisi dobila i strpi se još malo :) :ok:

nella, znači za 2 dana beta?
ti simptomi ništa ne znače, grudi mogu od utrogestana da bole ali i od trudnoće :)
stomak može da boli od stimulacija, aspiracije. tako da ne očajavaj. trudna si dok se ne dokaže suprotno!!!! ljubac

mr držim fige da se sve samo očisti...imaš li neke planove za dalje?

nella, znači za 2 dana beta?
ti simptomi ništa ne znače, grudi mogu od utrogestana da bole ali i od trudnoće :)
stomak može da boli od stimulacija, aspiracije. tako da ne očajavaj. trudna si dok se ne dokaže suprotno!!!! ljubac

mr držim fige da se sve samo očisti...imaš li neke planove za dalje?

Ma imam... Rekla sam sestri da nam isplanira sa doktorom konsultacije za septembar, šta ću, moram pokušati opet. Ali tako se bezvoljno osjećam, živim samo reda radi, ni za šta nemam volje, ništa me ne insteresuje..... A čega se još bojim- meni niko nikad nije tražio ni histero ni laparoskopiju (niti hsg), pa me strah da će sad da mi nešto od toga traže, a ja se užasavam svih tih intervencija. Zamalo i veče nakon punkcije da dobijem nervni slom kad sam vidjela da krvarim kao da sam dobila ciklus jer nikada u životu nisam imala problema sa te "ženske strane". Grozno se osjećam i ne vidim kraja tome svemu.... Eto. :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back