evo me žene. dobro kažete, nije AC ništa strašno, malo je možda neprijatno kad bodu kroz sve slojeve, ali je dr u dečijoj bolnici stvarno super. kaže a sad mama lezite kući tri dana kao mrtvac ahahhahahhah, sve novi muž da vas služi. evo zaspao je, pa rekoh da vam se javim, dok ne vidi...
a moja beba izgleda da je devojčica, danas je kao za inat bila jako nemirna, čim dr namesti iglu a ona hopppp i okrene se skroz, vrtiguz moj mali. tri puta je nameštao iglu i onda na brzimu boc!!! ovaj ginipral mi je malo čudan, sva nešto treperim, srce kuca jače, ali kažu da je to normalno, pa se kao ne brinem....
Samma pa ja nisam mirovala, jedino što sam izbegavala da se jako neprežem, recimo usisavanje, koje inače mrzim, pa mi baš došlo super kao izgovor ahhahahah evo i u subotu sam ceo dan bila na nogama, sve u nošnji sa 4 podsuknje od po 6 metara svaka, još sam preplesala celo veče, ima Milica da me ubije kad čuje! ahahhhahahha ali jednom se udajem....
bilo mi je jako lepo na venčanju u crkvi, drugovi su mi priredili razne narodne običaje, više puta sam plakala ko kiša
presvlačila sam se 6 puta ahahahhahahahhhahahha
prvo u nošnji slikanje, pa venčanje u crkvi, pa se presvukla u venčanicu pre večere kako bih mogla da sednem, pa ponovo u nošnju da odigram ples mlade, pa se presvukla u drugu nošnju za nove žene....i na kraju u haljinicu pred kraj. ahahahhahah, ali bilo mi je super, imala sam sve šta sam poželela i tradiciju i moderno....
labradorka ne brini neće te odbiti na komisiji, pa večini nas nešto ne štima sa hormonima, zato i moramo na vto....a za tumačenje će se javiti pametnije drugarice
ljubim vas sve, idem da ležim....