Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam imala u firmi problema,glavna sestra je ok tako da sam ja iskoristila i stari i novi go kad sam počela sa stimulacijom,čak je rekla da će tražiti od direktorke da mi daju neku pomoć pošto nosim trojke,ali pošto je direktorka odvratna sumnjam ali nema veze lepo od glavne.U DZ ne idem,po doznake ide moja sestra koja tamo radi tako da ni sa tim nemam problema.Ali vas razumem kakvih sve ljudi ima,strašno...A na pitanja o trudnoći kad će,što se nije desilo itd slušam 5 god od kad se lečimo u početku sam se nervirala posle ne....sad kad se to desilo mogu da me poljube u :guza: izvinte na izrazu :zcepanje:

Mene to u početku tangiralo... a sad kažem: Mladi smo, ima vremena... ne žurimo... ;) :lol:

Danap, ja sam na bockanju Suprefactom, a od sutra krecem i Gonal, 6 komada, pa na UZ. Nemam pojma kako ce dalje da izgleda ni koliko ce da traje, ni kad se ocekuje aspiracija.
Kad cekamo tvoju betu?

pa mozda ti uvedu jos koji komad Gonala posle UZ, ja betu radim 8.maja,mozda 9.posto necu u nedelju da trcim u laboratoriju.
tebi ce otprilike aspiracija kad i moja beta,hehe,pozz draga i sve naj ti zelim

Cao draga moja Ikice! Hvala ti puno da mislis na mene.Tu sam ja,ali nista novo nije bilo tako da se nisam javljala a pratim vas sve ,ne aktivno,ali u toku sam.Spremam se opet u akciju...................ko zna mozda je to sad "pravo"vrijeme.Ljubim te puno kao i tvoju malu pahuljicu a za sve ostale drugarice puno,puno proljetnih embriona i zimskih beba.

Cicak, nisam sigurna ali mislim da ce bar desetak dana morati na bolovanje posle laparaskopije, zbog rane i konca..

Pa to i ja kontam, nedelju ili dve... a ona mi kaže bar mesec dva... :eek:

Ja kad sam išla na jednodnevnu, odmah sam počela raditi... jeste da nije isto, ali anestezija je opšta kako god okreneš... i devojke koje su bile samnom u sobi, neke su skidale miome, i odmah su se vraćale na posao...

Treba odmoriti naravno, ali mesec dva...:confused:

ovčice, držimo fige u utorak... ;):ok:

Devojke, jel znate možda na koliko se otvara bolovanje kad se laparaskopski uklanja miom? tj.koliko se treba odmarati posle toga? -nije za mene...;)

Cao draga, ja sam radila laparoskopiju(uklanjana mi je endometrioza i polipi iz materice) i bila sam 2 nedelje na bolovanju. Jeste da si posle 2 dana vec na nogama, ali ranice od laparoskopije ipak bole i stomak zateze i treba odmoriti. Ipak je to operacija, spolja su ranice male, mozda po 5mm, ali unutra je to ipak zahvat i zato treba odmoriti i odlezati. Sa tim nema zezanja!

Cao draga moja Ikice! Hvala ti puno da mislis na mene.Tu sam ja,ali nista novo nije bilo tako da se nisam javljala a pratim vas sve ,ne aktivno,ali u toku sam.Spremam se opet u akciju...................ko zna mozda je to sad "pravo"vrijeme.Ljubim te puno kao i tvoju malu pahuljicu a za sve ostale drugarice puno,puno proljetnih embriona i zimskih beba.

Cao secerlemo moja, uh sto volim kad pises, odmah me obuzme neka toplina. Eto cisto da znas kako utices na mene, a samim tim i na mog bekana. Samo polako draga, tvoje vreme je doslo u to sam sigurna. Moja pahuljica i ja navijamo iz sve snage i ljubimo te!!!!!!!

Cao secerlemo moja, uh sto volim kad pises, odmah me obuzme neka toplina. Eto cisto da znas kako utices na mene, a samim tim i na mog bekana. Samo polako draga, tvoje vreme je doslo u to sam sigurna. Moja pahuljica i ja navijamo iz sve snage i ljubimo te!!!!!!!

Hvala IKI,Hvala ti od srca,vjerovatno postoji nekakva energetska povezanost izmedju nas.Drago mi je ako pozitivno uticem na tebe i tvoju pahuljicu,to je najmanje sto mogu da uradim za jednu jako bitnu forumsku drugaricu.Mozemo mi da razmijenimo i koju privatnu poruku.Ljubim te,vas,i zelim vam sve najbolje.

Interesuje me vaše mišljenje, da li je potrebno da pijem neke vitamine ili šta već dodatno pre postupka vto? Sa suprefectom počinjem oko 17.05. , a samu vto ću verovatno imati oko sredine juna. Dr mi mi nije ništa preporučila, a čitala sam da su neke devojke pile neke vitaminčiće. Čak mi je rekla da nema potrebe ni folnu sad piti, što se kosi sa onim što sam čitala kad je treba piti, ali već je bilo priča na tu temu.:bye:

Interesuje me vaše mišljenje, da li je potrebno da pijem neke vitamine ili šta već dodatno pre postupka vto? Sa suprefectom počinjem oko 17.05. , a samu vto ću verovatno imati oko sredine juna. Dr mi mi nije ništa preporučila, a čitala sam da su neke devojke pile neke vitaminčiće. Čak mi je rekla da nema potrebe ni folnu sad piti, što se kosi sa onim što sam čitala kad je treba piti, ali već je bilo priča na tu temu.:bye:

Ja sam pila Prenatal pre postupka

Hvala IKI,Hvala ti od srca,vjerovatno postoji nekakva energetska povezanost izmedju nas.Drago mi je ako pozitivno uticem na tebe i tvoju pahuljicu,to je najmanje sto mogu da uradim za jednu jako bitnu forumsku drugaricu.Mozemo mi da razmijenimo i koju privatnu poruku.Ljubim te,vas,i zelim vam sve najbolje.

Moze draga, ja sam uvek za druzenje, mozemo se i na fejsu druziti, poslacu ti podatke na pp, pa cemo se naci! Kissssssss

A meni je jedna doktorka rekla da folna ima vise efekta kad se pije pre trudnoce. Mislim da mozes uzeti Folnu 400, to svakako ne moze da skodi. Ja nisam uzimala neke posebne vitamine, samo propolis, maticni mlec i med. S vremena na vreme sam uzimala i Mamavit, ali nisam redovno. Ja sam VTO radila u novembru-decembru kad je bilo bas hladno, pa sam se bojala gripa i prehlade. A sad posto je prolece, mozes samo da jedes puno salate i voca, pa je i to sasvim dovoljno. Mene u zadnje vreme uhvatilo nesto pa samo jedem jabuke, ne moze suprug da dovuce kuci koliko ja mogu da pojedem.

Ovčice, mislićemo sutra na tebe i držati ti pesnice, i pozitivan ishod će biti tu!!!
Koliko sam čitala u pravu si, treba da bude preko sto i da se dupla nakon toga.
Kao da ćeš dobiti? Znaš i sama da su simptomi trudnoće i m isti!!!
Tako da čekamo da nam javiš da si trudna!!!

Devojke,

Ja sutra radim betu u ovo vreme. To mi je 13 dan ne racunajuci dan ET-a.
Kako cu znati da li je pozitivna? Ako bude trocifrena, tj. preko 100?

Stomak me ziga, kao da cu svaki cas da dobijem:(

Ne brini, pisala sam par puta, i mene je tako boleo, cak sam jedno vece otplakala kao kisa misleci da nije uspelo, ali sam se na svu srecu prevarila! Da, da trebalo bi da bude preko 100, ali opet mislim da ni tu nema pravila. Vazno je pravilno dupliranje! Drzimo fige!!!

Devojke,

Ja sutra radim betu u ovo vreme. To mi je 13 dan ne racunajuci dan ET-a.
Kako cu znati da li je pozitivna? Ako bude trocifrena, tj. preko 100?

Stomak me ziga, kao da cu svaki cas da dobijem:(
Не брини. :)
Стомак на исти начин жига у термину кад треба да се добије, а жена је уствари трудна. ;)
Код многих жена је тако било и биће.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back