Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Oficiruso, pitam te za dalje lecenje tvog muza zbog slicnog problema. MM je pio Proxeed i poboljsao spermogram do normospermije. Tad su nam radili 2 IUI, ali nije uspelo. Sad mu je opet spermogram losiji, ponovo pije Proxeed, da ga bar malo popravimo do VTO. Ali znas koliko je Proxeed skuppa ne mozemo da priustimo da, uz sve ostale troskove, pije i njega bez prekida.
A poznajem i momka koji je imao katastrofa spermogram, pio Proxeed i samo ga dodatno pokvario ( 1% pokretnih). Onda su rekli da predje na Profertil. Ali niko se time dalje ne bavi, ne salju ga kod urologa niti na neka dalja ispitivanja.
Zato me interesuju vasa iskustva. Da li treba, na svoju ruku, naci dobrog urologa i krenuti neke pretrage? Da li imate neku preporuku za urologa? Kod koga ici?
P.S. Posto sam nova na forumu, ne znam da li je dozvoljeno navoditi imena dr i ordinacija. Ako nije, saljite na pp. Mada mislim da je bolje javno, sigurno ima i drugih koje interesuje.
Tačno znam kroz šta prolazite.mm su lečili 5 godina.Išli smo kod nahvaljenih urologa u Zr,pa kod prof Marušića u NS,čuli smo i da se prof Vlaisavljević bavi tom temanikom ali je konsultacija kod njega bila 5000 pre 3 god.MM je pio i Profertil 6 meseci i proxeed 6 meseci,pili samo i Tešićeve ćajeve 6 meseci,jeo je razne papazjanije sve što sam pročitala na net da poboljšava nalaz spermograma on je koristi.Čak sam mu pravila i neku smesu sa kg meda pa se unutra stavlja suncukret,seme od ludaje.....Na kraju ja sam njemu dala da on pije nešto za smirenje jerse poćelo dešavati da ima prazan spermogram i kao što sam već rekla,spermogram je postao pozitivan.Rađena nam je ICSI i uspela je .Tako da ne znam šta bih ti rekla i kakav ćeš zaključak izvući iz ovoga ali rekoh da napišem i naše ogromno iskustvo i nezadovoljstvo sa pojedinim dr
pa ne mozemo da priustimo da, uz sve ostale troskove, pije i njega bez prekida.
pa sam htela vas koji se poznajete duze da pustim da se radujete, da ne kvarim zabavu.
evo i mene matorka,sad sam videla da me pominjete 

Zamišljam imati u kući 4 bebice, i kad počne jedna da plače, druga....
divota!
Mm ima dobar spermogram, ne bi htela da ga tim vitaminima pokvari... samo bi mi još to trebalo... ne smem mu ni reći...