zsuki čestitam
ja krenula sa stimulacijom danas drugi dan![]()
Super lokice! Srecno ti bockanje!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zsuki čestitam

Srecno lokice ))))))zsuki čestitam
Medena gaga,mi smo VTO radili u Austriji,gde zivimo i radimo,stoga ti u prethodnom postu nisam to ni spominjala... Tebe vjerovatno zanima uspjesnost nasih klinika dolje.... Nama je VTO uspeo iz prvog pokusaja,tako ne mora da znaci da je komplikovano.. Jedino sto je komplikovano kod nas dolje je kako sam shvatila kod TESE nemogucnost zamrzivanja materijala,sto ovde uopste nije slucaj i mislim da u svim klinikama postoji ta mogucnost... Tebi jedino preostaje da se raspitas u kojim klinikama se to kod nas radi i onda da se opredelis.... I da,svi ce verovatno hvaliti kliniku u kojoj je uradjen uspesan VTO,nije nekad sve ni do doktora,ima i drugih faktora koji su potrebni za uspesan postupak a prije svega i srece.. Ja sam je stvarno imala bar u tome(imala sam i 39 godina) i Boze hvala ti !!! Ja ti zelom istu tu srecu i da se sto pre preselis na drugi kutak... SRETNO !!!!draga skandia mozes li mi reci gde ste vi radili i kod koih doktora,i koliko vas je kostalo?

. Konacno!!! Bila je druga dr i procenila da ne moram na punkciju ciste posto su mi hormoni mirni tako da danas pocinjem
. Jedva cekam!!!Devojke, danas pocinjem sa stimulacijom nakon 25 diferelina. Konacno!!! Bila je druga dr i procenila da ne moram na punkciju ciste posto su mi hormoni mirni tako da danas pocinjem
. Jedva cekam!!!

jupiiii ))) samo napredDevojke, danas pocinjem sa stimulacijom nakon 25 diferelina. Konacno!!! Bila je druga dr i procenila da ne moram na punkciju ciste posto su mi hormoni mirni tako da danas pocinjem
. Jedva cekam!!!

Drage moje stare forumasice koje me znate od ranije i nove cekalice,
dugo me nije bilo i danas imam lepu vest, 14 dpt beta je 304!!!!!!!!!!!!

Drage moje stare forumasice koje me znate od ranije i nove cekalice,
dugo me nije bilo i danas imam lepu vest, 14 dpt beta je 304!!!!!!!!!!!!

Sada odmaraj, uzivaj, i opusti se! 
Cao,
ja sma nova na forumu, pokusavam da odaberem kliniku na kojoj bih radila VTO, ali me vec nakon dva dana boli glava i sve mi je teze da odaberem pravu. U prvom trenutku sam bila odusevljenja Jevremovom i iskustivama sa ove klinike, a onda sam procitala nekoliko losih iskustava i mislim da sam ponovo na pocetku. Nadam se da cu uz pomoc Vas lakse uspeti da napravim pravi izbor![]()
molim neku od vasda mi kaze ukoliko zna sta da radim: juce sam krenula sa novom kutijom kontraceptiva,bez pauze,znaci prekjuce bila poslednja tableta iz prethodne kutije,kad ono cvrc,imam krvarenje kao da sam dobila od juce,sestra na klinici mi je rekla da danas,pa i sutra ako ne prestane krvarenje popijem po 2 tablete,da to nije strasno,desava se,a ako se oduzi da idem kod dr.