Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
devojke,kad ste primale diferelin je li vam ostajao ogroman plih na povrsini koze?u stvari nije to klasican plih vec kao da koza pobeli na mestu uboda?muz mi daje vec 7 dana pa se bojim da nesto ne radimo pogresno :confused:
ovcice,jako mi je zao...

Cao draga moja Ikice! Hvala ti puno da mislis na mene.Tu sam ja,ali nista novo nije bilo tako da se nisam javljala a pratim vas sve ,ne aktivno,ali u toku sam.Spremam se opet u akciju...................ko zna mozda je to sad "pravo"vrijeme.Ljubim te puno kao i tvoju malu pahuljicu a za sve ostale drugarice puno,puno proljetnih embriona i zimskih beba.
Vodolijice moja..... Boki i ja,jedva cekamo da krenes u akciju... I samo misli da je sad "pravo vrijeme", i sve ce biti u redu... :cmok:

Milice,kako ti i mali Sergej? Pusa za vas ..... :cmok: Ikice..... kako si nam ti? Jel`nam drugar pravi kojekakve akrobacije u maminom stomaku ? :cmok: Svim ostalim devojkama veliki pozdrav i pusa...... :cmok:

Hej draga cao, bas si srculence sto mislis na nas dvoje! Drugar pravi akrobacije bogami, ne mogu da pohvatam gde se nalazi, mislim da je mnogo radoznao i da samo seta i istrazuje! Samo ga zamisljam kako svuda zaviruje. Kako ste vi, sta imate novo? Ljubim vas

Ovcice, sta pametno reci nego ono sto i sama znas- mora uspeti jednom, a ti si hrabra i to ces ostvariti! CMOK

Limba, tako je i meni bilo kad sam prvi put sebi dala injekciju, isprepadala sam se ziva, bila sam ubedjena da nesto nisam dobro uradila. Onda su mi rekli da gurnem iglu skroz do kraja i nece izaci taj beli veliki plih.
Kupi one najmanje igle, insulinske. One su tanke i male. Kad zabodes, uguraj je do kraja i onda ubrizgaj sadrzaj. Videces, nece biti otoka. Ali nemoj da brines, ni sad niste nista pogresno radili :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back