Devojke, izgleda da piskim dobro
popila sam od kada merim juce oko 13h 3l tecnosti, a piskila oko 2.66l. Cekam da me pozove doktorka, rekla je da ce me zvati ujutru pa da joj kazem. Osecam se malo bolje, i dalje sam otecena ali me malo manje boli stomak. Izgleda sam se izvukla ovaj put
Hvala vam svima na podrsci
Videla sam reklamu na TV (paznja mi je katastrofa pa samo gledam tv) za savetovaliste za parove u VTO, ne znaju oni da ja imam vas 
popila sam od kada merim juce oko 13h 3l tecnosti, a piskila oko 2.66l. Cekam da me pozove doktorka, rekla je da ce me zvati ujutru pa da joj kazem. Osecam se malo bolje, i dalje sam otecena ali me malo manje boli stomak. Izgleda sam se izvukla ovaj put
Hvala vam svima na podrsci
Videla sam reklamu na TV (paznja mi je katastrofa pa samo gledam tv) za savetovaliste za parove u VTO, ne znaju oni da ja imam vas 

I mi cemo na prolece u novi pokusaj
ali vec mi nesto drugo palo na pamet. Kazes kasni ti vec 7 dana? U principu mislim da moze da kasni. Nego, nesto sam drugo htela prokomentarisati. Tebi je 11 dana od ET beta bila 28, tako nesto, i napisala si da je tako bilo i 14 dana? E sad, mene interesuje, da se kojim slucajem nije desilo neko cudo
Hvala ti puno.