zvoncica36
Primećen član
- Poruka
- 956
Ovčice tek sad sam videla.Žao mi je!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izasla sam iz ordinacije sa veeelikim kezom, to mi se nikad do sad nije dogodilo, da me tako neko podigne i oraspolozi. Obicno te lekari dotuku, kao Malog Cicka. Ja danas presrecna.Cranberry,to su divne vijesti....... suuuuuperDrugarice, evo ga presek stanja, danas sam bila u Genesisu:
sesti dan primanja Gonala (Suprefact jos od 7.aprila) i situacija je odlicna: 15 folikula, endometrijum 10mm. Radim jos jedan UZ u subotu, nastavljam istu terapiju, i ako sve bude kao i do sada onda imam aspiraciju u utorak i transfer krajem nedelje.
Dr.Kopitovic je odusevljena stanjem, a i ja sa njom. Sva nasmejana, raspolozena, srecna kao da ona ima folikule a ne jaIzasla sam iz ordinacije sa veeelikim kezom, to mi se nikad do sad nije dogodilo, da me tako neko podigne i oraspolozi. Obicno te lekari dotuku, kao Malog Cicka. Ja danas presrecna.
Samo nek se nastavi ovako lijepo.... sve naj,naj....Mogu reci,da se i mama obradovala.....Skandi ko je išao u vrtić razume švrću u potpunosti.Dobro je da se on raduje bez obzira na bolest.Sve su to jednom lepe uspomene.Baš imaš slatke "muke".
Nismo isli u vrtic i odmah jedna obaveza manje i za mamu..... A vodene ospice nikog ne zaobidju i bolje je da je odbolovao sada dok je jos mali... Bas kako si rekla:lepe uspomene i slatke muke,koje i tebi zelim,da ti se ostvare sto pre....Uh...to su muke koje me muce. Koliko sam ja citala raznorazne forume, misljenja su podeljena. Videcu koliko ih uopste bude za zamrzavanje i sta dr bude preporucila. Ali bilo bi lepo da nesto preostane u rezervi, za slucaj "pu-pu-pu, ne daj Boze", da ne moram sve ovo ponovo. Ili za neku sledecu trudnocuCranberry divne vesti! bice tu dosta lepih jc. Da li ces nesto zamrznuti ako pretekne?

Drugarice, evo ga presek stanja, danas sam bila u Genesisu:
sesti dan primanja Gonala (Suprefact jos od 7.aprila) i situacija je odlicna: 15 folikula, endometrijum 10mm. Radim jos jedan UZ u subotu, nastavljam istu terapiju, i ako sve bude kao i do sada onda imam aspiraciju u utorak i transfer krajem nedelje.
Dr.Kopitovic je odusevljena stanjem, a i ja sa njom. Sva nasmejana, raspolozena, srecna kao da ona ima folikule a ne jaIzasla sam iz ordinacije sa veeelikim kezom, to mi se nikad do sad nije dogodilo, da me tako neko podigne i oraspolozi. Obicno te lekari dotuku, kao Malog Cicka. Ja danas presrecna.

Drugarice, evo ga presek stanja, danas sam bila u Genesisu:

Devojke, jel znate mozda, kome se mogu obratiti vezano za ovu komisiju? Ako je neko bio u slicnoj situaciji? Trazila sam bar neki mail, ali ne mogu naci na netu...
A uzasno mi je krivo, jer smatram da su mogli glat da mi odobre, jer nigde na sajtu ne pise da se MORAJU uraditi 3 IUI.

Ja sam danas bila na Betaniji, sve sam dogovorila sa doktorkom, od subote krećem sa diferelinom do 20.05. tad vadim LH i E2. I tad idem na UZ.Duga šema.

I ja sam trebala kod Kopitovicke, ali me on zapao...

Beta 1500.13 dan od embriotransfera.Hvala svima.Kucam sa mobilnog dok ne uplatim internet.

Beta 1500.13 dan od embriotransfera.Hvala svima.Kucam sa mobilnog dok ne uplatim internet.