zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
brinem se za čičak......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite drage, sada smo doputovali,
Milice, cestitam i zelim ti skolsku trudnocu.
Pariz cetebe je C vitamin retard 500mg, femibion je folna plus ima je i kod nas, ostalo je riblje ulje i zensen.Eto!
U pravu si Suki sto napisa za drugarice.Kako si mi ti , kada ides u Segedin?Hocemo zajdeno u septembru?
Gde se vade nalazi hromozoma i da li idu na uput?Inace, drugarica mi radi u Fondu i kaze da nemam pravo da vadim nalaze tipa HIV, hepatitisi,hormoni i dr na uput jer sam ispucala 2 puta VTO preko fonda.Zamislite koji apsurd!!!!!!!!!!!!

, al mi je pokazala na ekranu.Zakazala mi je EUZ za 10.08.Odlicno, draga, sad mozes malo da odahnes i da se smirisCvrle i mene sve to jako smorilo preko vikenda.Ja sam bila jutros na kontroli kod dr u domu zdravlja, sve je ok, nema krvarenja, srčana radnja prisutna, nije mi pustila zvuk jer kaže da bebe to ne vole pa da ih ne uznemiravamo, al mi je pokazala na ekranu.Zakazala mi je EUZ za 10.08.

sve je super, dr je bas tako rekla: "sve u superlativu!!!"
ja cu najverovatnije na EUZ ici kod nje privatno, s obzirom da mi ona vodi trudnocu od pocetka i nekako imam najvise u nju poverenja.... ja cu na EUZ 22.08.

a ja u sredu ulazim u 9.nedelju.Ti ćeš ako se ne varam biti 14nedelja kad budeš išla na EUZ?
Svim zenama odavde zelim puno snage u svemu ovome.
Redovno vas pratim i htela sam da vam saopstim jedanu informaciju a to je da od sutra RZZO upucuje na postupak VTO samo u drzavne ustanove.
Ako nekome znaci, mala pomoc od mene
Svim zenama odavde zelim puno snage u svemu ovome.
Redovno vas pratim i htela sam da vam saopstim jedanu informaciju a to je da od sutra RZZO upucuje na postupak VTO samo u drzavne ustanove.
Ako nekome znaci, mala pomoc od mene