Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drage moje sretan vam Bozic i nova godina. Kako vam je Zule rekla porodila sam se 29.12. bata se zove Vasil bio je tezak 3600gr i dug 53cm, kuci smo uzivamo i mazimo se.
Padar cestitam! Na lep praznik si rodila svoju decicu Vuka i Zaru nek su ti zivi i zdravi 1000 godina.
Jelena decica su ti kao sunce medeni.
Ostale drugarice big kiss od neispavane mame

Cestitamo Milice. Prelepo ime Vasil. Lep pocetak godine! Kiss

Drage moje sretan vam Bozic i nova godina. Kako vam je Zule rekla porodila sam se 29.12. bata se zove Vasil bio je tezak 3600gr i dug 53cm, kuci smo uzivamo i mazimo se.
Padar cestitam! Na lep praznik si rodila svoju decicu Vuka i Zaru nek su ti zivi i zdravi 1000 godina.
Jelena decica su ti kao sunce medeni.
Ostale drugarice big kiss od neispavane mame
Milice cestitam! Ja nisam bila par dana tu,pa nisam ni citala poruke,nisam znala da si se porodila! I kako kaze Mali cicak,ljepsi novogodisnji poklon nisi mogla ni dobiti! Velika pusa za tebe,Sergeja i malog Vasila !

Padar draga, jako mi je zao, meni je baka umrla pre dve godine na NG i bilo mi je strasno, a nemogu ni zamisliti kako je tek kad izgubis roditelja! Surovo zvuci ali zivot ide dalje, a vasi andjelcici ce vam pomoci da bol bude podnosljivija. Postavi neku slicicu da ih vidimo!
Jelena medenjaci su prediiiiivni, Dusan lici na tvog supruga ,a Dragana na tebe, ma kao andjeli su! CMOKIC

Drage moje, svima vama koje ste uspele dobiti decu cestitam od sveg srca,,,,,

Pošto ne mogu čitati celu temu, moram vam izneti svoj slučaj, Danas na ultrazvuku vaginalnom mi je nadjeno da je materica ok, ali mi je desni jajovod uvecan,a levi jajnik mi je tik uz matericu,,,,Sta je to, Negde sam procitala da je to mozda znak da cu ja morati da idem na vantelesnu oplodnju, da je mozda u pitanju sterilitet,,,,imala sam jedino nekada pre 10 godina eserihiju koli u mokraci oko 10 miliona, i tada sam je lecila mesecima natibioticima, inekcijama, a posle sam dve godine pila divicin jer sam imala akne po licu,,,,hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu nikada nisam imala,,,nisam bila promiskuitetna, samo tri partnera , Kod dr sam uvek imala 2 grupu vaginalnog sekreta i papa testa ali pre par meseci sam primetila papilome spolja na vulvi i sada ih moram skinuti radiotalasima,,,,,,,,jako sam se uplasila da sam sterilna , Dr mi je savetovala da uradim ponovo ultrazvuk 7 dana posle menstruacije,,,imam 35 godina, jako se plasim da necu moci imati dece,,,nisam do sada pokusavala ostati u drugom stanju,,,,a nemam partnera jako dugo......molim vas odgovor i misljenje,,,hvala unapred,,,

drage moje, posto ne mogu da citam svih 530 stranica da li je neko od vas imao ovakav slucaj kao moj,,,hvala,,,

SRECNI PRAZNICI SVIMAz:poz:
vidim da nam je ova godina bas lepo pocela,
SVIM NOVOPECENIM MAMAMA CESTITAM OD SRCA,:veseljaci::vatromet::orkestar:
LJUBIM BEBE NEKA SU ZIVI I ZDRAVI STO GODINA z:kiss:z:kiss:z:kiss:
ostalim devojkama zelim bar po jednu bebu( za pocetak) u ovoj godini...kiss za sve :heart::heart::heart:

Ovo je treća poruka,nadam se da će mi što prije omogućiti da se dopisujem sa mojim kolegicama u muci.

Нера 71, кад се неко први пут укључи у рад форума, модератор (тј. моја маленкост) мора да му одобри поруке. А како нисам у могућности да будем често уз компјутер, морала си мало да сачекаш. ;)
Срећно учешће на теми. :)

HVALA,svima ko je uz nas i molim se Bogu da sve zene postanu MAME,samo verom mozemo doci do cilja. Ja sam tri puta padala,svaki put bude tako bolan,stresan... onda lepo ustanem obrisem prasinu i krenem dalje. Zato drage moje samo NAPRED!!! Podrska za sve one koje su novi clanovi ovog foruma jer je i meni ovo tek druga poruka. Inace spremam se za prvi ulta zvuk pa sam sva nervozna,plasljiva.:zskace::zskace::zskace:

HVALA,svima ko je uz nas i molim se Bogu da sve zene postanu MAME,samo verom mozemo doci do cilja. Ja sam tri puta padala,svaki put bude tako bolan,stresan... onda lepo ustanem obrisem prasinu i krenem dalje. Zato drage moje samo NAPRED!!! Podrska za sve one koje su novi clanovi ovog foruma jer je i meni ovo tek druga poruka. Inace spremam se za prvi ulta zvuk pa sam sva nervozna,plasljiva.:zskace::zskace::zskace:

betami lepsi pocetak 2012 nije mogao biti...zelim ti lepu i zdravu skolsku trudnocu i uzivaj......svim novim clanovima velika dobrodoslica i sto manje vremena da provedu na ovim stranicama.....z:)

Drage moje,

pozdrav svima! Nova sam ovde.

U aprilu treba da se javim u Visegradsku za pocetak VTO-a.

Mozete li mi reci koliko dugo pijete lekove dok ne krenete na terapiju injekcijama ili mozda ima varijanti da direktno idete na stimulaciju?

Cao draga, dobrodosla, mislim da se ne moze direktno na stimulaciju, kod mene je od pocetka terapije do ET proslo 2 meseca! Samo hrabro, brzo to prodje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back