Rodile su se Valentina i Gabriela 25. decembra (za naš Božić)![]()
Cestitamo!!! Bravo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodile su se Valentina i Gabriela 25. decembra (za naš Božić)![]()
cao devojke, takodje sam nova na forumu...imam milion pitanja i ne znam odakle bih pocela![]()
U braku sam nekih godinu dana i nikako da ostanem u drugom stanju, uradila sam osnovni ginekoloski pregled (VS, PAPA, kolposkopiju, ultrazvuk) jajnici, materica, sve ok. Takodje Myco i Ureaplasma, Chlamydia, negativna. Doktorka je rekla da je sto se mene tice sve u redu, i da muz odradi spermogram. Uradio i rezultati su katastrofa, pije vec treci mesec Nolvadeks ali se rezultati ne menjaju, ni malo...tako da je njegov doktor rekao sa polako razmisljamo o VTO. On nista sem spermograma nije ni radio (doktor nije trazio) pa me zanima vase misljenje, da li je to dovoljno? I da li bih i ja mogla jos nesto da uradim od analiza? Moram da napomenem da sam preglede radila u Dr. Ristic jer nemam zdravstvenu knjizicu (problem firme sa placanjem poreza i doprinosa).
Iskreno se nadam da vas ovoliki post ne zamara ali prosto nisam mogla krace...HVALA PUNO NA VREMENU DEVOJAKAMA KOJE CE MI POSVETITI PAZNJU.
pozdav cure
zanima me iskustva sa Kopitovickom sveza iskustva i cene u Genesisu ,kao i to gde ste kupovale lekove za vto najeftinije ?
ja iza sebe imam 2 neuspele vto ,prva sa spontanim a druhga beta bila nula ,ima sve nalaze ,samo jos da krene proces i da se cuje sa kopitovickom .
Zdravo svima... Ja sam pre mesec dana radila svoju prvu vantelesnu, nazalost neuspesnu. 90-to sam godiste, problem koji imamo je los spermogram, nula spermatozoida, azospermija... Odmah su nam rekli da ce morati vantelesna, spermatozoide su nasli iz punkcije. Kod mene je sve u redu, embrioni su bili odlicni ali iz nekog razlog javio mi se tamno braon sekret 10-tog dana od embriotransvera, 12-tog dana beta 0 posle nekoliko dana i krvarenje i nista od trudnoce. Preziveli smo to sto smo bolje mogli, idemo dalje, imamo zamrznuta jos dva embriona pa se nadamo da ce uspeti. Ali se trenutno brinem zasto imam krvarenje i tamni sekret jos uvek. I to samo po jedan ili dva dana i prestane. Da li se i vama koje ste radile vantelesnu desavalo, molim vas pisite jer ne znam sta da mislim...nije menstruacija, znam da nije trudnoca, sta je sa mnom? Vto sam radila u Leskovcu pa pitajte sve sto vas interesuje recicu vam
hello zemske,nadam se da dezura neka s iskustvom
ukoliko se prebaceni embrion ne "uhvati" da li odmah dolazi do krvarenja?
nemojte mi samo reci da citam unazad 630 strana![]()
čitaj čitaj neće da ti škodi
zezam se. ne dolazi odmah do krvarenja, trebalo bi za nekih 14 dana od trasfera da prokrvariš/ili ne. može se desiti neko malo krvarenje 2-3-4 dana nakon transfera, tzv.implantaciono krvarenje, ali to je nešto malo, kap dva.
Zsuki lepo te je videti.Kako je tvoja devojčica?Ja sam pre neki dan saznala da sam trudna.Prirodna trudnoća sad sam u 10-oj nedelji.Radila sam 6 stimulisanih vto.Poslednju u Junu u Pragu.Izgleda da sve Zadorijeve pacijentkinje posle više vto ostanu prirodno trudne.Ljubi devojčicu.Svim ostalim devojkama želim sve najbolje,a pre svega dobro zdravlje i puno dece.čitaj čitaj neće da ti škodi
zezam se. ne dolazi odmah do krvarenja, trebalo bi za nekih 14 dana od trasfera da prokrvariš/ili ne. može se desiti neko malo krvarenje 2-3-4 dana nakon transfera, tzv.implantaciono krvarenje, ali to je nešto malo, kap dva.
Zsuki lepo te je videti.Kako je tvoja devojčica?Ja sam pre neki dan saznala da sam trudna.Prirodna trudnoća sad sam u 10-oj nedelji.Radila sam 6 stimulisanih vto.Poslednju u Junu u Pragu.Izgleda da sve Zadorijeve pacijentkinje posle više vto ostanu prirodno trudne.Ljubi devojčicu.Svim ostalim devojkama želim sve najbolje,a pre svega dobro zdravlje i puno dece.
Zsuki lepo te je videti.Kako je tvoja devojčica?Ja sam pre neki dan saznala da sam trudna.Prirodna trudnoća sad sam u 10-oj nedelji.Radila sam 6 stimulisanih vto.Poslednju u Junu u Pragu.Izgleda da sve Zadorijeve pacijentkinje posle više vto ostanu prirodno trudne.Ljubi devojčicu.Svim ostalim devojkama želim sve najbolje,a pre svega dobro zdravlje i puno dece.
Baš vreme brzo leti.Već ima dve godine????Da vam je živa i zdrava još 102godine.Neću ići na kutak za trudnice pošto me trudnoća baš nešto i ne zanima.Možda to zvuči čudno,ali posle ovoliko vto i analiza,doktora,....sad sam rešila da živim ''normalno''.Dan za dan.Planiram ako sve bude ok da radim do porođaja.Imam ok ginekologa i ići ću kod njega na kontrole kako on kaže 1 mesečno i to je to.Ako treba da bude sve ok biće(čemu se ja nadam) čemu onda ja da zamaram moj mozgić?Čak sam uplatila i more za Jul,ali nisam tada znala da sam trudna i ako bude dr rekao da mogu da idem odosmo mi.Imala sam jak stomačni virus,a bila trudna(nisam znala)..Uradiću Dabl test i dva ekspertska ultrazvuka.Umesto amnio ću najverovatnije raditi test iz krvi u Jevremovoj ili Konzilijumu i to je to.Ljubim devojčicu i želim da ona dobije batu ili seku.Mada sad je red na dečaka zbog ravnopravnosti polova(da u kući bude 2:2).vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! zvončice! pa predivno, joj jako si me obradovala!!!!
moja mala je 18.marta napunila DVE godine....da ne poveruješ kako vreme leti!!! i nemoj sad da zabušavaš nego pravac kutak za trudnice, i ja ti se uskoro pridružujem![]()
Vlajo i Vesnice hvala vam na lepim rečima i željama.Želim vam sve najbolje i vučem za nosiće.
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! zvončice! pa predivno, joj jako si me obradovala!!!!
moja mala je 18.marta napunila DVE godine....da ne poveruješ kako vreme leti!!! i nemoj sad da zabušavaš nego pravac kutak za trudnice, i ja ti se uskoro pridružujem![]()
За тај новац можеш да имаш вишеструке покушаје вантелесне оплодње у Србији, или како су друге жене, сада већ труднице или мајке спомињале у Мађарској, или Чешкој.Zdravo svima, i ja sam nova na forumu. Imala sam prvi put IVF ovde u Americi gde zivim poslednjih 10 godina. Imam 37 a suprug 46 godina. Pokusavali smo dugo prirodnim putem i nije uspelo. Negovi rezultati su super(mada ovo moram da kazem on je imao rak grla i njegova stitna zlezda uopst ne radi pa je na lekovima i ova informacija mom dr i nije bila bas od neke vaznosti). Pokretljivost i broj spermatozoida je super. Moji rezultati su dobri, sem starost jajne celije sto mi je dr naglasio. Isla sam na tri IUI, nista. Za prvi IUI sam imala 2 a za druga dva 3 jajne celije, razlicitih velicina. Pocela sam istrazivane donirano 75% od drzave za IVF i ispala posle drugog testa. Nasli su mi polip, ukonjen i zapocela odmah regularan IVF, bravelle, menopur, ganirelix. Dr mi je rekao da mi daje protokol sa velikom dozom hormona da bih imala vise sanse za uspeh. Imala sam 4 jajne celije, dr je uspeo da izvadi tri. Dve su se oplodile i jedna je izgledala bas kako treba a druga je bila losija. Ubacili su obe. 11tog dana nivo progesterona je bio dobar a hormon trudnice 50, dva dana posle hormon trudnoce 68( a trebao je da bude duplo da je uspelo), treceg dana je pao na 62 i to znaci da kako mi je Dr rekao, bila sam trudna verovatno nekih 5 dana. sto znavi da mi je i materica ok ali postoju genetski problem. Predlaze mi donatorsku jajnu celiju(mladju), ili donatorski embrion. Nisu mi radili nikakvu hromozomsku analizu a definitivno je genetski problem! Sta to znaci? Oni samo gledaju broj i pokretljivost spermatozoida i nista vise. Da li bih mozda imala neke sanse sa donor spermom, jer je IUI ovde mongo jeftiniji nego sve ostalo. Tj. zdravstveno osiguranje u USA ne pokriva troskove ivf a troskovi su oko 12.000$. Sta da radim, ocajna sam. Juce sam saznala i od tada ne prestajem da placem...
Draga Zvonci,divne vesti,bas si me obradovala! Zelim ti laku trudnocu i jos laksi porodjaj!Zsuki lepo te je videti.Kako je tvoja devojčica?Ja sam pre neki dan saznala da sam trudna.Prirodna trudnoća sad sam u 10-oj nedelji.Radila sam 6 stimulisanih vto.Poslednju u Junu u Pragu.Izgleda da sve Zadorijeve pacijentkinje posle više vto ostanu prirodno trudne.Ljubi devojčicu.Svim ostalim devojkama želim sve najbolje,a pre svega dobro zdravlje i puno dece.