zlobnica
Primećen član
- Poruka
- 761
MM već ima spermogram od 22-og Marta... jel to mora opet?
Nikako da skontam šta se gde overava... ali mislim da ovaj uput koji mi je danas izdao ginekolog i mm-u lekar opšte prakse overavamo ovde kod nas u opštini... i tek sa tim overenim uputima... (oni su naznačeni za komisiju u NS-u)... da tek onda nosimo to sve u NS... predajem i biram kliniku... a onda ide prvostepena i drugostepena... u GAk-u...
Nemaam pojma, sludilo me sve to...![]()
Ako budeš isla na drugostepenu u Betaniju pitaće te dali suprug ima njihov nalaz spermograma, Oni traže ili njihov il iz određene labaratorije koju oni kažu. znam da priznaju nalaz iz Biotesta.
Crna ovčice ovde u Ns traže da i suprug bude na prvostepenoj komisiji u RZZO tj da se potpiše pred njima. Ja sam pre mesec dana bila, dosla sama pa sam drugi dan opet sa suprugom išla.
Radim,na poslu haos ali vec razmisljamo o GO.

Sad mi je to mesto uboda malo pobelelo i oteklo, izgleda kao da me je ujeo dzinovski komarac. Ne znam da li je to tako izgledalo svaki put pri bockanju, kad mi sestra da inekciju ja samo spustim rukav i odem kuci, nikad se nisam bavila tim mestom uboda. Sad sam u tripu da li sam sve dobro uradila?