mrvinica
Zainteresovan član
- Poruka
- 270
Limko, nadam se da je beta velika. Javi nam se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje, da vam se konacno i ja javim sa lepim vestimaTrudna sam prirodno posle dve neuspesne VTO i nekoliko godina pokusaja....U aprilu smo bili na VTO, u julu otisli na more da na sve zaboravimo. Za avgust sam zakazala laparoskopiju u Genezisu i vec pocela da vadim nalaze za operaciju, par dana posle mora. I ne znam ni sama sta me je nateralo da uradim test, nisam uopste sumnjala na trudnocu niti sam mislila da cu ikad zatrudneti prirodno, kad test pozitivan
Secam se kako sam izasla iz laboratorije sa pozitivnom betom i mislila kako u ruci drzim najvece blago na svetu. Jos uvek nisam u potpunosti svesna da sam trudna i jos ne mogu da se opustim ali nadam se da ce sve biti u redu.
Sad sam punih 13 nedelja trudna. I uvek se setim nase Zsuki koja je imala slicnu pricu, za koju sam ja mislila da mi se ne moze desiti. Cuda se ipak desavaju pa zelim i svima vama jedno takvo cudo, a desice se kad tad, pre ili kasnije sve cemo biti mame
Nadam se da ce moja prica pomoci nekome od vas i uliti bar malo nade da i nase price mogu imati lep kraj![]()
Drage moje, da vam se konacno i ja javim sa lepim vestimaTrudna sam prirodno posle dve neuspesne VTO i nekoliko godina pokusaja....U aprilu smo bili na VTO, u julu otisli na more da na sve zaboravimo. Za avgust sam zakazala laparoskopiju u Genezisu i vec pocela da vadim nalaze za operaciju, par dana posle mora. I ne znam ni sama sta me je nateralo da uradim test, nisam uopste sumnjala na trudnocu niti sam mislila da cu ikad zatrudneti prirodno, kad test pozitivan
Secam se kako sam izasla iz laboratorije sa pozitivnom betom i mislila kako u ruci drzim najvece blago na svetu. Jos uvek nisam u potpunosti svesna da sam trudna i jos ne mogu da se opustim ali nadam se da ce sve biti u redu.
Sad sam punih 13 nedelja trudna. I uvek se setim nase Zsuki koja je imala slicnu pricu, za koju sam ja mislila da mi se ne moze desiti. Cuda se ipak desavaju pa zelim i svima vama jedno takvo cudo, a desice se kad tad, pre ili kasnije sve cemo biti mame
Nadam se da ce moja prica pomoci nekome od vas i uliti bar malo nade da i nase price mogu imati lep kraj![]()
Suncokret,bas mi je drago! Jos jedna prica sa lepim krajem.Drage moje, da vam se konacno i ja javim sa lepim vestimaTrudna sam prirodno posle dve neuspesne VTO i nekoliko godina pokusaja....U aprilu smo bili na VTO, u julu otisli na more da na sve zaboravimo. Za avgust sam zakazala laparoskopiju u Genezisu i vec pocela da vadim nalaze za operaciju, par dana posle mora. I ne znam ni sama sta me je nateralo da uradim test, nisam uopste sumnjala na trudnocu niti sam mislila da cu ikad zatrudneti prirodno, kad test pozitivan
Sta mislite o Ljubicu? Da li je neka od vas bila kod njega? Interesuje me za drugaricu, ja ostajem verna drzavi i rzzo valjda ce me pozvati pre menopauze![]()
E, sada,.... tek počinjem sa ovom pričom i prvi put sam ovde....
Možda se već diskutovalo o ovome, ali meni trebaju svežije info, ako ih neko ima...
Znate li koliko se sada čeka na VTO o trošku rzzo-a, i vredi li ulaziti sada u taj program ili čekati da ponovo uključe privatnike?
Da li su ove cene po privatnim klinikama koje se spominju na Forumu i dalje aktuelne?
Urdila sam do sada dve neuspele inseminacje, pa bih da se polako pripremam za VTO.
Hvala unapred na svakoj info.
Drage moje, ja sam nova na forumu... Vec sedam godina pokusavam ostati u drugom stanju, gde sve nisam isla i sta nisam radila i nista! U maju mesecu predala sam za vantelesnu o trosku drzave i u avgustu dobila pozitivan odgovor. Juce su me zvali iz zavoda i rekli da cu vantelesnu raditi u Valjevu!!! Nikad cula da se tamo to radi, zakazane su mi konsultacije za 29. 10. Sad sam zbunjena totalno, zna li iko od vas otkud tamo da idem i ima li iko informaciju neku... Pozdrav za sve clanove foruma, veoma ste prijatne sve, javite se molim vas!
E, sada,.... tek počinjem sa ovom pričom i prvi put sam ovde....
Možda se već diskutovalo o ovome, ali meni trebaju svežije info, ako ih neko ima...
Znate li koliko se sada čeka na VTO o trošku rzzo-a, i vredi li ulaziti sada u taj program ili čekati da ponovo uključe privatnike?
Da li su ove cene po privatnim klinikama koje se spominju na Forumu i dalje aktuelne?
Urdila sam do sada dve neuspele inseminacje, pa bih da se polako pripremam za VTO.
Hvala unapred na svakoj info.
Mara77, hvala najlepše na odgovoru.
Ovde nagde sam pročitala da se cene u Mađarskoj i Pragu kreću do 2000 Eur sa svim troškovima. Da li je moguće da su cene toliko niže nego u Srbiji, ili to nisu ažurirani podaci?
Ja sam poslala upit za cenovnik iz Praga, mada iskreno ne umem da ga protumačim, jer postoji 100 nekakvih cena, pa ne znam da li se neke nadograđuju jedna na drugu, ili je cena za recimo IFV od 1600 EUr konačna.
A za koju kliniku si predala ovde?
Nadjaiboka hvala ti.
I kako si zadovoljna Mađarima? Je li uspeo pokušaj iz Septembra?
drage moje prvi put sam ovde i nadam se da ce te mi koliko toliko pomoci!!!znaci mi svaka informacija koju mogu dobiti na ovom forumu!!!moj suprug i ja se vec 4 godina borimo sa njegovom azospermijom i poceli smo da razmisljamo o vestackoj oplodnji sa donorom!!! da li je neko radio taj vid oplodnje i gde? posto sam iz Srbije cula sam da je zakonom odobren taj vid oplodnje ali sam slabo informisana klinikama koje rade taj vid oplodnje!unapred hvala na svaku informaciju koju budem dobila od vas!!!
P.S. svaka informacija mi mnogo znaci!!!
![]()
Moras malo citati prethodne stranice da bi ti bilo jasnije.
Prag ili Segedin.
Prag oko - 5000eura
Segedin oko -3000eura
(postupak-lekovi-pregledi-ne racunam pripremne analize)
Ali sve zavisi od tvoje situacije
U Srbiji donorska oplodnja nije dozvoljena zakonski.
LjuBac svima .....Ja+2*![]()