Drage moje, svima vama koje ste uspele dobiti decu cestitam od sveg srca,,,,,
Pošto ne mogu čitati celu temu, moram vam izneti svoj slučaj, Danas na ultrazvuku vaginalnom mi je nadjeno da je materica ok, ali mi je desni jajovod uvecan,a levi jajnik mi je tik uz matericu,,,,Sta je to, Negde sam procitala da je to mozda znak da cu ja morati da idem na vantelesnu oplodnju, da je mozda u pitanju sterilitet,,,,imala sam jedino nekada pre 10 godina eserihiju koli u mokraci oko 10 miliona, i tada sam je lecila mesecima natibioticima, inekcijama, a posle sam dve godine pila divicin jer sam imala akne po licu,,,,hlamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu nikada nisam imala,,,nisam bila promiskuitetna, samo tri partnera , Kod dr sam uvek imala 2 grupu vaginalnog sekreta i papa testa ali pre par meseci sam primetila papilome spolja na vulvi i sada ih moram skinuti radiotalasima,,,,,,,,jako sam se uplasila da sam sterilna , Dr mi je savetovala da uradim ponovo ultrazvuk 7 dana posle menstruacije,,,imam 35 godina, jako se plasim da necu moci imati dece,,,nisam do sada pokusavala ostati u drugom stanju,,,,a nemam partnera jako dugo......molim vas odgovor i misljenje,,,hvala unapred,,,