kako doći do jajne ćelije za vantelesnu oplodnju u srbiji?
da li se zamrznuto žensko jaje može legalno kupiti u nekoj klinici?
hvala
da li se zamrznuto žensko jaje može legalno kupiti u nekoj klinici?
hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nikog na ovoj temi?? Smrc..
191280 gde ste vi radili postupak kod Radulovica ili Radunovica posto me je sad MM ispravio da je nas lekar RaduNovic?
Ja dugo citam ove teme i razmisljam kuda da se uputim, odakle da krenem... Da li ici privatno ili drzavno. Ali ova cinjenica da se toliko dugo ceka je porazavajuca.Pozdrav svim devojkama koje kao i ja mnogo zele svoju bebu. ja sam nova na forumu, ostajala sam 3 puta trudna, ali sam imala vanmatericne i pobacaj. Prijavila sam se za vestacku preko drzave, ali od toga izgleda nema nista. Jos 23.5.2012. sam bila na komisiji i jos me nisu pozvali. A u RZZO sam bila i tamo su mi rekli da se ne nadam do maja sledece godine!!!!!!!!!!!Videla sam da je neka devojka upucena u Valjevo. Stavrno strasno, ko zna gde ce nas dalje slati i da li ce uopste. Ako neko ima neke svezije informacije o tome, molila bih da mi napise
Drage moje cekalice evo me opet medju vama, konacno!
Posle neuspelog prvog pokusaja smogla sam snage da krenem opet! Sad imam tri slatka embrioncica u stomaku i s nestrpljenjem cekam trocifrenu betu!![]()
Volela bih da se jave i druge cekalice da nam ovo vreme sto do pozitivne bete brze prodje!
Inace, iako sam et radila pre 3 dana simptoma bas nikakvih nemam-kao i prosli put, al se iskreno nadam da ce se bar jedno malo slatko "cudoviste" ugnezditi
Svima koji kao i ja cekaju drzim fige i da sto pre postanemo trudnice!![]()
i mi smo radili vto moje misljenje je 1. ako vidite(to nekako osetis ) da su strucnjaci rade svoj posao ozbiljno
2.posvecuju vasem slucaju i vama dovoljno vremena i paznje
3.mozete da ih pitate sve sto vam nije jasno ,dobijate odgovore jasne koje mozete razumeti
4.bitno je da vas ne cimaju tamo vamo
5.imati osecaj u dobrim smo rukama i BITI ZAISTA OPUSTEN (koliko god je to moguce)
U nasem slucaju je na svu nasu srecu bilo tako!!!!??? nama su u toj klinici radili sve testove ,analize a nisu nas opterecivali sta oni to rade .
Isli smo oboje redovno na vadenje krvi, meni je radila uz , briseve nisam ni znala sta, kad i zasta , cak je radeno test na trombofoliju i tako utvrdeno da imam faktor 5 leiden nasledni moram u trudnoci i 6 snedelja posle da se bockam . Stitnu zlezdu mi kontrolisala itd...
Nije nam uspelo iz prvog pokusaja ali nastavili smo dalje i eto nas u OSMOM MESECU jos malo pa bebce tu jedva cekamo
mi nismo menjali kliniku eeetttoo uspelo i nama. Pa neuspeva svima iz prvog pokusaja ali uspece iz nekog ko zna to tacno da vam to kaze ,haha mi to nismo znali HVALA BOBU DRAGOMsamo strpljenja i bice bice cvrsto verujte u to
191280 CESTITAMO i jedno veliko hvala na podrsci!
vesnicica Hvala!
Sinoc sam se bas zabrinula..bol u levom jajniku -vise kao kratko probadanje (kao kad se jako prehladis, sto mi je naravno specijalnost jelte), jedva sam zaspala. Celo jutro osecam kao da mi taj jajnik "pulsira"-vise neprijatan nego bolan osecaj. Sta mislite sta bi to moglo biti? Ne znam da li da zovem kliniku? Ne mogu da verujem da sam se prehladila, opet! Ccccccc....
Mene je levi jajnik jako zigao i boleo u prvih par meseci trudnoce,posle je prestao,nije bila ni upala u pitanju ,niti bilo sta strasno,verovatno posledica stimulacije i naravno trudnoce,ne brini191280 CESTITAMO i jedno veliko hvala na podrsci!
vesnicica Hvala!
Sinoc sam se bas zabrinula..bol u levom jajniku -vise kao kratko probadanje (kao kad se jako prehladis, sto mi je naravno specijalnost jelte), jedva sam zaspala. Celo jutro osecam kao da mi taj jajnik "pulsira"-vise neprijatan nego bolan osecaj. Sta mislite sta bi to moglo biti? Ne znam da li da zovem kliniku? Ne mogu da verujem da sam se prehladila, opet! Ccccccc....
191280 CESTITAMO i jedno veliko hvala na podrsci!
vesnicica Hvala!
Samo se opusti i odmaraj,znam sve,kako se osecas i koliko me je svaki neuspeh dovodio do ludila,aLI VERUJ MI ,DOBAR JE ZNAK PROBADANJE I ZIGUCKANJE JAJNIKA,meni je i sad tako bilo i evo nas jos mesec danaHvala cure na podrsci, bas ste zlatne
Malo sam se spetljala ovog puta-verovatno razocarana prethodnim neuspehom pa non stop osluskujem svoj organizam![]()
Danas mi je prilicno bolje mada me i dalje bolucka taj jajnik ali mnogo, mnogo manje. A do bete imam jos nedelju dana tako da cu se jos nacekati![]()
Pozdrav svima. Prvi put pisem, mada vas vec dugo pratim. Danas sam upravo uradila test 13d nakon FET i negativan je, pa sam se odmah bacila u nova planiranja. Nas problem je muski sterilitet. Iza nas je jedna neuspela IUI, Jedna biohemijksa iz IVF-a i evo sad verovatno neuspeli FET. Sve smo radili u PFC Prag. Sutra radim betu, pa cu def. saznati. Volela bih da stupim u kontakt Sa Xin-Xin i saznam vise o klinici u Madjarskoj. Puno vas sve pozdravljam i od srca svima zelim da nam sto pre uspe.