Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja sestra je više puta radila vantelesnu oplodnju. To je bilo veoma stresno za sve nas, a pogotovo što je bilo bezuspešno. Nakon toga je imala loše opšte zdravstveno stanje, jer su joj se poremetili hormoni u celom sistemu od hormona koje je morala da pije, psihički je potpuno bila propala.
Na svu sreću pomogla joj je posle sedam godina mučenja sa klasičnim terapijama homeopatska medicina kod Dr Mirjane Živanov i Dr Stojana Primovića. :)
Trudnoća je protekla fantastično dobro, kao i porođaj za koji su joj dali set lekova, pa je bio skoro potpuno bezbolan. Beba je odlično kao i ona!
Samo napred kod njih, jer nije sve jedno koji homeopata je u pitanju. Znam još dosta parova koji su rešili problem začeća kod njih.
Na pravom putu se dešavaju lepe stvari!
Srećno:heart:

Supruga i ja vec par godina imamo problem, odnosno ja imam mali broj i slabu pokretljivost spermatozoida. Imali smo dve neuspele vto i sad se spremamo na trecu u Leskovac. U medjuvremenu mo dobili preporuku da odemo u Smedervo kod Milije Sekulica. Da li je neko cuo za njega da pomaze. On je covek narodni lekar. Molimo da nam sto pre odgovorite. Hvala

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8

TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol

drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej,:heart: čestitamo beba panda i ja!!! navratih da vidim šta ima kad ono divne vesti!
želim ti lepu i laku trudnoću!!!
pa da nam se pridružiš u Dunavskom parku:):klap:

Supruga i ja vec par godina imamo problem, odnosno ja imam mali broj i slabu pokretljivost spermatozoida. Imali smo dve neuspele vto i sad se spremamo na trecu u Leskovac. U medjuvremenu mo dobili preporuku da odemo u Smedervo kod Milije Sekulica. Da li je neko cuo za njega da pomaze. On je covek narodni lekar. Molimo da nam sto pre odgovorite. Hvala

Otac Milije Sekulića je bio najpoznatiji ,,kostolomac,,na severu Crne Gore,a donekle i u bivšoj Jugoslaviji.Milija Miša Sekulić obično radi sa sportistima i ostalima koji imaju povrede koje dr.nisu u stanju da saniraju i u tome je dobar,čak i ortopedi sa VMA šalju nekad nekog kod njega,ali mislim da čovek nije za sve.Ako misliš da će ti pomoći idi probaj.Ja lično nisam koristila njegove usluge,ali znam muškarce kojima je pomogao vezano za sportske povrede.Srećno nadam se da sam ti bar malo pomogla.

Zsuki, CESTITAM TI OD SRCA. Suze su mi krenule od srece, ne mogu da verujem kako divna vest. nisam imala vremena poslednjih dana da vas pratim, a kad ono dive vesti. jos jednom cestitam, zelim ti sepu i laku trudnocu. Joj bas sam srecna, koliko si pozitivna i duhovita i stvarno, stvarno mi je jako drago.

Propertis, i mi imamo isti problem. probali smo ja mislim sve narodne lekove i dali silni novac za cajeve, meleme i ostale stvari, a o vremenu za spremanje svih tih djavola i da ne govorim. imamo jednu neuspelu VTO. Ja sam davno imala problem sa nogom/kolenom, nadulo se samo od sebe, mislili smo da je meniskus i neko nam je preporucio da odemo kod nekog coveka u Smederevo. On je potvrdio da je rec o meniskusu i ludackim cimanjem moje jadne noge je to kao ispravio. kako otok nije prolazio, otisla sam kod lekara, snimkom je utvrdjeno da imam tumor na potkolenici. tada sam imala 17 pa se ne secam tacno imena tog coveka ali provericu sa mojima pa cu ti napisati sutra.

TVOJA TRUDNOĆA MI JE ULEPŠALA LETO,ZADORI JE SAD SAMO MOJ!Danas sam ga zvala za septembar da ga rezervišem.Vidim da je kod vas kućna radinost urodila podom,a to je najlepše i najbolje.Pare sad za dečiju sobu da trošite.Možda ih ima više!Nisam se kačila sa ženama,nego se bunim kad su muškarci loši,ali to sam ja volim da nas maze i paze.UŽIVAJ!!!
Zvoncice, nemoj tako molim te. ja znam o cemu pricas i nije fer da nas napustis i da ne pises. treba svako da kaze sta misli. ja dugo nosam pratila forum, nisam bas dobro posle svega i ne znam kako dalje, pa nisam primetila da te nema, sada malo gledam sta se desava i kada sam ovo procitala :(. nemoj tako nego da pises i komentarises sve. a kad smo vec kod toga sta nam je sa Sammom

Nisam cula nigde za Miliju Sekulica, pa ne znam sta da ti kazem. Moje licno misljenje je da ne treba nikako da odustanete od zvanicne medicine. Samo vi idite u Leskovac, a ako ste stvarno zainteresovani za Miliju - pa idite. Verovatno ne moze da skodi. Mada se ja jako plasim tih narodnih lekara sto zaradjuju na nasoj nesreci. Ljudi su na svasta spremni da ti izvuku pare, a nas udaraju tamo gde najvise boli.
U svakom slucaju, puno srece vam zelim :)

Pandice, Ovčice, Maro, ciklama hvala vam cure.....ja i dalje ne mogu da verujem, kaže moja mama verovaću kad vidim bebu

Ikice, evo danas u zoru sam bila na ultrazvuku, sve sa dragim :zper: :heart: i i i i videli smo našu malu mrvicu, tj mrljicu ahahahahahahah još je suviše mala da se bilo šta vidi, kaže dr, ali eto bar znamo da je na dobrom mestu ušuškana u materici... za 10 dana idem ponovo da se utvrdi srčana radnja! jako sam nestrpljiva, sve bih da razvičem svetu da ću biti mamica, ali ne smem dok ne budem potpuno sigurna da je sve u redu...:heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back