milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Tooo Zule bas se lepo duplirala!!!! Uzivaj na svadbi i nemoj da djipas mnogo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah Zule pecena si!!!! Nego kad ce svadba?
Uhvatila sam buket juče na svadbi ahahahhahahahahhaha pao mi pravo u ruke!!!!

Samo na brzaka pre svadbe da vam javim danas beta 3112! sad ću na miru da se veselim u svadbi!!!!!!!!!!!!!!!!!

bravo ZSUKIIIII

Sukice, zasluzila si sve ove divne stvari koje ti se dogadjaju i mnoooogo vise od toga! Radujem se i ljubim tebe i mrvicu! Kad ces na uzv?
Ja usla u 36-tu nedelju! CMOK

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8
TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol
drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitamo beba panda i ja!!! navratih da vidim šta ima kad ono divne vesti!

WOOOWWWWW C E S T I T A M!!!!! To Zuleeee!!!! Nemas pojma kako si me obradovala!!! Ulepsala si mi ceo dan!!!!! Ma super je to bebac cekao je da sve bude po zakonu. Nemas pojma koliko si me obradovala!!!!!! Zelim ti najdosadniju skolsku trudnocu!!!!!

Supruga i ja vec par godina imamo problem, odnosno ja imam mali broj i slabu pokretljivost spermatozoida. Imali smo dve neuspele vto i sad se spremamo na trecu u Leskovac. U medjuvremenu mo dobili preporuku da odemo u Smedervo kod Milije Sekulica. Da li je neko cuo za njega da pomaze. On je covek narodni lekar. Molimo da nam sto pre odgovorite. Hvala

Zvoncice, nemoj tako molim te. ja znam o cemu pricas i nije fer da nas napustis i da ne pises. treba svako da kaze sta misli. ja dugo nosam pratila forum, nisam bas dobro posle svega i ne znam kako dalje, pa nisam primetila da te nema, sada malo gledam sta se desava i kada sam ovo procitalaTVOJA TRUDNOĆA MI JE ULEPŠALA LETO,ZADORI JE SAD SAMO MOJ!Danas sam ga zvala za septembar da ga rezervišem.Vidim da je kod vas kućna radinost urodila podom,a to je najlepše i najbolje.Pare sad za dečiju sobu da trošite.Možda ih ima više!Nisam se kačila sa ženama,nego se bunim kad su muškarci loši,ali to sam ja volim da nas maze i paze.UŽIVAJ!!!
. nemoj tako nego da pises i komentarises sve. a kad smo vec kod toga sta nam je sa SammomNisam cula nigde za Miliju Sekulica, pa ne znam sta da ti kazem. Moje licno misljenje je da ne treba nikako da odustanete od zvanicne medicine. Samo vi idite u Leskovac, a ako ste stvarno zainteresovani za Miliju - pa idite. Verovatno ne moze da skodi. Mada se ja jako plasim tih narodnih lekara sto zaradjuju na nasoj nesreci. Ljudi su na svasta spremni da ti izvuku pare, a nas udaraju tamo gde najvise boli.Supruga i ja vec par godina imamo problem, odnosno ja imam mali broj i slabu pokretljivost spermatozoida. Imali smo dve neuspele vto i sad se spremamo na trecu u Leskovac. U medjuvremenu mo dobili preporuku da odemo u Smedervo kod Milije Sekulica. Da li je neko cuo za njega da pomaze. On je covek narodni lekar. Molimo da nam sto pre odgovorite. Hvala

i i i i videli smo našu malu mrvicu, tj mrljicu ahahahahahahah još je suviše mala da se bilo šta vidi, kaže dr, ali eto bar znamo da je na dobrom mestu ušuškana u materici... za 10 dana idem ponovo da se utvrdi srčana radnja! jako sam nestrpljiva, sve bih da razvičem svetu da ću biti mamica, ali ne smem dok ne budem potpuno sigurna da je sve u redu...

Ikice, svaka cast, izguraste ti i Pavlicak sve muke junacki !Sukice, zasluzila si sve ove divne stvari koje ti se dogadjaju i mnoooogo vise od toga! Radujem se i ljubim tebe i mrvicu! Kad ces na uzv?
Ja usla u 36-tu nedelju! CMOK
......mogu da zamislim samo kako si srecna!!!!!!!!!!!! uzivaj draga,