Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Hvala vam u svakom slučaju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene blam da pitam doktoricu, pomisliće žena da sam hipohondar...
A ne mogu da ne pomazim mog malog gudca...![]()
A kako se to ispituje?
Naš pas ima 8 meseci... i sam je u dvorištu... vakcinisan je...
Draga Zvonci,ja sam u 35.nedelji trudnoce.Zadesio me uzasan problem-hemoroidi!Odjednom se pojavise,trpim vec 15 dana,mazem,ali slabo mi je bolje.Razmisljam da se javim hirurgu da ih isece.Odlepila sam skroz!Pratim vas redovno i puno pozdravljam.![]()
Draga Zvonci,ja sam u 35.nedelji trudnoce.Zadesio me uzasan problem-hemoroidi!Odjednom se pojavise,trpim vec 15 dana,mazem,ali slabo mi je bolje.Razmisljam da se javim hirurgu da ih isece.Odlepila sam skroz!Pratim vas redovno i puno pozdravljam.![]()
Mene su hemoroidi napali bili jedno vreme, i to od Feroglobina, kako sam ga zamenila sa Fero folicom, povukli se, a i stolica mekša, nema zatvora...Draga Zvonci,ja sam u 35.nedelji trudnoce.Zadesio me uzasan problem-hemoroidi!Odjednom se pojavise,trpim vec 15 dana,mazem,ali slabo mi je bolje.Razmisljam da se javim hirurgu da ih isece.Odlepila sam skroz!Pratim vas redovno i puno pozdravljam.![]()
Da vam se javim.Nismo uspeli ni ovaj peti put i ja se osecam kao izduvani balon.Imali smo 3 jajne celije, 2 embriona.Uradjen hecing na oba ali eto nista ni ovaj put.Bojim se da nam je ovo zadnji put jer vise nemam ni snage ni zivaca za sve to.Toliko od mene
Ljubim vas sve
Maruška tako je bilo i sa mojim mužem, prvi bris pokazao jednu bakteriju, pio lekove dobio drugu, treći bris obe bakterije ijako je bio na lekovima.Na kraju smo promenili labaratoriju i nije bilo bakterija. Mene su sa prvostepene vratili zbog pozitivnog brisa, Koliko se sećam na drugostepenoj ni ne gledaju suprugove nalaze sem spermograma.
Hvala Zvonci!
Ni sama ne znam koliko bi bilo pametno da se seckam u 35.nedelji trudnoce.Jedva cekam da bebci izadju i da se sve zavrsi.Smanjio bi se i pritisak na vene.Uh kako bole![]()
Da vam se javim.Nismo uspeli ni ovaj peti put i ja se osecam kao izduvani balon.Imali smo 3 jajne celije, 2 embriona.Uradjen hecing na oba ali eto nista ni ovaj put.Bojim se da nam je ovo zadnji put jer vise nemam ni snage ni zivaca za sve to.Toliko od mene.
Ljubim vas sve
ofi draga moja, sve sam ti vec rekla...
znam osecaj, znam sve... meni je uglavnom pomagala totalna negacija neuspeha, promena frizure (o da!!!), shopping, izlasci u grad, lose navike (malo alkohol, malo cigarete...)...
jedno vreme to pomaze a onda polako krene opet planiranje postupka i spremna sam za novi krug, novo izvlacenje....
odustajanja nema!
saljem ti jedno veliko![]()
Bila sam sinoc kod kod endokrinologa, zbog onih antitela, i dala mi je da pijem selen tablete, 4 x 1 dnevno. Nadam se da ce mi pomoci.