zsuki75
Ističe se
- Poruka
- 2.720
Da oficirušo, baš su divni...ali neka, mislim da je i to dovoljno informacija za njega. cool imaćemo o čemo da pričamo kada i ti budeš krenula!!!! Jedva čekam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala devojčice moje...
Znači kad počne stimulacija, ima da se bockam duplo...![]()
Imam još jedno pitanjce.
Jel dr. preporučuje ili se vi odlučujete ili svima vraćaju 3 embriona? ... i ja sam još neupućena...![]()
Idem u utorak na UZ .Postoje kolica za trojke Peg Perego i koštaju 60000 dinara, meni ne pada na pamet da dajem tolike pare za kolica pa smo se odličili da kupimo kolica za blizance i jedna obična i kupićemo spojnice za kolica i izaće me puno jeftinije.Krevetac ćemo da naručimo dupli 120 * 120 jer bi da oni budu duže vreme u krevecu pa onda u svoje krevete kad malo porastu.Stomak brzo raste svaki dan se primeti razlika.Ja i dalje imam jutarnje mučnine i povraćanja ali sad mogu sve da jedem i pijem.Dobro se osećam samo što moram da ležim jer je jedna beba jako nisko pa moram da odmaram.Puno pozz

Samo da Vas obavestim da sam danas dobila saglasnost prvostepene komisije, sledece nedelje treba da se javim u N.Front da vidim kad su me planirali za Komisiju, a za postupak VTO sam izabrala Jevremovu..........pa sad, sta mi Bog da....

Juče su me prvi put bocnuli!! Ju-piiiiiiiiiiiiiiiii!
Od danas se sama bockam, malo me strah da li ću to uraditi kako treba, jer nikakve veze nemam sa medicinom!!!
Juče su me prvi put bocnuli!! Ju-piiiiiiiiiiiiiiiii!
Od danas se sama bockam, malo me strah da li ću to uraditi kako treba, jer nikakve veze nemam sa medicinom!!!
ikice,ja sam iz Nisa a u nedelju sam bila u N.Sadu,vodila moje devojcice na dens takmicenjeOoooo zemljakinjo moja, vidis ti to, na sve strane smo se razbezale. Imam ja jednu drugaricu koja zivi u Zajecaru, pisacu ti na pp, mozda je znas. Ja sam iz Bora!
More, hajte svi u Vojvodinu, pa kad pocnemo da stancamo trojke ima da ojadimo ovu drzavu cas posla! Ja sam inace iz Bora!
osvojile su 2.mesto
imam tamo drugaricu pa sam se videla sa njom i setale gradom
mnogo je lep N.S. a moje devojcice slikale sve spomenike u dunavskom parku 

u Nisu u septembru Ljubic otvara privatnu kliniku,mislim da ce raditi on i dr. Jelena Mladenovic.....
ne sekiraj se za mleko,moji bebci su pili na neonatologiji ko zna cije 
ali su brzo porasli
cije god mleko da je bilo HVALA im puno
a posle su pili adaptrirano. ljubim te, samo opusteno bice sve ok. 

ikice,ja sam iz Nisa a u nedelju sam bila u N.Sadu,vodila moje devojcice na dens takmicenjeosvojile su 2.mesto
imam tamo drugaricu pa sam se videla sa njom i setale gradom
mnogo je lep N.S. a moje devojcice slikale sve spomenike u dunavskom parku
vrlo rado bi se preselila tamo,ovaj Nis je katastrofa
DANAP,sugradjenkou Nisu u septembru Ljubic otvara privatnu kliniku,mislim da ce raditi on i dr. Jelena Mladenovic.....
SZUKIne sekiraj se za mleko,moji bebci su pili na neonatologiji ko zna cije
ali su brzo porasli
cije god mleko da je bilo HVALA im puno
a posle su pili adaptrirano. ljubim te, samo opusteno bice sve ok.
![]()

Mene su pitali kad je rađen ET koliko želim da vrate dva ili tri ja sam se odlučila za tri zbog veće verovatnoće da bebe ostanu i ostale su sve tri.Kod nas po zakonu ne smeju da ubace više od tri.Za banku mleka u BG sam i ja čula i rraspitala sam se i daju mleko samo deci na institutu za neonatalogiju ne možeš da kupiš nažalost. A kolica za trojke daje samo grad NS i to majkama koje imaju pebivalište u NS