Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
14 dana od IUI ili IVF se vadi beta, zelim ti srecu i probaj da se opustis, citaj omiljeno stivoili pogledaj neku komediju
Hvala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
14 dana od IUI ili IVF se vadi beta, zelim ti srecu i probaj da se opustis, citaj omiljeno stivoili pogledaj neku komediju
Ikice,draga...Pavle!!! Ah,Pale! Sreće najveće! Uživaj!
čitala sam unazad nekoliko strana i zaboravih šta sam kome htela reći...
Zsuki,kakav ti je endo? Nek tih nekoliko folikula sa levog...i mene je u poslednjem postupku desni jajnik izdao, bude sa dobrim ćelijama i eto vama trudnoće!
Samo prati instrukcije,i sve će biti uredu.
Zvončice,kako ti je prijateljica,ne pišeš...
Brižnoj seki čestitam sestrinu trudnoću! Buduća tetko...nek ti je sa srećom nova buduća uloga...
Devojkama koje su u postupku-samo napred i koliko je moguće,opuštene psihe!Sa srećom!

Pozdrav svima,ja sam nova na forumu,voljela bi da podijelim svoje iskustvo sa vama i da potrazim savete od onih koji imaju iskustva sa inseminacijom i uzimanjem utrogesterona.Radjena mi je prva inseminacija(problem je pokretljivost spermatozoida mm) uzimam,po preporuci doktorice utrogesteron od dana inseminacije.Imam nekih promjena,povisena temperatura,koja raste iz dana u dan,povisem sekret,poboljsan apetit,ili bolje reci glad,samo jedem i opet sam gladna,bolne grudi i bradavice na dodir.Eto da ne gnjavim vise,ako neko zna moze li to sve biti od utrogesta ili je mozda inseminacija uspela?Hvala na odgovorima unapred,svako bi mi misljenje dobro doslo u ovom iscekivanju
![]()

Dala sebi Ovitrel tacno u 21h . U utorak je aspiracija pa sta nam Bog da! JOOOJ nesto sam sva ufrkana, no proci ce! Cudno se osecam, stomak mi je ogroman kao nikada do sada, sve me boli i fizicki najgore ovaj put sve podnosim, kao neki pekmez.![]()

Mali čičak ok.se podnosi.Možda ćeš se malo osećati kao trudnica,ali to je normalno.Biće sve dobro!

Mali čičak nekima se pije malo više vode nego obično,možda lošija probava,bolne grudi,želja za krastavčićima,preznojavanje,.....Sve to zavisi od žene do žene!Što manje razmišljaš o svemu biće ti lakše i bolje.

Zsuki75 ti izgleda kad vidiš dr.sve zaboraviš!Pa tebi ni anestezija pored njega nije potrebna.Srećno!!!!

jedva sam čekala da završimo i da se zavalim u kola na spavanjac, tako da mi je mozak bio skroz blokiran....evo sad ispada da se vadim ahahahhahahahhah 

Zsuki75 ti izgleda kad vidiš dr.sve zaboraviš!Pa tebi ni anestezija pored njega nije potrebna.Srećno!!!!
imam jedno pitanje mozda je glupo ali moram da vas pitam, kada se radi vto iz prirodnog ciklusa dal se j.c i spermici spajaju vani ili kako hvala unapred