zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
Devojke treba mi neki dobar lekar iz pomoravlja koji se bavi sterilitetom?Znate nekog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje, beta je 154.
Sve sto sam odavno zelela se ostvarilo.
A onda su me stigli svi zakasneli strahovi. Umesto da se jutros probudim najsrecnija na svetu, ja sam se stravicno uplasila da ce nesto krenuti lose... Preplakala sam celo popodne i zbog toga se jos vise uplasila. Niko nije uspeo da me smiri. Uopste nisam licila na sebe. Panika, strah da cu nesto zeznuti...
Nas tri smo radile zajedno vto u Jevremovoj i svima je uspelo. Ali samo sam ja pocela da panicim. Nikad sebi ovo necu oprostiti ako nesto krene lose.
Čestitam sami!!!!!!!!!!!!!!
Svi smo imali taj strah i nevericu, nestaće to... ne brini...
Koji dan si vadila?
Kad ideš na kontrolu tj.prvi UZ?
![]()
12 dpt, a na uz cu za sedam dana... ako prezivim ovaj strah... polako popusta, ali je zaista strasno...
Suki, Udato-trudna-sasava zeno, ja sam prosla pakao pre vto... sad bih mogla malo i da budem srecna...
Hvala vam, curice moje... Samarajte me, tucite, vucite za kosu sto sam se ovako pogubila, samo pomagajte... Ne znam sta cu sa sobom...
Drage moje, beta je 154.
A onda su me stigli svi zakasneli strahovi. Umesto da se jutros probudim najsrecnija na svetu, ja sam se stravicno uplasila da ce nesto krenuti lose... Preplakala sam celo popodne i zbog toga se jos vise uplasila. Niko nije uspeo da me smiri. Uopste nisam licila na sebe. Panika, strah da cu nesto zeznuti...
Nas tri smo radile zajedno vto u Jevremovoj i svima je uspelo. Ali samo sam ja pocela da panicim. Nikad sebi ovo necu oprostiti ako nesto krene lose.
Drage moje, beta je 154.