Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
E dobro kaze Milica - kazi nam kako je buduci tata? Jel dosao sebi?
I nemoj biti lenja, menjaj onaj potpis bezvezni

I nemoj biti lenja, menjaj onaj potpis bezvezni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8
TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol
drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8
TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol
drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

draga suki nek ti je srecna trudnoca rasplakala si me i zasluzila si
Zsuki CESTITAM TI OD SRCA,juce me Ikica obavestila jer sam ja bila u bolnici,stavljali mi serklaz,pa mi je javila odmah divnu vest.Od sada polako i ako moze bez stresa.Bice sve u redu.Dosao je tvoj trenutak.Veliki pozdrav!
Jelena mb,jesi li na ginipralu i verapamilu i ako jesi,od kada i do kad ces biti?Pozz
CESTITKE OD SVEG SRCA ! ! ! ! ! ! Nemam rijeci i nemogu da ti opisem srecu koju sam osjetila kad sam ovo procitala.Najljepsi poklon koji moze jedna zena da dobije,a za nas koje smo prosle sve i svasta je to bas CUDO-CUDA. Ah,kako se radujem za tebe.Zasluzila si.A negdje potajno nadam se da bi se i nama tako sta moglo desiti.Izvini,ali molim te reci mi dali znas dali ti se to "desilo" za vrijeme plodnih dana po tvom proracunu?.Zelim ti od sveg srca sve najbolje,laganu trudnocu kao i sretan i do smrti dugotrajan zivot sa tvojim dragim.

To se desilo tako što sam posle neuspele vto otišla kod gin na uz da vidi kako stoje jajnici, to uvek zradim. I otišla sam tačno na 14. dan ciklusa. Dr je videla nekoliko folikula, jedan vodeći. I prorekla da ću otprilike za 5 dana imati ovulaciju. Ja sam proveravala pljuvačku sa maybe baby svakog dana, i tačno na peti dan mi se pojavi pojačan sekret a bogani i mikroskop je pokazivao da je vreme. I tada smo malo vežbali domaći. Taj jedan jedini put, jer dragi nešto nije bio kod kuće pre, a posle isto neka gužva.....nisam ni pomislila na to da će uspeti jer mislim samo jednom, to samo u filmovima ima.....i eto čuda neviđenoga!!!!! 

Jaaaooj ja moram joas malo da pisem, Zule stvarno divne vesti, mnogo mi je drago, ma nemogu da ti opisem, a Zadori bi mogao bar jedno 3 uzv da ti uradi dzabe. Ma svaka cast i tvom vereniku :-D nego kazi mi kako je on reagovao?

ahahahahahahhahaha a dragom sam poslala sliku testa za trudnoću mms-om i prvo što me je pitao da li sam docrtala liniju ahahahahahahaahahah gledali smo neki film gde devojka docrta liniju, kako bi ulovila tipa ahahahahhahahahah
a kad je došao kući, onda je ljubio i slikao čiča glišu kojeg sam nacrtala na stomak i zove me mamica
počeli smo da planiramo svadbuuuuuuuuuuuuuu, moraćemo na brzaka, nije u redu da sa stomakom stajem pred oltar!!!!
inače još nam nije do mozga stiglo šta se desilo....
u utorak idem na uz da proverimo da li mešak na dobrom mestu, ima li žutog tela i tako.... ljubim te, eto sada smo zajedno trudne!!!
....OSTALA SAM BEZ TEKSTA!!!!! 

Zsuki,serklaz se radi u ostoj anesteziji,a boli mamicu mu,samo par sati posle intervencije dok ti infuzija Partusistena ne istekne.Posle je sve super.
Hej zenska,jel provaljujes da nas je sve ova godina krenula
Koliko trudnica![]()