ČESTITAMO!

Prelepa imena!

Prelepa imena!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rodile su se Valentina i Gabriela 25. decembra (za naš Božić)![]()
Rodile su se Valentina i Gabriela 25. decembra (za naš Božić)![]()
Cao svima, ja sam prvi put ovde i htela sam da podelim svoje iskustvo. Naime, juce sam izvadila betu i nazalost, nista za sada. Mnogo mi je ovo tesko palo pa sam htela sa nekim da podelim. Nasa situacija je u principu dobra jedino sto prirodnim putem nikako nismo uspevali da ostanemo trudni. Muz ima fantastican spermogram, ja s druge strane, nemam nikakvih problema. Pre godinu ipo dana sam operisala endometriozu i skroz su me ocistili. Trebalo je da posle toga sve ide glatko ali ne ide, ko bi ga mogao znati. No, VTO sam radila u Perinatalu u Novom Sadu i imali smo 7 folikula od kojih su 6 postali pravi dobri embrioncici. Kad je bio transfer rekli su mi da mi su mi embrioni toliko dobri da se o takvima uci u medicinskim knjigama. Vratili su mi dva, ostalo su zamrzli. Sve je znaci bilo idealno pa opet nista. Doduse ponovili su mi hiljadu puta da nema pravila i da svaka zena ima jednake sanse odnosno da je sve moguce. Bas smo se jako rastuzili kada smo saznali da nista od trudnoce i male bebice. Procice i ovo i onda idemo dalje, dok god ne ostvarimo cilj.![]()
Imam jedno pitanje, ako je neka raspolozena da mi odgovori.
Kako se prijavljuje za VTO od drzavnom trosku? Koja je procedura - pretpostavljam ginekolog da uput za komisiju I objasni gde je ta komisija ili?
I da li postoje neki datumi od kad do kad se prijavljuje?
Hvala devojke. Interesovao me je ta prvi korak. A da li neka zna - prijavljivanje traje tokom cele godine ili postoji period u godini kada se parovi prijavljuju?
cao devojke, takodje sam nova na forumu...imam milion pitanja i ne znam odakle bih pocela![]()
U braku sam nekih godinu dana i nikako da ostanem u drugom stanju, uradila sam osnovni ginekoloski pregled (VS, PAPA, kolposkopiju, ultrazvuk) jajnici, materica, sve ok. Takodje Myco i Ureaplasma, Chlamydia, negativna. Doktorka je rekla da je sto se mene tice sve u redu, i da muz odradi spermogram. Uradio i rezultati su katastrofa, pije vec treci mesec Nolvadeks ali se rezultati ne menjaju, ni malo...tako da je njegov doktor rekao sa polako razmisljamo o VTO. On nista sem spermograma nije ni radio (doktor nije trazio) pa me zanima vase misljenje, da li je to dovoljno? I da li bih i ja mogla jos nesto da uradim od analiza? Moram da napomenem da sam preglede radila u Dr. Ristic jer nemam zdravstvenu knjizicu (problem firme sa placanjem poreza i doprinosa).
Iskreno se nadam da vas ovoliki post ne zamara ali prosto nisam mogla krace...HVALA PUNO NA VREMENU DEVOJAKAMA KOJE CE MI POSVETITI PAZNJU.