Pa evo da vam se javim,prosla sam prvostepenu komisiju i izabrala sam KC Vojvodine.Nije mi bas blizu s obzirom da sam iz istocne srbije ali sam cula mnogo pozitivnih komentara.Nadam se da ce ovaj put biti uspesan.Pozdrav za sve...
SRECNO IVANICE!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo da vam se javim,prosla sam prvostepenu komisiju i izabrala sam KC Vojvodine.Nije mi bas blizu s obzirom da sam iz istocne srbije ali sam cula mnogo pozitivnih komentara.Nadam se da ce ovaj put biti uspesan.Pozdrav za sve...
Interesuju me iskustva,posto sam prvi put radila vantelesnu oplodnju(iskreno se nadam da ce uspeti),i danas je peti dan od embriotransfera.Hvala unapred na odgovorima.
Interesuju me iskustva,posto sam prvi put radila vantelesnu oplodnju(iskreno se nadam da ce uspeti),i danas je peti dan od embriotransfera.Hvala unapred na odgovorima.
P.S. za dopler.
Ne brini, nema razloga da uključuje to dugme, u 16. nedelji ti je njime proverio broj krvnih sudova u pupcaniku i smer protoka krvi kroz srce bebe. I to je to, ako se tad razvilo sve kako treba, ne može sad da nestane. Važno je da on svaki put pregleda sve bebine organe, pluća, želudac, bubrege, besiku, mozak i moždane komore i naravno srce i zaliske i njihovu funkciju.
Probala ja da se prebacim na trudnicki kutak, ali tamo ima mnogo nervoznog sveta, hormoni valjda, što god napišeš u najboljoj nameri, neko pogrešno protumači i krene da te grdi. Ovde žene iako u problemu, imaju više razumevanja jedna za drugu. Tako da ti ja pobegoh sa trudnickog kutka
.
juce,tj.sedmog dana emriontransfera sam dobila menstruaciju,ne intenyivnu kao inace,ali ipak krvarim.nisam bas optimista,ali doktori kazu da se jos nista ne zna dok ne uradi betu,a to ce biti u ponedeljak.Nisam bas optimista,zapravo razbijena sam skroz,ali da li je neko imao slican slucaj,pa se ispostavilo da je sve u redu?Hvala na odgovorima.
juce,tj.sedmog dana emriontransfera sam dobila menstruaciju,ne intenyivnu kao inace,ali ipak krvarim.nisam bas optimista,ali doktori kazu da se jos nista ne zna dok ne uradi betu,a to ce biti u ponedeljak.Nisam bas optimista,zapravo razbijena sam skroz,ali da li je neko imao slican slucaj,pa se ispostavilo da je sve u redu?Hvala na odgovorima.
Nova sam na forumu,zelim samo da pozelim svim zenama da dobiju svoje bebe.Prosla sam kroz vto i kroz visokorizicnu trudnocu i sada imam svoju bebu u svojim rukama.Vto sam radila u Spebu u Leskovcu,uspelo je iz prvog puta a onda je usledila velika borba za bebu.Trudnocu sam celu prelezala i pila utrogestan od 200mg 4x dnevno do kraja trudnoce,mislim da je odlican lek i nikako ga ne trebe prekidati! Uz to sam primala 7 meseci progesteron depo injekcije.Moj savet trudnicama je da sto vise odmaraju i da imaju laku i zdravu trudnocu.Zenama koje su u postupku zelim puno snage,strpljenja i puno bebica!!!! Godinama sam bila u tim mukama,znam sta je to. Devojke srecno!!!!
Danas sam radila betu,deveti dan embriotransfera i pokazala je da nema trudnoce,sto sam i pretpostavljala jer sam prekljuce prokrvarila.U subotu je moram ponoviti ali,to je to.U ponedeljak,utorak cu ponovo na Betaniju da vidim sta mi oni kazu sta i kako dalje.Ali,muz i ja ne odustajemo,nastavicemo da se borimo koliko god da je tesko.
Hello dragi moji! Da li je neko od vas radio VTO doniranom spermom u Pragu? Kakva su iskustva?
- - - - - - - - - -
Zaboravih da kazem, drzimo fige svima koji ste u postupku, moj Paki i ja!
Vasilij, kako je prosao serklaz? Nadam se da je sve ok, javi se!
]Kristina,]nema te dugo, kako devojke, kako se osecas?
Devojke koje ste u procesu, pisite da vas bodrimom i drzimo fige. Mi vas puno pozdravljamo
Upravo sam se probudila iz anestezije. Treba da ležim još dva sata, pa ubijam vreme na netu.
Utisci sa patologije trudnoce: odeljenje renovirano u januaru, sobe ok, po 2-3 žene u sobi, 1 kupatilo na dve sobe što bi isto bilo ok da su sva u funkciji, ali radi 1-2, pa je nezgodno. Jutros se nas 13 spremalo, ja na serklaz a ostali na porodjaj, a to podrazumeva i klizmu i usko grlo u kupatilu. Sestre su fine, pogotovo sestra Bilja, kojoj nije bilo teško da jutros od 4 sata krene da priprema žene, da ne bi bila guzva za wc...
Hrana bolnicka, jadna kao u svakoj bolnici, ali to nije do bolnice, već do države.
Najviše kontakta sam imala sa dr Bogavac, ona je radila na prijemu kad sam došla,a uradila mi je i serklaz jer su mog doktora hitno zvali na odeljenje da pregleda neku ženu.
Klarita ako želiš detalje o dr, pošalji mi svoj mejl, ne bih da smaram druge ljude ovde sa njim.![]()
U glavnom posle serklaza ne osecam bol, nadam se da se u naredna dva sata neće nista zakomplikovati i da ću popodne biti kući.
Poslala sam ti privatnu poruku ali mi se malo zakomplikovalo preko telefona, samo mi potvrdi da ti je sretno stiglaBitno je da je sve dobro proslo. Nece se nista zakomplikovati, to je njima rutinski zahvat, sve ce biti dobro. Poslala sam ti privatnu poruku, pa tu imas i moj mail. Kad budes mogla, ti pisi.
Poslala sam ti privatnu poruku ali mi se malo zakomplikovalo preko telefona, samo mi potvrdi da ti je sretno stigla. Ostajem ja da noćim u bolnici i bez komplikacija
. Bar zdravstvenih.