Možda ste primetile da me je ovih dana malo više bilo na forumu.To je zbog toga što nisam mogla da čekam još jednu vto do proleća pa smo radili sad još jednu,tj.petu.Juče sam saznala da nije uspela.Očigledno nemam sreće sa Segedinom,ali i dalje stojim iza svojih reči da je Zadori odličan.Možda ću i sama morati malo prirodno da se potrudim nema mi druge,ako ništa proleće je tu pa ko zna....Ako ništa drugo bar sam ovih dana imala vremena na pretek.Sutra frizer,kupovina,....Ipak spadam u veteranke što se vto tiče tako da se ja ne deprimiram.Sve žene koje su više puta radile znaju kako je,ali ja spadam u onu kategoriju da mi je prvi neuspeh najteže pao,a sad kad bih saznala da sam trudna verovatno bih se onesvest Jaooooooo, Zvoncice nasa. Mnogo mi je zao, pa kako to mico ni ovaj put nije uspelo? Bas me zabrinjava to. Meni je moja prva tesko pala, i mislila sam da preziveti necu. Ali, jesam. Trag je ostao. Vazno je da ce biti druge, i da verujem da ce uspeti. Mnogo sam se u mom slucaju pitala zasto mi nije uspelo, svi parametri su ukazivali da ce milion posto uspeti....ali znas kako mi je bilo. I sobzirom da ja njima vise nista ne verujem, tako da iz te prve neku pouku i nemogu ni izvuci, to je lose, ali sam odlucila da taj prvi put kakav god je bio, ni neracunam. Ponasam se i nastavljam dalje kao da ga nije ni bilo. Jer samo zbunjujem Doktore, jer nemam nikakve validne rezultate iz iste. Pa, glavu gore, znam jaka si ti. Docice do uspeha, mora, ti to zasluzujes.

Jer, znam da znas, svaki trud se isplati, i svaka bitka na kraju pre ili kasnije bude dobijena. Kao sto su ti mnoge drugarice pisale, menjaj kliniku i nadamo se najboljem.....I da u novoj 2012 imamo visestuka slavlja ovde za nasim

forumskim stolom. Jer, nas u novoj godini cekaju nove pobede.