Joj, znam da je nezahvalno govoriti o doktorima. O svakom doktoru ima i lepih, i losih komentara... Meni se recimo doktor Radulovic (koji je bio u Specijalnoj bolnici Beograd - koja je tada bila u Gospodar Jovanovoj - ne znam da li je jos uvek tamo) uopste nije svideo. Prvo sto sam ih uhvatila da su nam nudili da kupimo Utrogestan kod njih (koji smo tamo i uzeli da nebi jurili po Beogradu) sa ISTEKLIM rokom trajanja. A sve ovde znamo koliko nam je posle ET Utrogestan bitan!!!! U startu nas je minirao, sve koje smo tada tamo radile i kupovale kod njega. Znam da ce neko sad reci a sto nismo gledali, ali u svom onom haosu, ET i ostalom, ponekad covek pozeli da odahne i da kupi nesto za sta smatra da je kupljeno na "sigurnom" mestu i da ne juri apoteke i razne cene... A i malo mi je bilo sumnjivo kod njega sto su mi prvi put izvadili 18 folikula, drugi put 22 folikula i kako to da je UVEK bilo bas po 6 oplodjenih jc?!?! Ali bilo - proslo... kod njega vise ne idem. A ako neka od vas ide, neka otvori CETVORE oci.
Kod dotora Radunovica mi se nije svidelo sto je vadio folikule na zivo. S obzirom da sam svaki put kod oba doktora imala hiperstimulaciju, imala sam uvek mnogo jajnih celija, da li mozete da zamislite kako sam se osecala kada mi je vadio svaki put po 20-tak folikula na zivo. Jezivi bolovi na granici da se vise ne moze izdrzati. Smatram da je to nehumano tako muciti zene. Ali, on je smatrao da ne treba anestezija i da tako citiram: "bolje vidi nasu reakciju" -sta god to znacilo...
A oba ova doktora nisu nasli za shodno da mi daju bilo sta da ublazim tu hiperstimulaciju. Tek sam sada ovde citajuci postove saznala da se kod hiperstimulacije savetuje da se vise lezi, da se pije dosta vode, jedna od vas je dobijala cak i infuziju, i jos sto - sta... Mene su samo pustili kuci bez i jedne reci. Stomak je hteo da mi pukne. Kada sam dosla kod zadnje ET da mi vraca bebice, on je prokomentarisao da unutra ima jos toliko folikula da bi mogao bar jos 20 da izvadi i samo uradio ET....
Za Gocu Ivanovic sam cula i lepe i lose stvari. Kod nje mi se recimo nije svidelo sto sam ovde procitala da jako slabo komunicira sa pacijentima i da nikome nista nece da prica i objasnjava. Ako sam joj vec dala par hiljada evra za to sto treba da mi uradi, valjda moze za toliko da me ispostuje pa da mi kaze sta mi se desava u mom organizmu. Koliko ih ima, da li su dobri, kako napreduju i ostalo... Ipak ocekujem da doktor unese malo vise paznje u sve to sto radi.
Kod Elijane Garalejic smo isli jednom na razogovor i sve je ostalo na tome. Nije mi ulila neko poverenje.
Kod Ljubica smo isli isto jednom na razgovor i od njega smo tada odustali, vise se i ne secam zasto. Verovatno sam htela da opet pokusam da uradim kod onog gde sam vec bila, da ne menjam svaki put drugog doktora.
Eto... sta ja sada da mislim o svima njima i kome da verujem?!?!?!? U to vreme sam im dala oko 10.000 maraka za sve to. I nista nije uspelo. Sada imam pare za samo 1 VTO i moram dobro da pazim i da se raspitam. Nema mi druge

Zato mi je svaki vas savet i te kako koristan.