A, da, zaboravih da vam kažem nešto važno! Zvala sam Dr Jovanovića u RZZO da pitam gde me šutnuše i kad će ti kojima su me pripisali da me zovu. Kaže čovek da RZZO neće do maja slati NI JEDNOJ ustanovi jer su svi puni k'o oko! Ja sam u januaru dobila potvrdu, važi 6 meseci, što znači da imam fore od maja do jula da se negde uvalim, a ako ne, moraću sve ponovo.Pa ovo je strašno. Dočekaću četrdesete neoplođena ako ne ubrzaju proceduru!
![]()
Potpuno te razumem draga, ali pa moraju da te uzmu u obradu pre isteka resenja. Ja cu da vidim sad za treci put sta ce da mi kazu, potvrdu sam dobila od istog dr Jovanovica, ali meni se zuri jer krajem godine punim 40,
ali valda je bitno da dobijes resenje pre 40, a mogu i posle da ti rade, tako sam ja shvatila. 
Pa ovo je strašno. Dočekaću četrdesete neoplođena ako ne ubrzaju proceduru!

), prisluskivala sam dr Arsic na hodniku i rekla je da Front 15.maja pusta u RZZZO slobodne termine za jesen i jednoj devojci kojoj je danas bila negativna beta je rekla da odmah krene sa sakupljanjem papira da bi do maja, juna predala.
STRASNO!!!!!!!! tako da,draga Vesnicice-nema odustajanja,kakvi to,samo grabimo napred!