Padar,cestitam!sve najbolje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ahahahhahahha Ikice iz tvojih usta u božje uši i Zadorijeve ruke! ljubim te! ja odo za vikend u Beč! ljubim te!

Muz mi insistira na vantelesnoj... Kaze, nema svrhe muciti se vise... Svejedno cu se dopingovati hormonima, bolje da radimo VTO... Bar cemo imati vecu sansu...
Ja ne znam sta bi... Volela bi mozda jos jednu IUI... Ali ako ne uspe... Samo cu se bezveze kljukati hormonima...
Jel se posle IUI sa stimulacijom moze raditi VTO, mislim odmah sledeci mesec?
Moram danas odluciti, dobila sam i treba da se javim u BG...
Jooooooojjj... Muko moja predji na bjelicu...![]()
hvala iki draga...Cicak draga, stisni zube, preseci i donesi odluku! Ko te u ovom trenutku moze pametno posavetovati? Ako si spremna i imas dobar osecaj, samo napred!
Sta god da odlucis, znas da imas nasu podrsku! CMOK

Imam jedno pitanje za sve: da li ste se nabacile koji kilogram dok ste koristile Suprefact i Gonal?
Ja sam dobila 2 kg, a nisam primetila da sam jela vise nego obicno, pa se pitam da nije od hormona?
Da me ne shvatite pogresno - nije mi to vazno; cisto pitam da se obavestim![]()
kg  primala sam puregon,Imam jedno pitanje za sve: da li ste se nabacile koji kilogram dok ste koristile Suprefact i Gonal?
Ja sam dobila 2 kg, a nisam primetila da sam jela vise nego obicno, pa se pitam da nije od hormona?
Imam jedno pitanje za sve: da li ste se nabacile koji kilogram dok ste koristile Suprefact i Gonal?
Meni ovi iz bga još nisu poslali plan terapije na mail, a juče prepodne sam ih zvala...

Danas sam počela sa sa terapijom diferelinom. Primila jednu inekciju u Betaniji i uzela sam 5 kom da nosim kući, suprug će mi daje. Jel se diferelin daje uvek u isto vreme il su moguća odstupanja?
Ja sam malko bolje, vi koje imate iza sebe neuspelu vto znate kako se osecam pa da ne davim. Cim sam se vratila na posao sacekalo me milion obaveza pa nisam znala gde udaram.
Uglavnom, pocela sam da razmisljam sta sledeci put.
Koliko da cekam za drugu vto? Mislila sam da vec u avgustu sakupljam papire.
Prvo sam htela ponovo u Jevremovu a onda na jednom forumu me je jedna devojka ubedila da su mi vratili nekvalitetne embrione i da je bilo bolje da su mi rekli odmah i da ih nisu ni vracali. Naime, njoj je cudno da su posle 3 dana bili cetverocelijski i to nepravilno podeljeni.
Pocela sam da razmisljam o Ivanovicima, ili su mi emocije jos uvek pobrkane pa bolje da sacekam...
Sledeci ciklus idem u Jevremovu na razgovor.
Meni ovi iz bga još nisu poslali plan terapije na mail, a juče prepodne sam ih zvala...

ja sam zaboravila da pitam sestru da li se boca mora uvek davati u isto vreme ali i ja mislim da je tolerancija sat vremena....