zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Matorka nisam te razumela gde da odem u 6,15? Meni su rekli da se isključivo zakazuje preko call centra...mamicu im 
ma ja sam je do sad lovila na hodniku odeljenja, ali to mi je trulo...nekad je raspoložena nekad ne...
pariz, i ja pokušavam da se pridržavam dijete koju mi je preporučila, ali mi se naravno nekad ne da....a za to jedenje na tri sata, pa to je jako komplikovano...ja sam u početku mogla, ali imala sam osećaj da mi se ceo dan vrti oko toga šta ću jesi i kada grr.
Da, meni je Stokićka rekla da vadim krv na tašte, pa 2 sata nakon jela, ali bez tablete.
i u pravu si, uradiću ja test i bez nje, pa ako budu loši rezultati onda ću da je ganjam.
Devojke ja dobila danas JUHUUUU, u petak kod Macana, pa ćemo videti da li krećem u akciju! bila sam proverim dojke kod doktora, za sada nemam nikakvih promena, hvala bogu. pao je u nesvest kad je čuo da mi je ovo 5 ivf...
ljubim vas sve.

ma ja sam je do sad lovila na hodniku odeljenja, ali to mi je trulo...nekad je raspoložena nekad ne...
pariz, i ja pokušavam da se pridržavam dijete koju mi je preporučila, ali mi se naravno nekad ne da....a za to jedenje na tri sata, pa to je jako komplikovano...ja sam u početku mogla, ali imala sam osećaj da mi se ceo dan vrti oko toga šta ću jesi i kada grr.
Da, meni je Stokićka rekla da vadim krv na tašte, pa 2 sata nakon jela, ali bez tablete.

i u pravu si, uradiću ja test i bez nje, pa ako budu loši rezultati onda ću da je ganjam.Devojke ja dobila danas JUHUUUU, u petak kod Macana, pa ćemo videti da li krećem u akciju! bila sam proverim dojke kod doktora, za sada nemam nikakvih promena, hvala bogu. pao je u nesvest kad je čuo da mi je ovo 5 ivf...
ljubim vas sve.

.....bas smo porasli...... dusa nasa mala..... pusa za vas... 

od mene i
rekli su mi da dođem i čekam, da je tako sigurnije da ću zakazati. Ne znam gde tačno u kliničkom centru. Nazovi broj za zakazivanje i pitaj gde tačno treba da dođeš. Reci da su ti rekli da tamo dođeš! To je stvarnop maltretiranje, ne znam šta reći. Dr je super, mada ako su ti rezultati u okviru ref vrednosti, stvarno nema potrebe da ideš. Moji su bili van granica, pa sam zakazala kod nje privatno. Ona misli da je to razlog zašto ne dolazi do trudnoće!
,uzivamo za sve pare,svaki dan rastemo