Ja cekam betu i zelim svim devojkama koje su u postupku ili su cekalice kao ja veliku betu i laku trudnocu,a vi koje ste trudne vucite nas za nosice jakooooooooo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala devojke na pozitivi.Ja sam prvu vto pocela prosle godine 12 maja...pa plta mikroginon i sema kratka nedelju dana tako da mi je transfer bio 7 jula...u betaniji.Znaci i tad rade vto.Srecno
Ja cekam betu i zelim svim devojkama koje su u postupku ili su cekalice kao ja veliku betu i laku trudnocu,a vi koje ste trudne vucite nas za nosice jakooooooooo!
Juuuu kakva prica...pa to nije istina,njemu je potreban jedan spermic da bi ti oplodio jajnu celiju,kakva glupost.A stvarno ni tvoj amh nije los ...Ja sam sa amh 0,59 dobila 2 jc super kvaliteta,sa kratkom semom ..a i nije dobro da ti izvlace bas mnogo jc.Ja bi da sam na tvom mestu zakazala kod dr Kopitovic privatno u Feroni ili u Betaniji i sve lepo da ti objasni,ona je nacelnica sterilitete i odlican strucnjak.
Nemoj da se bedacis jer stvarno nije nalaz ni tvoj ni njegov uopste tako los.
Juuuu kakva prica...pa to nije istina,njemu je potreban jedan spermic da bi ti oplodio jajnu celiju,kakva glupost.A stvarno ni tvoj amh nije los ...Ja sam sa amh 0,59 dobila 2 jc super kvaliteta,sa kratkom semom ..a i nije dobro da ti izvlace bas mnogo jc.Ja bi da sam na tvom mestu zakazala kod dr Kopitovic privatno u Feroni ili u Betaniji i sve lepo da ti objasni,ona je nacelnica sterilitete i odlican strucnjak.
Nemoj da se bedacis jer stvarno nije nalaz ni tvoj ni njegov uopste tako los.
I meni se zuri iz tog razloga, dok ima zivih i ispravnih, a sad jos i moj amh.... ajajajaja
i ti se spremas za prvu vto?
Boze dragi, koliko je to sve igra sudbine, lepo ja rekoh, kao da igramo loto kad idemo na vto
mr2014 i ja tebi zelim kao i svim ostalim devojkama da se druzimo na bebi forumima, da pricamo o prvim zubicima, grcevima itd i to u sto skorije vreme![]()
Hello curke,moj AMH je 4,1 ng/ml i u prvoj IVF je bilo 16 j.ć. a minimalna terapija.Moja libra ja sve komplet nalaze tek spremam što mi je dao Ljubić,srećom,i uskoro kod njega dvije intervencije,začepljenje jajovoda i uzorak endometrijuma,sve zbog hydrosalpinxa .Nadam se da ću zabebiti ove godine.Ne znam vi,ali ja sam se od hormona udebljala 15 kg iako sad nisam pod terapijom,ali sam bila oko 5 mj.kad sam radila IVF I FET u 2 mjeseca : .Ljubim vas i držim fige.Zaboravile ste me skroz
.U kojim jedinicama vam je AMH libra i Yoohoo,to je vrlo bitno i koliko imate godina i anamneza menopauze u porodici,mama,baka...?
Cmokić svima do sutra :*