Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sukice, cestitam sada si se pridruzila klubu udatih zena!!!!!!Hi!Hi!
Cestitam svim curama kojima je uspelo a koje cekaju da vide rezultate drzim nozno rucne fige.
Ja sam na istom mestu kao i pre 2 meseca.Elem, radili mi u NS trombofilije i nakon 1 meseca gotov nalaz ali je na granici pa hoce da ga ponove.Inace, Zadori me ceka jos od septembra!Vec 2 puta mu javljam da mi nije gotov nalaz i da me pomeri za sledeci mesec.Prosto mislim da necu ni otici do njega, bojim se da mi nece priznati briseve jer sam ih vadila u julu.JOJ sve je nesto bezveze krenulo.TAkodje, narucili neke cajeve za mm sa Stare Planine od izvesne Biljane Pejcic koji kazu ljudi cine cuda kod azospermije.Nju naravno zabole za nas pa nas zeznula do neba.Tvrdi da ih je poslala a mi nismo dobili pa se posle ne javlja na tel.Uzas,tako se bezobzirno igrati sa nekim ko ima problem.
Bas sam postala smaracica, a?
CMOK za sve:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Aleksandra dobro dosla !!! moje misljenje je da je svaka od klinika za nesto dobra za nesto ne. Konacno oni ne stavljaju tacku na i ;) biraj po svom licnom utisku.

Sukice gde su te slicice?:zper::zper::zper:

Samma??? pa gde se krije ta beta, hocu da pocnemo sa slavljem :heart::heart::heart:

:cmok2::cmok2::cmok2:

Drage moje, beta je 154.
Sve sto sam odavno zelela se ostvarilo.
A onda su me stigli svi zakasneli strahovi. Umesto da se jutros probudim najsrecnija na svetu, ja sam se stravicno uplasila da ce nesto krenuti lose... Preplakala sam celo popodne i zbog toga se jos vise uplasila. Niko nije uspeo da me smiri. Uopste nisam licila na sebe. Panika, strah da cu nesto zeznuti...
Nas tri smo radile zajedno vto u Jevremovoj i svima je uspelo. Ali samo sam ja pocela da panicim. Nikad sebi ovo necu oprostiti ako nesto krene lose.

Drage moje, beta je 154.
A onda su me stigli svi zakasneli strahovi. Umesto da se jutros probudim najsrecnija na svetu, ja sam se stravicno uplasila da ce nesto krenuti lose... Preplakala sam celo popodne i zbog toga se jos vise uplasila. Niko nije uspeo da me smiri. Uopste nisam licila na sebe. Panika, strah da cu nesto zeznuti...
Nas tri smo radile zajedno vto u Jevremovoj i svima je uspelo. Ali samo sam ja pocela da panicim. Nikad sebi ovo necu oprostiti ako nesto krene lose.

Čestitam sami!!!!!!!!!!!!!!:super::super::super:

Svi smo imali taj strah i nevericu, nestaće to... ne brini... :zag::zag::zag:
Koji dan si vadila?
Kad ideš na kontrolu tj.prvi UZ?

:super::heart::super::heart::super:

SAMMMMMMMMMMMMMMMMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PA ŽENO SUPER! ČESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!!!!! JAKO ME RADUJE ŠTO TI JE USPELO IZ PRVOG POKUŠAJA, DA NE PROLAZIŠ PAKAO JOŠ NEKOLIKO PUTA!!!!!
a sad mir, uživaj i čuvaj se! navataj nekog zgodnog macana za tvoju buduću bebu :)

Čestitam sami!!!!!!!!!!!!!!:super::super::super:

Svi smo imali taj strah i nevericu, nestaće to... ne brini... :zag::zag::zag:
Koji dan si vadila?
Kad ideš na kontrolu tj.prvi UZ?

:super::heart::super::heart::super:

12 dpt, a na uz cu za sedam dana... ako prezivim ovaj strah... polako popusta, ali je zaista strasno...

Suki, Udato-trudna-sasava zeno, ja sam prosla pakao pre vto... sad bih mogla malo i da budem srecna...

Hvala vam, curice moje... Samarajte me, tucite, vucite za kosu sto sam se ovako pogubila, samo pomagajte... Ne znam sta cu sa sobom...

12 dpt, a na uz cu za sedam dana... ako prezivim ovaj strah... polako popusta, ali je zaista strasno...

Suki, Udato-trudna-sasava zeno, ja sam prosla pakao pre vto... sad bih mogla malo i da budem srecna...

Hvala vam, curice moje... Samarajte me, tucite, vucite za kosu sto sam se ovako pogubila, samo pomagajte... Ne znam sta cu sa sobom...

Hehe,samo ti isplaci turu,sve je to ok,razlicito reagujemo na stvari,plus hormoni pice..sve ce to doci na svoje!!!
I da,pridruzujem se cestitkama!!! Zelim ti lepu trudnocu,bez stresova!!!:bye:

Oficiruso, bas mi je zao sto se nerviras tako; u stvari sto te nerviraju ostali tako. Nekad izgleda kao da se cela vasiona zaverila protiv tebe, bas njesra.
Sta ces sad, hoces ponavljati nalaz i cekati opet mesec dana ili ides kod Macana s tim sto imas?

Drage moje, beta je 154.

Duso draga, pa to je toliko leeeepooo da je nemoguce da suze izostanu :heart::heart::heart:
:zag::cmok2::zag::cmok2::zag::cmok2::zag::cmok2::cmok::heart::heart::heart:

Necu da cujem nikakve lose prognoze vec samo uobicajne tegobe !!! :manikir:
dan dva je u redu, a onda moras kao trudnica da pomazes nama trudilicama, razumes :zper::zper::zper:

Veliki poljubac za dve...tri.... dvoje... troje....samme :klap::klap::klap:

Hvala, najdraze moje!

Danas sam malo bolje, ali ne dopire do mozga da sam trudna. Kad bih se barem lepo ispovracala, da postanem svesna, he, he...

Eto, Ivka, da znas da moze i ovako nesto da se desi. Ja nisam to ocekivala. Mislila sam sijacu od srece. Lupa mi srce ko da imam povisen adrenalin, ali sve to radi podsvest.

Oficiruso, takvih prevaranata uvek ima. Ne daj da te to pomeri iz ravnoteze.

Devojke, da li je neko sam sebi davao progesteron depo? Ne ide mi se u DZ. Nemam med sestru u blizini. Moj dragi donor mi ne uliva poverenje, tj, bojim se da se prepustim amateru. Prilicno pece i boli. Kolike su one igletine, da se isprepadas! Izgleda da je najbezbolnije da svaki drugi dan idem u Jevremovu...

Drage moje, beta je 154.

Bravo ljubavi!!!!!!!!!!!!!!!!!Cestitam od sveg srca i zelim ti skolsku trudnocu.Ljubac:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::orkestar::vatromet::vatromet:

Ici cu kod Macana sa rezultatima koje imam pa cu da vidim sta kaze.U sredu idem da vadim OPET krv i da pokupim kariotip.Nesto sam se umorila i bojim se izgubila snagu za sve to kao da polako dizem ruke.Videcu sta ce da kaze za mm nalaz jer i dalje imamo samo jednu veliku 0.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back