Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bravo samma, tako i treba..... i ja sam, dok sam brojala dane do bete, na kraju od nervoze počela da iščitavam onaj spisak na kom su sve potrebne analize za ulazak u postupak VTO i već planirala naredni.... srećom beta je bila pozitivna što i tebi od srca želim!!! samo se drži i napred......

Padar,baš si me nasmejala: Šta sad planiraš,Pariz :)
Imam zakazanu histero,pa posle u postupak...planiram u skorije vreme,ah...koliko dugo isto planiram...da šetam svoj veliki stomak ponosito,uzdignute glave,sa jednom šakom u podnožju stomaka...eto,to su moji planovi,moji snovi...i moja java-nadam se :)

Drage moje moram da vam se pohvalim....mene je moj dragi zaprosio :klap: :hvala:
Tako da sam vam ja sad zvanično verenica, buduća mlada :zper::zper::zper:

sve vas ljubim!!!

Ooooo sukice, cestitam draga! Ja se ovde u bolnici zezam da sam jedina devojka koja je bezgresno zacela. Ludim polako ovde u bolnici, ne znam ko je od koga ludji, samo kokam bensedine. Nadam se da ce mi sutra uraditi uzv i ako je sve u redu da bar na 7 dana odem kuci! CMOKIC

suncokret, mnogo mi je zao! ne posustaj, posle letovanja idemo u nove pobede!:cool:

szukice, cestitam!!! ovog puta veridbu, a sledeceg bebicu!!!

trudnice nase, mazite stomacice....posle svih muka i briga ceka vas nesto najlepse na svetu...novi zivot!

pazarka, ne mogu da verujem da si se javila, ja sam mislila da si nas zaboravila, ljubi Dariu od teta Mijaki!

cmokic za sve

Zsukice,pa lepoooo...nek ti ja sa srećom veridba,pa i venčanje...možda je beka i čekala da bude legalno,a? :)
Ikice,pa koliko ste već u bolnici??
Matorčice,nemoj se ucrvljati,već spremaj opet najlepšu haljinu za najlepšu muziku života tvog...
Čičak,pa gde si ženo?

Zsukice, svaka čast, uspela si ga nagovoriti...ja još nisam!!!:hahaha::hahaha:
Ikice draga, pa gde si matora?? kako je Pavličak? Što ne idete više kući?? :cmok2:

Evo me matoroćo moja, jos me ovde drze, a poceli su vec svi da me nerviraju, pa da ne bih nekog pridavila sve okrecem na zajebanciju i kuliram. Valjda ce mi danas odraditi taj famozni UZV i ako je sve u redu mozda sutra klisnem kuci. Ovaj moj dr. kad te jednom ubaci u krevet vise ne pusta napolje, hahahahah! Kako si ti medena?

Devojke bila sam danas na UZ i sve je u redu, kod oba ploda se čuje srčana akcija.terapija utrogestanom do daljnjeg.Za 4-5 nedelja da zakažem ekspertni ultrazvuk.Što se tiče njih na betaniji kažu da sam sa njima zavrsila.Doktorka mi je rekla da zakazem expertni na poliklinici Consilium gde ona radi privatno, ona tamo vodi trudnoću. To ću još da razmislim.

Devojke bila sam danas na UZ i sve je u redu, kod oba ploda se čuje srčana akcija.terapija utrogestanom do daljnjeg.Za 4-5 nedelja da zakažem ekspertni ultrazvuk.Što se tiče njih na betaniji kažu da sam sa njima zavrsila.Doktorka mi je rekla da zakazem expertni na poliklinici Consilium gde ona radi privatno, ona tamo vodi trudnoću. To ću još da razmislim.

Ej, draga, pa to su divne vesti!!! Superiška, sad uživaj sa tvojim bebicama!:heart::heart::heart:

Super za UZ. Sad uzivaj u svojoj trudnoci. Hoces li privatno voditi trudnocu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back