Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pader , bravo, cestitke i od nas :cmok::cmok2:
samo da vas sve pozdravimo i da vam kazemo da mislimo na vas :heart:
pa da se sve uskoro slikate za casopis "mama" :klap:

ovu smo se slikali pre neki dan....samo da vidite kako se" prave "lepa deca sa vto :hahaha::hahaha: :bye:

Jao draga, kakvi medenjaci, pa jos malo su veci od mame! A ti kao devojcica! Za neku godinu kad krenete zajedno u grad niko nece provaliti da si im mama! Ti si dokaz kako deca podmladjuju i ulepsavaju. Predivni su stvarno, kako rastu sve su sladji! Sve vas ljubimo moj mali Pavlicak i ja!

draga moja padar, ne znam sta bih ti drugo rekla, sem da ti zelim svu srecu ovog sveta...................
Nisam danima otvarala forum, a sad ga otvorih sa namerom da vidim ima li vesti od tebe. Sto neko rece, ulepsala si mi dan!

Poslednja izmena:
Muz mi insistira na vantelesnoj... Kaze, nema svrhe muciti se vise... Svejedno cu se dopingovati hormonima, bolje da radimo VTO... Bar cemo imati vecu sansu...
Ja ne znam sta bi... Volela bi mozda jos jednu IUI... Ali ako ne uspe... Samo cu se bezveze kljukati hormonima...:(

Jel se posle IUI sa stimulacijom moze raditi VTO, mislim odmah sledeci mesec?

Moram danas odluciti, dobila sam i treba da se javim u BG...

Jooooooojjj... Muko moja predji na bjelicu...:evil:

Muz mi insistira na vantelesnoj... Kaze, nema svrhe muciti se vise... Svejedno cu se dopingovati hormonima, bolje da radimo VTO... Bar cemo imati vecu sansu...
Ja ne znam sta bi... Volela bi mozda jos jednu IUI... Ali ako ne uspe... Samo cu se bezveze kljukati hormonima...:(

Jel se posle IUI sa stimulacijom moze raditi VTO, mislim odmah sledeci mesec?

Moram danas odluciti, dobila sam i treba da se javim u BG...

Jooooooojjj... Muko moja predji na bjelicu...:evil:

Cicak draga, stisni zube, preseci i donesi odluku! Ko te u ovom trenutku moze pametno posavetovati? Ako si spremna i imas dobar osecaj, samo napred!
Sta god da odlucis, znas da imas nasu podrsku! CMOK

Cicak, mislim da mozes na VTO odmah u sledecem ciklusu jer stimulacija za IUI nije ni pola one koja te ceka na VTO.
Ipak je tvoje telo u pitanju, ne muzevo niti moje i odluka mora biti tvoja. Ni ja nisam bila za IUI kad su nam predlozili, ali iskreno mislim da vredi pokusati jer imam vise ljudi u svojoj bliskoj okolini kojima je uspelo.
Odluciti moras sama, a ako odlucis za jos jednu IUI, pokusaj da ne ocekujes nista. Ako bude-bude, a ako ne VTO ti je uvek opcija. Razumem da ti se zuri, i meni se zurilo, a mlada sam kao i ti ( imam 27 godina). Na kraju bude kako biti mora...
U svakom slucaju, kakvu god odluku doneses, drzim fige cvrsto da sledece godine u ovo vreme vec budes mama : )

Imam jedno pitanje za sve: da li ste se nabacile koji kilogram dok ste koristile Suprefact i Gonal?
Ja sam dobila 2 kg, a nisam primetila da sam jela vise nego obicno, pa se pitam da nije od hormona?
Da me ne shvatite pogresno - nije mi to vazno; cisto pitam da se obavestim :D

Imam jedno pitanje za sve: da li ste se nabacile koji kilogram dok ste koristile Suprefact i Gonal?
Ja sam dobila 2 kg, a nisam primetila da sam jela vise nego obicno, pa se pitam da nije od hormona?

Iskreno receno, ja se nisam ni merila, ali sam se osecala nekako nateceno i grudi su mi od stimulacije takodje odmah postale nekako vece. Mislim da je to normalno, ipak su to velike doze hormona.

Verujem da ta 2 kg samo doprinose tvojoj lepoti i nadam se da su otisla na pravo mesto ;-), CMOK

Ja sam malko bolje, vi koje imate iza sebe neuspelu vto znate kako se osecam pa da ne davim. Cim sam se vratila na posao sacekalo me milion obaveza pa nisam znala gde udaram.
Uglavnom, pocela sam da razmisljam sta sledeci put.
Koliko da cekam za drugu vto? Mislila sam da vec u avgustu sakupljam papire.
Prvo sam htela ponovo u Jevremovu a onda na jednom forumu me je jedna devojka ubedila da su mi vratili nekvalitetne embrione i da je bilo bolje da su mi rekli odmah i da ih nisu ni vracali. Naime, njoj je cudno da su posle 3 dana bili cetverocelijski i to nepravilno podeljeni.
Pocela sam da razmisljam o Ivanovicima, ili su mi emocije jos uvek pobrkane pa bolje da sacekam...
Sledeci ciklus idem u Jevremovu na razgovor.

Ja sam malko bolje, vi koje imate iza sebe neuspelu vto znate kako se osecam pa da ne davim. Cim sam se vratila na posao sacekalo me milion obaveza pa nisam znala gde udaram.
Uglavnom, pocela sam da razmisljam sta sledeci put.
Koliko da cekam za drugu vto? Mislila sam da vec u avgustu sakupljam papire.
Prvo sam htela ponovo u Jevremovu a onda na jednom forumu me je jedna devojka ubedila da su mi vratili nekvalitetne embrione i da je bilo bolje da su mi rekli odmah i da ih nisu ni vracali. Naime, njoj je cudno da su posle 3 dana bili cetverocelijski i to nepravilno podeljeni.
Pocela sam da razmisljam o Ivanovicima, ili su mi emocije jos uvek pobrkane pa bolje da sacekam...
Sledeci ciklus idem u Jevremovu na razgovor.

Cao draga, na zalost vecina nas zna kroz sta prolazis. Dobro je sto imas puno posla, mene je to spasilo posle prve neuspele VTO, cim sam otisla na posao odmah mi je sve izgledalo nekako drugacije i nisam vise bila toliko tuzna. Mozes u avgustu prikupljati papire, nije to rano, dok sve prikupis, predas itd, taman ces do kraja godine uraditi drugu. A i potrebno je neko vreme za oporavak i fizicki i psihicki. Za Ivanovice sam cula da su isto dobri, ali svakako idi na konsultacije pa sama odluci ko ti uliva vece poverenje. Probaj da neko vreme, bar mesec dana uopste ne razmisljas o VTO. Ja sam posle neuspele VTO odlucila da celo leto posvetim sebi, uzivanju i stvarima koje su me pre ulaska u celu tu pricu zaista cinile srecnom. To mi je dosta pomoglo i u drugi postupak sam usla mnogo jaca i spremnija. Eto to je moj neki savet, a ti ces naravno uraditi onako kako budes osecala da je za tebe najbolje. CMOK

Meni su danas na UZ nabrojali 17 folikula, srecna sam kao Nova godina :D
Uh, obecala sam sebi da se necu toliko loziti i primati, ali ne vredi, jace je od mene. Tako sam se lozila na prvoj IUI, pa posle bete zamalo se nisam obesila (karikiram malo, ali bas sam se bila izbedacila). Zato sam sad kao napravila plan da budem pribrana, ali kad su krenuli da me hvale, poletela sam kao luda :zcepanje:
Na drugoj IUI nisam bila bas tako ushicena, pa kad nije uspela bolje sam to podnela nego prvu. Ali dzaba...sad je gotovo, vec sam se primila.

Ovcice, jel tebi dr. Ljubic radio? Cudi me da su ubacili nekvalitetne embrione, on bas vazi za jednog od najboljih, i on i njegova klinika. Pusti sad malo da prodje vreme, pa preko leta polako saberi utiske i odaberi gde ces sledecu. :cmok2:

cranberry, bravo za folikule! bice to sve super!!! :klap::klap::klap:
zlobnice, pa mi u isto vreme krecemo!!!! :)
ja juce na betaniji primila prvu bocu diferelina, a danas, prvi put u zivotu, sama sebe bocnula!!!! bilo je manje strasno nego sto sam ocekivala!!! :manikir: ja sam zaboravila da pitam sestru da li se boca mora uvek davati u isto vreme ali i ja mislim da je tolerancija sat vremena....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back