Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cicak, Zsuki hvala vam puno! Ja sam odlucila da sve radim privatno u Genezisu jer se u Betaniji ceka, kazu da pre maja ne bih dosla na red. Sve se to vec predugo oteglo pa sam tako odlucila. Ne znam jel jos neko radio laparoskopiju i histero u Genezisu
Ma ne plasim se ja, jedva cekam da saznam kakvo je stanje jer sigurno nesto nije u redu kad trudnoce nema tri godine a svi nalazi pa cak i HSG super. Uskoro cu saznati. Nadam se da cu se probuditi iz anestezije![]()
Ne lupaj...
ču probuditi iz anestezije....
ima da šetaš sat nakon intervencije...
Ja sam ti peporučila Jednodnevnu dijagnostiku u Betaniji, iz razloga što to ne rade u Genezisu(i ja sam u Genezis išla kod Kopitovićke), i nema zračenja, jer se jedna od tih intervencija radi neznamsčim, ali znam da sam pitala ''Pa da li to zrači?'' i ona je rekla ''Da.'' i onda mi preporučila ovo drugo jer sam mlada... (iskreno, ja sam se uvek potajno nadala da sam trudna, pa sam se bojala tog zračenja)
I mi smo radili na bebi više od 3 godine, a svi nalazi ok...
Tako smo se i mi nadali da je neki problem posredi, tipa zapušeni jajovodi itd... kad ono samo glava...

Srećno ti želim, i javi nam kako si prošla...

P.S. Sad motam film, i ja sam toliko čekala, pre 2 godine... otišla u Maju kod Kopitovićke, a u Oktobru sam radila Jednodnevnu...

, ako ima nešto da poskidaju to rade laserom. Kod laparo isto, imaš tri reza na stomaku, kroz jedan ide svetlo-kamera, kroz drugi instrument-laser, a na trećem izlazi dren, ili tako nešto. Naduvaju ti stomak kako bi imali mesta da rade. Šta bi tu moglo da zrači? Laser? hm. ali ništa ti ne brini, biće to očas posla.
, jos cu vam se i javiti na forum. Cicak i ja sve mislim, sta ako odem, oni me tako iseckaju a ono sve u redu
.Dala pare, nepotrebno se maltretirala...ali ipak sam odlucila da idem, jer sam sigurna da nesto nije ok. Videcemo....